26

Анонимен

преди 1 година

За това получава нито цени, нито свобода

25

Грозната истина

преди 1 година

До Анонимен 8 Не ти е виновен Киро. Ти си си виновен че не си учил или че не работиш или че те мързи. Киро какво общо има с твоите доходи. Много сме добри в това някой да ни е виновен. Истината е че човек сам е отговорен за сабствения си просперитет.

24

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, когато едвам свързваш двата края ти е все тая за демокрацията. Я да направят само за една седмица французите с нашите заплати да видим дали тогава ще се вълнуват от демокрацията. Сития на гладния не вярва. За да може човек да мисли за свобода, трябва да може първо да живее нормално.

23

Анонимен

преди 1 година

Видяхме ви пишман свободата с пандемията, маските, препаратите и противоконституционни сертификати.

22

Анонимен

преди 1 година

Ами, тогава сега първо ще получат руско-турско-мутренско управление, а после и високите цени и ограбването. Такъв ПРОЗЗЗ народ не заслужава нищо друго.

21

Анонимен

преди 1 година

Свободата? Свободата от кравария да ни казват какво да правим? Да и такова таковата на свободата ... Не се шегувайте сладури!

20

Анонимен

преди 1 година

ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ !

19

Анонимен

преди 1 година

Санкциите срещу Русия са като Бумеранг. Германия си връща въглищните централи това ще е зелената им енергия. Недостига на стомана ще ги накара да произвеждат БМВ от картон. Ще го нарекат траби бмв. Честото немцоите.

18

Айдееее

преди 1 година

Падна хармериканското правителство и веднага статии колко сме примитивни.

17

Анонимен

преди 1 година

Като заговорихме за свобода и демокрация защо по телевизиите бяха пратени списъци с имена на хора,които да не се канят,защото щели да говорят против правителството?Това свобода и демокрация ли е?!Сега има свобода като тея се махнаха и да се надяваме,че цените няма повече да растат и няма да се теглят оше милиарди дълг.

16

Петров

преди 1 година

нали демокрацията беше мерцедес във всеки дом и ежегодна почивка на Бахамите, ЖелЮ от Веселиново така обясняваше.

15

От хладилника

преди 1 година

Ае без такива манипулации за болшинството беше ясно че тез са кукли на конци и американски агенти

14

Ганьо

преди 1 година

Сега ли го разбраха, българина за пари би продал родината си/ не че не я продават разни политици последните 100 години/ за пари ще изповядват всякакви ценности стига с тези пари да си купи храна, кола и къща а може и на почивка в Гърция да отиде.

13

ХАХАХА

преди 1 година

Е що да плащаме на хармериканците за фасадната им лъже демокрация. Ние ви лъжем, че сте демокрация, вие плащайте. Това е пропагандна статия.

12

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

А Добро Утро! Хладилникът Бие Всичко още Повече Купите Медии и Псевдо Свобода - Свобода ли е да ти Направят ЛокДаун, да те Лекуват с Ремдесивир - доказано Медикамент-Убиец, да ти бият Ваксини, които 2023 може и евентуално да излязат от Изпитателна фаза, което е съмнително, щото вече Убитите и Инвалидизираните са в Милиони, а Бустерираните но Заразени в 100ци Милиони, да ти Искат Зелен Паспорт и т.н. и т.н.

11

Анонимен

преди 1 година

Да не сме в затвора случайно,че да опира до избор между цени и свобода?Какви са тея глупости?

10

Анонимен

преди 1 година

Тия дето ни затваряха 2г, ми говорят за свобода и демокрация и кое било важно

9

Анонимен

преди 1 година

Който има свобода приема, че тя му е дадена по призумция, но за свободата човек трябва да се бори.

8

Тия не минават

преди 1 година

Най - свободни са с по едно палмово листо отпред.

7

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията ни е важна,но и цените също.Дай да ни крадат,а?Тея където си заминаха ни викаха "робско племе" и ни даваха нигерийски сметки да си превеждаме заплатите.Забравихте ли?Мислеха ни за глупави роби,които ще лъжат.Ще дойдат други,които няма да крадат и лъжат.