141

Анонимен

преди 1 година

Гледам тука много спорят с Боби, но Боби е проверил информацията, знае и излага факти а опонентите му са си бъркали в носовете и са слушали пропагандните лъжи на западните медии. Най- добре е като не сте подготвени да не спорите. Ясно е като бял ден че Русия печели войната, да безспорно дават жертви като във всяка война, но украинските жертви са в пъти повече, и ако не са наемниците които се бият за тях, както и техниката която им се праща, до сега всичко щеше да е приключило

140

тя

преди 1 година

Ще се беят до "последния украинец - така иска САЩ!

139

Русия Победа

преди 1 година

Пълна победа на Русия над пушечното месо наречено Украинска Армия!

138

Бий Англосаксонците

преди 1 година

Когато и да се напердашат Англосаксите, ще е заслужено.Тези Зли ***,са държали в робство(колонии) милиони по целият Свят.На тяхната сметка е десетки милиони човешки животи.И сега ДемоНкратите наклаждат конфликта в Украйна,като са наясно,че с действията си убиват хиляди Украинци.Истински Вампири!!!

137

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

В Русия предстои масова мобилизация... Нима?! Да не би 200-хилядната армия да даде фира, че ни трябват свежи попълнения?

136

Анонимен

преди 1 година

До Крим не е руски;И Крим е руски и ''Славата '' на Украйна отиде там,където и е мястото-в небитието. Крим и славата-руски,зорът-украински.

135

одблъскването

преди 1 година

Най герои4но с ду.*** по .. мъ ди те

134

Крим не е руски

преди 1 година

Слава на Украйна.

133

До Боби

преди 1 година

До Боби: тогава потърси повече информация. Спомена Максим Кац - забелязах канала му, имаше няколко часа обяснения защо 1. Не трябва да се поддържа руската война, 2. Проблеми в руската армия. Прочети примерите от руските генерали които говорят за това да живеят спрямо възможностите си. И като преглеждаш повече и повече канали, следи кои от каналите са казали нещо, което след това се оказва че е лъжа. Кои са избегнали тема. Иче това може да обори нещо която явно е основната ти функция-

132

Анонимен

преди 1 година

Мале трвбв да се намери форум където да се блокира Боби. Че толкова глупости драска. То от една страна това му е интересното да пишеш тук, да може да пишем който на каквото му е на главата. Но явно че този Боби преднамерено пише неистини за да спами.

131

Анонимен

преди 1 година

НА кратко... ТРИ то4ки У истреляни една свалена две удрят 10 трупа и Дрон снима

130

Анонимен

преди 1 година

До Боби то и с автомат можеш да копаеш ама не е много за това ... плондер

129

Анонимен

преди 1 година

смисъл 4е пво то им е пробито и 10 пресни 4увала груз 200 на змиския а май и кораб катер към даното

128

фашизъм

преди 1 година

- еднопартийна система със силен лидер и акцент върху въоръжаването и армията с цел война и заграбване на чужди територии. - както се вижда нищо общо с путиновата русия ;)

127

r3v0lv3r

преди 1 година

До Боби БобиТурбото пак се е захванал с пропаганда, Оникс е противокорабна ракета и това, че го ползват за удар по наземни цели говори за липсата на достатъчно калибри и искандери.

126

Сата НАТО

преди 1 година

Владимир Путин предупреди, че до края на годината Русия ще разположи на бойно дежурство най-новата си междуконтинентална балистична ракета, която може да достигне Великобритания за три минути -----///------ Това означава, че Просията отдавна се е готвила за война и това означава, че задължително трябва да бъде разбита преди края на годината. Това значи, че към края на август юли НАТО ще трябва да влезе в играта.

125

Анонимен

преди 1 година

До Боби "След това между 8 и 9 ч са атакувани нефтените вишки намиращи се западно от Крим." Тук русофили ни убеждаваха, че руснаците били съобщили как украинските ракетни установки били "изтрити от лицето на земята", пък сега "боби" ни разказва, как същите тези установки били бомбили платформи 4 часа след атаката над Змийския остров. Лъжите се множат и противоречията лъсват.

124

Анонимен

преди 1 година

В статията пише, че според РУСКОТО министерство на отбраната украинците са атакували с дронове и ракети. Не е имало самолети. Сателитните снимки ясно показват разпиляните руски машини и кратерите на змийския остров. Аз сега на кой да вярвам, на Руското министерство на Отбраната и на сателитните снимки, или на "боби"? :)

123

Анонимен

преди 1 година

В статията пише, че руските сили били "отблъснали" украинска атака над Змийския остров, но на разни места гледам, че украинските ракети са разпиляли руската бронетехника и защитни системи на острова. Предполагам, че по същия начин и крайцера МаЦква е "унищожил" две ракети Нептун. :))))

122

Анонимен

преди 1 година

Янките не са кравари а са горди каубои!