77

Анонимен

преди 1 година

Е тая пък ако каже на какъв Принцип се взеха с Ристьо-демократа?

76

Анонимен

преди 1 година

По безпринципни от вас няма Корни . Изкарахте специалиста по фалити пак на преден план , по нагъл човек от Румен Гечев просто няма. Чакайте да гласуваме за вас.

75

Анонимен

преди 1 година

Сбогом Корни , а сега подръка с Румен Гечев , и самолета в Сибир . Да им оправяте икономиката , само за това ставате. По добре се скрийте , че един път народа ви търпя , сега беше за кратко, ама при третия път ще ви гонят със сопите

74

анонимен

преди 1 година

И това го заявява "най-принципната" жена в българската политика. Тази, която своята партия-столетница превърна в бутиков клуб по интереси или камерен състав. И "благодарение" на която замалко пак да не попаднем в окото на перфектната инфлационна буря. Защото комунисти освен да раздават на калпак незаработени пари без да правят каквато и да било сметка за последиците, друго не могат.

73

Асан

преди 1 година

Врачанска *** :)))

72

Анонимен

преди 1 година

Отвратителна и предвидима лелка!!

71

Анонимен

преди 1 година

*** сбогом,много се радвам за теб да знаеш,вече министерският стол ще го сънуваш.Жалки ***,за 6месеца успяхте да ни съсипете,затова ние пак на изборите ще ти покажем червен картон лъжкиня алчна,оставка

70

Анонимен

преди 1 година

Комунистката не пуска властта!!! Тая затри партията!!!

69

Хай ли ли лили

преди 1 година

Аууу Крушовица те зове, за да те нае..ме за чистачка на хоремага. Хахахаха сещам се за един сериал Хил стрийт , където казваха да им го навpeм преди да са ни го навpeли те. Тия тука направиха обратното - навpяха си го сами, ама то с двама пееепееуди начело, какво друго можеше да се очаква? Абе къде е Ленчето, за мене питам може да я пробвам , явно на някой вече е омръзнала :)

68

Joko

преди 1 година

Куррни, вашата коалиция беше създадена около две цели" изчегъртването" на Бокко и шунтирането на главния проКуРор. Не направихте нито едното, нито другото. Всичките ви останали договорки бяха да има КОалиция. Видя се , че така не става... Вас не ме интересува, мисля за хората , които вкупом за пореден път излъгахте.... Те НЯМА да ви простят. !

67

Анонимен

преди 1 година

Долу комунистите! Петков г<е>я също.....и ка/п/у.т/а Борисов.....

66

Анонимен

преди 1 година

Ох милата как жали за провала си. Ама толкова си може. То само с крадене не става

65

Анонимен

преди 1 година

Чао, Корнело! Твоите съпартийци те очакват с нетърпение да ти благодарят за поредния резил!Тихо и мрачно е на Пизитано 20. Даже и на Бузлуджа е пусто. Кебапчето поскъпна, няма как. На следващите избори ще правите компания на Мая Манолова. Там ви е мястото?!

64

Начо

преди 1 година

Корни свърши хранилката, сега почва рев... ходи си прибираш Рафи от америка !

63

ББ

преди 1 година

Мъжко момиче си, ама къде се скри Румен Гечев? Специалиста по фалити си гледка някъде в НС, щото той не си цапа ръцете.

62

радо шишарката

преди 1 година

Поздравявам сите коврети гриндъристи со мелодията "Коррви Сбогом"...

61

Цв

преди 1 година

Крушевска биволицо, кокала свърши!!! Свиквай свинке!

60

Анонимен

преди 1 година

За къде си се застягала да продължаваш, Корнелия? Изпя си песента.

59

рибока

преди 1 година

Е сега идат избори,а аз гласувах за президента критикуван първо от тази между първи и втори тур,после от финансовия министър,от премиера,от проф. Румен Гечев и накрая пак от премиера.Есента не гласувах за Слави,а за ПП и като гледам от Слави вече съм се отказал,тези пък се отказаха от президента,така че вече не виждам смисъл да се разкарвам,ако някоя плеймейтка не се кандидатира.

58

ДИМЧО

преди 1 година

Проблемът е в коалиционния партньор БСП. Като има такива Като Нинова и Гечев, много ясно че коалицията няма да я бъде.