97

Бай Кольо

преди 1 година

А вашиятт сбор,щом беше толкова принципен ,защо паднахте от власт?На вас все някой друг ви е виновен.Казано е - не гледай сламката в чуждото око,виж гредата в своето.

96

Dinosaurus

преди 1 година

Специално на Корни никога няма да и простим, че вдигна до небето подкрепата за ДПС, извади ги от ъгъла, стимулиа втвърдяване на поразпръснатия им елакторат с налудничавите си властови амбиции. Още по-виновен е Чорапа, който се заяде с тях и получи претендент за президент от ДПС на ТРЕТО място по подкрепа! Кой беше в тройната коалиция ц БСП, Герб ли, те тогава не съществуваха?!? Обаче би*ол*цата мучи с пълен глас и размахва рогите

95

Augusto Pinochet

преди 1 година

НАЙ-КРАДЛИВАТА ПАРТИЙКА С НАЙ-БЕЗПРИНЦИПНОТО РЪКОВОДСТВО ДАВА АКЪЛ НА ДРУГИТЕ И ГОВОРИ ЗА ПРИНЦИПИ!!! СМЯХ...СМЯХ. ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ КУМУНЯГИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ...

94

Анонимен

преди 1 година

До Червени вампири КОРНИ МОЖЕ ДА СЕ ГОРДЕЕ- ТЕ ИЗРАВНИХА ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ С ТИЯ В ГЕРМАНИЯ , АНГЛИЯ, ИТАЛИЯ- НАПРАВИ СПРАВКА В - "ЦЕНИ НА ХРАНИ МАЙ 2022Г В АНГЛИЯ И ИТАЛИЯ"- ДАЖЕ ИМАТ ПО ЕВТИНИ ПРОДУКТИ ДО СКОРО МИН ЗАПЛАТА БЕШЕ 8/9 ПАУНДА НА ЧАС А В ГЕРМАНИЯ УВЕЛИЧИХА МИН ЗАПЛАТА НА 1680? ОТ 1 АПРИЛ А ОТ 1 ОКТОМВРИ ЩЕ МИНЕ 2000?- ВИЖ KAUFLAND.de

93

Червени вампири

преди 1 година

То щото четворнята коалиция беше много принципна!? Сигурно мечтата на Костов и Жан Виденов е била партиите им да влезнат в коалиционно управление?? Е, Корнелия и Гнoмa го реализираха на практика! Честито на принципните!

92

ББ

преди 1 година

До бай Ламби нЕма лошо,обаче сега се събрахте само крепостните на путин,съучастници в убийства на жени и деца,на възрастни...безпомощни в Украйна,ама живеем в глобален Свят...и офшорните ви...парите ви не струват нищо...позорите България и Народа ни...е ЕдЕ ти се...за едното едене ли бре мой...жив ли си...човек ли си...ааа тошко на славуца си...и имаш очи да гледаш децата си...имаш ли или и ти като славуца...само балерини от който не можеш се възползваш...у лево...

91

ББ

преди 1 година

подкрепа г-жо,трима петима тр.л. на *** щели да кажат...а и сте "любимка" на гроб...хората оценяват усилията ви...забележка...раша,респек и подкрепа...на изборите ще го видите..те нека си манипулират и обиждат от ***...от копекин толкова!

90

Емигрант

преди 1 година

Не се пуска лесно кокала. Все пак ваш е израза с кръв сме я взели с кръв ще я дадем

89

ай стиа бе

преди 1 година

корни , щото вашия сбор беше много принципен та затова се самоизядохте . още от началото почнахте с договорките на кой колко и как . жалка картинка сте !

88

Анонимен

преди 1 година

Тази лъжкиня не се умори да говори за принципи, морал и да преекспонира грижата си за народа! А ние всички сме свидетели на "тези много грижи",които ни направиха най-бедни,най-бързо изчезващи като народ,най-висока смъртност,най-много умиращи от недоимък,глад,мизерия,липса на здравеопазване и нечовешки геноцид върху народа ни! Българомразците управници прахосват стотици милиони за бандеровците,а за децата,болните,възрасните,бедните БЪЛГАРИ не намериха време! Сега се стиха да демагогстват!

87

Асан

преди 1 година

Врачанска плескавица :)))

86

Зозо

преди 1 година

До Прожектор...... Хаповете веднага! На другите избори БСП няма да мине 4% :))))))))))))))))))))))))))))))))))

85

Прожектор

преди 1 година

Днешният вот на недоверие ще бъде паметен, защото няма как да не обърне в точно обратна посока обществената нагласа.Вижда се, че хората са петимни за справедливост.И битката няма да е между леви и десни, а между потърпевши и онеправдани хора и облагодетелствали се крадци. Най-затрогващото е, че спонтанно митингуващите граждани са преди всичко млади хора, голямата част от които са майки и бащи с невръстните си дечица.На едни нови избори ПП, ДБ, та дори и БСП ще постигнат смазваща победа !

84

адолф

преди 1 година

До Пешо Питанката сваляй шапката.Допирните точки са власт и пари.

83

бай Ламби

преди 1 година

Тая убавица па се изказа неподготвена.Алооо Курнелийке, нямаше по-безпринцепен сбор от тройната ви коалиция *** булка.Събрахте се тогаз,да ти припомня щот явно си забрайла,комунисти с монархисти и депесари.Едните гонили и убивали другите,третите пък били изселени от вторите в Турцията....абе да ти го кажа на чист български направо си бяхте един тюрлю гювеч само и само да са докопате до властта и стотинките.

82

Диоген

преди 1 година

Вижте кадъра с членовете на кабинета при гласуването на вота.Нинова седи в левия край,с полуотворена уста! Изтървала е кокала..

81

Маг Минчо

преди 1 година

Радвам се за вас - БСП и ДБ,понеже Вие сте най-принципния сбор. Блазе Ви в опозиция и хаир да видите!

80

Христов

преди 1 година

Абе на мен ли так ми се струва или наистина е така ?! Друг път Нинова все я дават усмих ната,преливаща от щастие,а сега нещо е една озъбена,защо ли е така ?! Прилича ми на сериозна жена,а тя май-май е една непостоянна жена ,а?! Тц,тц,тц! Ами верно ли,че губи министерското кресло ?! Ами сега ?! Горката женица,толкова драпа,толкова се стара, тол кова съпартийци окипази и на,докъде я докара ?!

79

Пенева

преди 1 година

Нинова,нещо и тоя път се разминаваме с теб - ами не искаме и ще се постараем да не допуснем да имате покана за някакво участие в каквото и да било правителство - твоето и на партрийката място е вече на бунището на историята - мир вам !!!

78

Анонимен

преди 1 година

единствено се надявам след следващите избори БСП да не са в управлението