Снимка: БГНЕС

„Има такъв народ”, „Възраждане”, ГЕРБ и ДПС направиха абсолютен безпринципен сбор, обединени само от това да защитят интереса си. Ще продължим с поведението, което ви е познато в последните 6 години. Изпитали сме цялото жило на този модел на управление. Един вот на недоверие няма да ни спре. Продължаваме!”. Това заяви Корнелия Нинова в кулоарите на парламента след гласувания вот на недоверие, който свали кабинета „Петков".

Тя подчерта, че в следващата една седмица задължително трябва да бъде приета актуализацията на бюджета.

„Искам да обърна внимание преди раздаването на мандати на нещо важно, на което държим от самото начало. Призовавам всички депутати да се стегнат и в следващата една седмица да приемем актуализацията на бюджета. Ако до края на седмицата не бъде приет на 2 четене Законът за ДОО, пенсионерите няма да си получат увеличенията на пенсиите от 1 юли, майките с деца няма да получат данъчните облекчения за деца. Призовавам депутатите за отговорно поведение към българския народ”, каза Нинова, цитирана от Нова тв.

"Всичко което гласувахме и което достойно и отговорни това правителство свърши, тези ще го провалят. Ако ни поканят за разговори за ново правителство, ще участваме в разговори", поясни тя.

 

Коментари Напиши коментар

99

Бай Кольо

преди 1 месец

А вашиятт сбор,щом беше толкова принципен ,защо паднахте от власт?На вас все някой друг ви е виновен.Казано е - не гледай сламката в чуждото око,виж гредата в своето.

98

Dinosaurus

преди 1 месец

Специално на Корни никога няма да и простим, че вдигна до небето подкрепата за ДПС, извади ги от ъгъла, стимулиа втвърдяване на поразпръснатия им елакторат с налудничавите си властови амбиции. Още по-виновен е Чорапа, който се заяде с тях и получи претендент за президент от ДПС на ТРЕТО място по подкрепа! Кой беше в тройната коалиция ц БСП, Герб ли, те тогава не съществуваха?!? Обаче би*ол*цата мучи с пълен глас и размахва рогите

97

Augusto Pinochet

преди 1 месец

НАЙ-КРАДЛИВАТА ПАРТИЙКА С НАЙ-БЕЗПРИНЦИПНОТО РЪКОВОДСТВО ДАВА АКЪЛ НА ДРУГИТЕ И ГОВОРИ ЗА ПРИНЦИПИ!!! СМЯХ...СМЯХ. ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ КУМУНЯГИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ...