81

Анонимен

преди 1 година

До руски фашизъм "Русия отговаря на всичките 14 признака на фашизма ." Факт.

80

руски фашизъм

преди 1 година

Русия отговаря на всичките 14 признака на фашизма .Русия е фашистка държава, а ако някой иска да докаже че не е, да доказва , но с факти .

79

Анонимен

преди 1 година

Западнатите медии мога да ги светна че набирането на войници от определени региони не означава масова мобилизация.

78

Анонимен

преди 1 година

Населението на Донбас е намаляло наполовина от 2014 година досега. Никой не иска да живее в територии "освободени" от пропадналата Русия

77

русофили яжте си обу

преди 1 година

Има Косово, има обединена Германия, всичките те ще или са членове на проспериращия Европейски съюз. Товс което скоро няма да го има са Путин и приятелчетата му, на Путин пътя до мавзолея му е много кратък вече

76

Анонимен

преди 1 година

ЛНР и ДНР са територии на Украйна окупирани от около 10000 руски териристи, вкарани през границата. Тъй наречените сепарстисти са руснаци с криминални досиета пуснати от разни руски затвори под обещанието да станат наемници

75

Боби

преди 1 година

Ами като гледаш Ютюб - изгледай канала на руснака Максим Катц и на руснака Марк Солонин. Не гледай само путинските блогери.

74

Анонимен

преди 1 година

Змийския остров ще стане масов гроб за руската армия. Държат тази скала с цената на много животи защото Черноморския им флот е една смешка, не може да се защитава ефективно от нападения от въздуха

73

Анонимен

преди 1 година

до 89- НЯМА УКРАЙНА .ТОВА Е "КРАЙНА" ОБЛАСТ ВЪВ СЪСТАВА НА РУСИЯ, КО" ПЕЛЕ.

72

Анонимен

преди 1 година

До Боби За разлика от такива като теб, ние не се подравняваме на "думите", а на реалността.

71

Гост

преди 1 година

Е разбира се, че т.н. ДНР/ЛНР почват да стрелят по украинците по-рано за да се налага на украинците да отвръщат на огъня за да не позволят на "сепаратистите" да настъпват. И след това да се каже "елате ни спасете". То всичко си е подготвен сценарии.

70

Анонимен

преди 1 година

До Боби Няма ДНР и ЛНР. Това е украинска територия, а военните сили на руските терористи са там в нарушение на всякакви международни договори и конвенции. Обясненията за "ДНР и ЛНР" са за руски слуги без грам представа за какво става дума.

69

сателита вижда

преди 1 година

Излязоха високоразделителни сателитни снимки вече, виждат се три кратера от ракети и около десетина разпиляни руски машини. Украинците направо са ги размазали рашките, за пореден път

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84 "Прав си, иначе, историята се повтаря - всички срещу Русия!" Явно наистина не си чел История, защото нито при Наполеон, нито през ПСВ, нито през ВСВ Русия е била сама (както лъже руската пропаганда). :)

67

Анонимен

преди 1 година

"Прочети историята на Европа 1936-1939та." - май ти трябва да я прочетеш, но не само за този ограничен период - започни от началото на 20 век. Прав си, иначе, историята се повтаря - всички срещу Русия!

66

Анонимен

преди 1 година

При продължителна война, Русия ще загуби, а нещата натам отиват.

65

До Боби

преди 1 година

И правилно забраняват. Защото това не са медии, това са фентъзи. В интерес на истина, в България би било по-добре да се затегнат нещата и да се спрат коментарите по такива сайтове защото то е само дезинформация и лъжи.

64

Анонимен

преди 1 година

До До Боби "Ти просто вярваш на руските лъжи." Грешиш. Той не вярва. Той ги разпространява. С ясното съзнание, че са такива.

63

Зозо

преди 1 година

"когато РФ сили превзеха пъвия ВСУ щаб и там в касата запечатани заповеди: 03.03.2022 да започне ВСУ настъпление срещу ЛНР и ДНР." .........................Хахаххаааааааа, и един мармот завиваше шоколад в станиол :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

62

Анонимен

преди 1 година

До Боби "когато РФ сили превзеха пъвия ВСУ щаб и там в касата запечатани заповеди: 03.03.2022 да започне ВСУ настъпление срещу ЛНР и ДНР." Рупорите на руските фейкове не си и крият.