141

g.venov

преди 1 година

не харесвам никой от политиците,но тоя Просто Киро е най-зле от всички.всичко разбрах,ама какво общо има г-жа Митрофанова не разбрах,на калпавия х..,вълната му пречи...

140

Ристо

преди 1 година

До Българин Ква промяна продължава с крушовската *** бе, оллигофрен?!?

139

ГЕРБ

преди 1 година

обещаваме ще крадем по-малко но няма да дадем накопейкин да ни извади от ЕС и НАТО, заедно напред

138

Анонимен

преди 1 година

Браво на Кирил Петков за куража, който дава на почтените българи, дори в такъв труден за него момент! Браво за смелостта да се бори с мафията, която е подла и коварна, но той не се отказва!! Вярвам му на 100%, че ще успее, той вече е победител!

137

Анонимен

преди 1 година

Ще им останат аплодисментите и снимките за спомен.Танцуваха едно лято, даже по-малко!

136

Българин

преди 1 година

България се събуди! Няма връщане назад! ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА!!!

135

Кака Мара

преди 1 година

Грамофон свири, майка плаче..

134

Анонимен

преди 1 година

Това добре,ама Ленчето сега ще я разгодят ли с пишман годеника !?" Романтичен" годеж на фона на световни катаклизми и национални кризи, с този неочакван политически обрат в сюжета...направо за Холивуд си плачи

133

Анонимен

преди 1 година

Скоро Киро пастата искаше да прави наказателни списъци без съд,без присъда, без закон да конфискува имуществото на българите ПО ДОНОСИ.Май говедарите са обезумели вече ограбиха цял свят,после нападнаха руските олигарси и руското злато и резерви. Канадска фирма е в България ограбва ни златото и дори данъци не плащат в България.После решиха с Кирчо да крадът и обикновенните граждани.

132

Батко

преди 1 година

Прокопиев и еконта загубиха много пари. Време е ГЕРБ да се върнат и да вземат малкото остана ли пари на черепа и другите олигарси, които докараха просто киро на власт.

131

Анонимен

преди 1 година

Не може Киро да спреш дажбите на мутрите и те да не ти спретнат номер, това не ти е Канада мен, тук нещата са много по сериозни :)) В БГ мутрите са на високи позиции във властта, некои се разминават винаги с закона, но това са Балканите, не е страната на възможностите, ние сме страната на погребенията по скоро :))

130

Анонимен

преди 1 година

Мафия, мафия, мафия, мафия, мафия! Киро бори мафията. Даже в Италия го търсят този лъжец хахахаххахахахахахха

129

Асоциален Примитив

преди 1 година

До 160 Цените хвърчат защото Путин - ученика на Клаус Шваб - нападна Украйна за да дестабилизира целия свят. Путин е завършил училище за глобални лидери към СИФ и нападението над Украйна е втора стъпка за въвеждането на НСР. Първата беше измислената пандемия.

128

Анонимен

преди 1 година

Ако в България имаше мафия кирчо търговеца на мляко нямаше да смее да я спомене. Кирчо лъжеца и крадеца просто клевети по цял ден и залъгва плиткоумниците които не могат да си платят тока!

127

да

преди 1 година

кирчо, добрия политик когото изгони сега на изборите ще ти натрие носа - стефан янев!

126

Асоциален Примитив

преди 1 година

До 158 Запомни си думите. Задължителното инжектиране е тук най късно до есента. Всички правителства работят срещу нас, няма добро правителство и нормален политик. Едните служат на Русия другите на САЩ. Друг избор не се предоставя на плебса.

125

Анонимен

преди 1 година

До 90 Уж БКП не крадяха, а заплатите 60$. Тебе устройва ли те цял живот да аи затворник?

124

Анонимен

преди 1 година

Това правителство , спря кражбите на мафията и мафията ги събори! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ТОВА Е ИСТИНАТА.

123

анонимен

преди 1 година

рашков с 19 имота ще говори за кражби - нямаш срам, червена гн-идо! сега гешев те чака!

122

Анонимен

преди 1 година

На Кирчо фенчетата живеят в измислен свят, отишли на разходка с кучетата си и тях не им пречело, че бензина стана 4 лева, че храните скочиха двойно и подобно. Ама София не е България и кирчовците ще разберат на изборите. Резултатите им в София и в другите градове ще се различават значително.