201

Напомняне

преди 1 година

Ей, ту луп , ти сам се свали от власт, заради лакомията си и за това, че се показа като под ло га на краварите. Набута страната още по-дълбоко в блатото, в което вече 30 год управляващите ни набутват.

200

Слави Трифонов

преди 1 година

Аз не съм предател, не предадох мойте приятели Доган, Пеевски, Сталииски, приятели сме още от купоните на Мултигруп, ревах на погребението на Васил Илиев и се мазних както си трябва на господаря на републиката, Алах здраве да му дава, бащицата Доган. Кво ми пука за тия дето гласуваха за нас.

199

Анонимен

преди 1 година

Тия които свалиха правителството, са свикнали 32 години народът да ги издържа, да живеят на помощи под формата на субсидии. Ако трябва да си изкарват парите в конкурентна среда със собствени усилия, ще питат къде акат гладните. Колелото се завърта и края е близо, да го знаят. А Слави на следващите избори няма да вкара и Тошко, предател на народа.

198

Аплодиемснти

преди 1 година

Ами след всяко представление, дори и да е лошо. възпитаните хора ръкопляскат. Това не значи, че им е харесало. Аплодисментите са и за това, че е свършило представлението. Ако има е харесало, ги изваждат на бис.

197

КЛОШАР СЪМ

преди 1 година

НИЕ КЛОШАРИТЕ ГО ИЗДУХАХМЕ ДЕД ЕКОНТ- ТИЙ И ОСТАНАЛИТЕ ЧЕСТНИ И ПОЧТЕНИ С ТРИ ИМОТА ЗА 8 МЕСЕЦА КЪМ 19 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ ЦЯЛ ЖИВОТ НА ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА- А НАС КЛОШАРИТЕ ХИЧ НЕ НИ МИСЛИ, А ТИ МИ СЛОЖИ И АЗ ХАРЕСАХ ЕТО ТОЗИ НИК- КЛОШАР

196

ББ

преди 1 година

До Анонимен 243 На него не му пука за тези 250 000 а ти ще си останеш същия клошар

195

Победа

преди 1 година

На следващите избори ще бъдат с още по-добър резултат!

194

Анонимен

преди 1 година

ПП Продуктово Позициониране нон стоп по всички медии. Крайно време е СЕМ и народа да се самосезират.

193

Анонимен

преди 1 година

НАЙ МИ Е МЪЧНО ЗА ДЯДО ЕКОНТ-ИЙ- ЗНАЧИ ЧОВЕКЪТ ПЛАТИ 250 000ЛВ И СИ КУПИ ПОСТА В ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО ДОЙДЕ ДА НИ ПОКАЖЕ ЧЕ ВСИЧКО СЕ КУПУВА И СЕГА КАКВО НЕ МОЖА ДА СИ ГИ ВЪРНЕ.....ТОЙ БЕШЕ НАЙ ЛЮТ С КРИТИКИТЕ В СТИЛ КАК МОЖЕ СЕГА ДА НИ ИЗРИТАТ НАС ЧЕСТНИТЕ.

192

Анонимен

преди 1 година

ИМА НЕЩО СБЪРКАНО, НЕЩО ИЗКРИВЕНО, ЦЕНИ ТОК 4 ПЪТИ ПО ВИСОКИ, ГАЗ ТРИ ПЪТИ ПО ВИСОК, ЦЕНИ ХРАНИ С 30/40% НАГОРЕ, ЦЕНА НА ДИЗЕЛ 3.71ЛВ, И ХОРАТА ИЗЛИЗАТ ДА ЗАЩИТАВАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО Е ДОПУСНАЛО ГОРНОТО.

191

Анонимен

преди 1 година

Демонстрантите поръкопляскаха малко, колкото да си заслужат парите и се разотидоха по мирно, по тихо. Още едно потвърждение, че това не беше наше правителство, а на Сорос и Урсула. Дърпаха им конците как си искат.

190

българин

преди 1 година

Докато урода -уличен резбойник Буци и фъфлещия криминален тип от Дръндар ,не бъдат вкарани доживот в затвора,нищо няма до се оправи.А боринския ***/изживяващ се на етнически терчин/,с вид на съботен клоун,да бъде върнат да сади картофи в Борино.

189

Аз промяната

преди 1 година

Какви аплодисменти за тези освен разследване разследване разследване Киро и компания фалираха инфраструктурата тук пътищата строителството не и пука искат само да изхвърлят предишните фирми и да наредят свои другари за България и пътищата тук не ги интересува Хемус занулиха ограбиха парите фискалният резерв изчезна заеми се теглят всяка седмица спряха еднолично руският газ и чрез посредници пак купуваме руски газ е това за аплодисменти ли е бе хора опомнете се

188

възраждане

преди 1 година

Гласувам за Възраждане. Не ми пука нито за руснаци нито за украинци. Разберете го! Все ми е тая и с едните и с другите проблем нямам!! Не ми пука дали е Копйкин или къвто ще да е. Не ми пречи грам! Проблемите които имаме са непосредстен рик за самия мен и семейството ми. И не искам да ме е срам че съм българин. Ситуацията е такава че избор нямам. Всички около мен гласуваме за Възраждане. Копейкин и какъвто ще да е, не ме притеснява!

187

Анонимен

преди 1 година

Кви аплодисменти бе?!Тия ни занулиха бе! Върнаха ни през 90те.Една ограда не са боядисали.Разходи/Доходи-трагедия!Подръжниците им използваха клишето : по време на Борисов -"ако беше някой друг,а не Борисов,щяхме да сме Швейцария на Балканите".Сега клишето им е" и да беше Борисов,щеше да е още по-зле" Все АКО,АКО,АКО,АКО Популисти !! !! Нещстасници !!! Да се махат ,б()клуци неспособни !!!

186

Анонимен

преди 1 година

Слави да се откаже напълно от политиката, а Копейкин да прави съвместни протести с ДПС, явно много пари бяха раздадени днес. Лично и Пеевски дойде да контролира. Кой знае какво ни чака.

185

Анонимен

преди 1 година

Пак предадохме Левски.

184

интересно

преди 1 година

колко ли е струвало това шоу на ПП и кой го е платил ?

183

Анонимен

преди 1 година

Това правителство падна от мафията коята ви плаща да тролите и пускате опорки вие сте жалки Борисчовци Трифоновци Копейки са ко ще чакаме новия месия да го възхваляваме или ще слугуваме на старите *** за некой лев Видях и протеста на ДпС пълна с роми и турци това ли ви кефи Българи да ви управлява задкулисно неукото просто малцинство което не говори и не знае да пише на Български само се вози в автобуси на платена екскурзия

182

Анонимен

преди 1 година

Аплодисменти е производна дума от аплаузи и менти, а менти е лъжа. Хората изпратиха лъжата от НС.