57

Анонимен

преди 1 година

Участието на БСП и Нинова в този коялиция убиха левото в България. Сега дали НС на БСП ще поиска оставката на Нинова или като Станишов ще я пратят евро депутат за още по голема заплатка.

56

Димитров

преди 1 година

Нинова, повече от две години, от изборите за европарламент не убеждавам майка ми да не гласува за псевдо-лявата партия. Аз не успях да я убедя, но ти се пребори за моята кауза. Благодаря вИ Нинова.

55

Изнервен

преди 1 година

Хе-хе, щото вашият сбор с ПП, ДБ и ИТН беше много "принципен", а? Ама как пък се извърта в зависимост кое й е изгодно.

54

Анонимен

преди 1 година

Все пак влязохте в историята,но от грешната страна както се изказа Петков.Имам предвид партиите,а тя е една, дето съсипаха България 32 г.Заслужихте си първия успешен вот на недоверие.Вие просто го заслужихте.

53

Анонимен

преди 1 година

Другарко Курнелио 9 лева увеличение на пенсия ли му викаш няма и за две кутии цигари Болшинството от пенсионерите ще получим по толкова. Да не би да си мислиш че като сме възрастни неможе да смятаме. Това увеличение е подигравка другарко. Жал ми е за теб другарко. Тъкмо фана кокала и го изпуснаНема да можеш да правиш по дебела баница язък ще ти отслабне за дника. Ти другарко закопа бсп на изборите и 4 % няма да имаш. Кутев не случайно напусна парламента и групата защото видя колко си алчна.

52

Анонимен

преди 1 година

Кой беше тоя радев?

51

Анонимен

преди 1 година

ДПС, с проксито си ИНТ, и ГЕРБ, с проксито си, "Възраждане" свалиха правителството.ИНТ и Възраждане - следващия път пак гласувайте за тях. Но и кирчо доста се постара да им улесни работата.Не може човек, който не познава народа си и езика му, да взема правилни решения за съдбата на България. Не може случайник, обслужващ чужди държави и интересите им, да бъде достоен държавник!Нинова трябва да слезе при хората, защото погребва окончателно надеждата за някаква справедливост и човешка нормалност.

50

Анонимен

преди 1 година

Ся Нинова като я почнат и с оставка в партията ..мъка :)

49

Ако

преди 1 година

Не се разграничи от кокорчовщи и не започнеш да се бориш да не се включваме в санкциите срещу Русия, в следващия парламент ще бъдеш само ти. Ако излезем от санкциите и сключиха нови договори с Русия цените на парното и тока ще паднат. Но мислеше евроатлантически и копае дъното. Дерзай в тази посока и няма да има БСП

48

кико

преди 1 година

Както и преди се видя,че БСП са фигуранти,алчни за власт.Провалът си е и техен.Не поемат никаква отговорнст,не са коректора на коалицията както обещаваха.Жалко.Никаква промяна през годините.

47

бай ---

преди 1 година

Я! Дебелата комунистка плюе "***"? Ми няма лошо.

46

Стар комсомолец

преди 1 година

Ало, Нинова ???Ти какво правиш в коалиция с ДСБ? ТОВА ЛИ ТИ СА ПРИНЦИПИТЕ? Ти си готова с дявола да си ортак.... Само да си до кокала.

45

Оффф

преди 1 година

С тая който е направил коалиция първо съсипва държавата а после и себе си.

44

ПРИНЦИП НА ЧЕРВЕНИТЕ

преди 1 година

НИНОВА СИ ИМА ПРИНЦИПИ, ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТТА НА ВСЯКА ЦЕНА. А ЦЕНАТА ЩЕ Я ПЛАЩАМЕ НИЕ.

43

ПЛОВДИВ

преди 1 година

Време е Гешев да идва и да ви почва На комунист вяра да нямаш

42

Ваня

преди 1 година

Дърта ,печена, манипулатора и лъжкиня .Кокала,кокала е вашия принцип.Какво правите,вие с Киро,с Костовистите-ДБ,с ИТН ,какво ви събира нищо,освен власта .А колко сте станали смирени и кротки с тях бе е истина

41

Анонимен

преди 1 година

Нинова, не лъжи хората: Вас ви свали Чалгар Славчо от Учин дол задето не дадохте 3,9 млрд.лв на Гроздан Караджов. На следващите избори Славчо и чалгари ще бъдат под чертата и предаването 7/8 ще завехне като подмокрено мушкато.Бъдещата опозиция ще вземе мерки да обяви, че Копейкин става *** на ГЕРБ+ДПС и неговият гребен ще увисне. ББ да си прави сметка откъде ще взема газ, иначе и неговата няма да е лесна в края на годината.Има ТЕЦове и Боце да ги потяга защото нещата много загрубяват.

40

Анонимен

преди 1 година

Поне Киро няма да го мислим, ще яде козунаци от 50 лева!

39

Гумичка за триене

преди 1 година

И да ревеш и да се дереш това е положението Нинова,КОЙ те направи министър? С колко процента влезе в парламента и управлението? Кой ти каза че ТИ ще караш влака? КОЙ КОЙ КОЙ всеки друг но не и българският народ! Аре сега пали гумите и се гмуркай и е хубаво да не ти виждаме скоро или никога вече мазната физиономия

38

До Granik

преди 1 година

Парите са си техни и ще си ги дават на когото си поискат! Ти твоите на кого ги даваш???