101

Анонимен

преди 1 година

До Боби 5 от 8те високоскоростни кораба на Руския флот в Черно море също са потопени, но ти това го отричаш. Повреден е и още един кораб от клас Саратов (когато потопиха единия в Бердянск). Я кажи, колко и какви кораби са останали на Русия в Черно море. :)

100

До Боби

преди 1 година

Значи боби искаш да ми кажеш, че и корабите на рашките свършват и екипажите им не ги бива! Добре съгласен с тебе! Не за друго ми рашките почнаха да изкарват Т62 на фронта вече че им изпукаха другите танкове кат пиратки им ги изпукаха! Сега ти ми казваш, че и коработе им и екипажите им не стават! Та боби я ми кажи какво още не е наред в руската армия? танкове кораби ракети хорат авно не ги бива та боби как тогава непобедимая красная ще демилитализира НАТО!? Та?

99

Анонимен

преди 1 година

До Боби Копираш си стари постове, при това напълно автоматично, без да променяш нищо, въпреки че предния път те поправих, че построените кораби от този тип са само 3. Украйна е имала един в строеж, който не е довършен. Пети няма. От трите МаЦква е потопен. Остават два. А какви фантазии използваш за да си "подкрепиш" теориите само ги прави още по-смехотворни.

98

Анонимен

преди 1 година

Всеки път когато укропитека тръгне на някоя пиар мисия после му се връща тъпкано и претъпкано. За разлика от Украйна, Русия има голяма и активна военна индустрия. Те дори не инвестират военната си сила в атакуването на значими цели. Търсят само поредната историйка да врътнат пропаганда.

97

Анонимен

преди 1 година

До Боби Най-големия ефект от екокатастрофата на трите сонди е, че няколко орррки са глътнали вода, а руските крадци вече не могат да си "берат" чужд нефт и газ. И е желателно да се изнасят оттам, че това ще се повтаря по-нататък.

96

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, нямам нищо против да чета увлекателните ти пародии на обяснения, стига руските корита да продължават да потъват при "нещастни обстоятелства". :) Нали знаеш, че дума дупка не прави. Това, че ще кажеш, че не са причината украинците, няма да накара корабите да станат цели или да изплуват. :) Ние знаем, че знаеш какво е истинското положение. :)

95

Анонимен

преди 1 година

До До 110/117 Оооо, да, понеже украинците пасат трева и не знаят, че ще им отвърнат когато разберат откъде е стреляно. Украинските танкове стрелят и се изнасят след 30 секунди, за да не пострадат от ответен огън, но ракетна батарея стои на гюме, за да им "отмъщават" руснаците. За пореден път се убеждавам, че руската пропаганда е предназначена за индивиди, които нямат елементарни възможности да разсъждават.

94

Анонимен

преди 1 година

До Гост Привържениците на руските терористи, които взривяват масово петролна инфраструктура, влязоха в ЗАБРАНЕНАНТА ЗОНА на Чернобил и се ОКОПАХА там, да се пишат загрижени за околната среда е цинизъм, на който са способни само хора без никакви (положителни) морални норми. С други думи, това е цинизъм.

93

Гост

преди 1 година

Говорейки за ЕКОЛОГИЧНА КАТАСТРАФА, ами тя цялата война по принцип е една екологична катастрофа. Русия бомбардира практически всички нефтебази в Украйна, всяка бомба, всяка ракета, всеки пожар - всичко това е замърсяване на природата и огромни количества СО2. Един танк гори дизел колкото за ен на брой автомобили. И не вярвам руските танкове да спазват особено еконорми и да имат катализатори и филтри. Реално русия се из с ра на цялото старание на ЕС да се бори с климатичните промени.

92

До 110 До Боби

преди 1 година

Знаи боби нека преположим, че ти си прав и не украйна потапя москва! Е тогава кой го потапя аа да пожар на борда който пожар взривяв боеприпасите, това моето дете е по руските изкзвания! И сега въпроса е как тоз пожар възниква!? И колко некомпетентен екипаж трябва да имаш за да позволиш това да се случи! И какво трябва да е тоз кораб дето позволява да се взривят боеприпасите му въпреки, че е боен кораб!? Та нещо пак не излиза бре боби! Или хората в армията не струват или техниката или и двете!

91

Анонимен

преди 1 година

До Гост "Десантен кораб Саратов също изгоря заради незагасен фас. :-) Нефтохим Новошахтинск в Русия също сега гори случайно. :-)" И 5 от 8те "свръхмодерни" руски високоскоростни кораба дадоха фира. Абе, само случайности и инциденти напоследък в Черно море.

90

Гост

преди 1 година

Десантен кораб Саратов също изгоря заради незагасен фас. :-) Нефтохим Новошахтинск в Русия също сега гори случайно. :-)

89

Хахах

преди 1 година

Боби вярва, че Москва е потънала при инцидент. :-)Мисля, че това вече обяснява всичко. Оттук нататък е по-добре да си смениш вика, защото всичко написано с ник Боби вече няма никакъв авторитет.

88

Анонимен

преди 1 година

Три газови/нефтени платформи използвани за кражба на украински природни ресурси "пашли на ..." . Руснаците не могат да ги угасят. Змийския остров размазан от украински ракетен удар. Руски Су-25 "паднал". Скоро ще последват още изненади. А саотажите на руска територия се увеличават.

87

До Боби

преди 1 година

Първо Кац никога не е твърдял, че Украйна ще загуби. Второ това дори да беше вярно няма никакво значение. Достойният човек заема страната на справедливостта, а не страната на по-силния. Фактите са, че допреди руските служби да почнат този цирк и допреди русия да нападне Украйна, нямаше толкова смърт и разрушения. 2021ва година 25 убити цивилни. 2022ра година десетки хиляди убити цивилни, стотици хиляди без дом, милиони без работа. Това да фактите. Другото е чешене на езици.

86

Гост

преди 1 година

Русия никога не я е бивало на бойното поле. През първата световна Брест-Литовския мирен договор е тотално унижение за русия. САЩ ги спасяват, че влизат във войната и накрая 1918 немците губят. През втората световна Германия се бие без нефт на три фронта, руснаците са винаги в числено и техническо превъзходство и за всеки немски войник умират по 10 руски. И пак САЩ ги спасяват, макар да не си го признават.

85

Анонимен

преди 1 година

Конашенков пак е спал с отвити крака...

84

Анонимен

преди 1 година

Путин е на 69 години вече и хич не изглежда добре. Време му е вече

83

Гост

преди 1 година

Абе ако оставим на страна русия, какво правим с България? Има хора промити от руската пропаганда които най-вероятно имат принос към икономиката колкото една екселска таблица или колкото индустриален робот. Идват избори и отново първо място ще се печели с грубо 10 до 13 процента от хората с право на глас. Отново НС ще е пълен с абсурдни партии от които да ни е срам. Реално тази държава няма бъдеще. Човешкият материал в България наистина е много много много зле.

82

Анонимен

преди 1 година

Неслучайно СБУ нарича войната от 2014 г. АТО - антитерористична операция. Започването на конфликта в Донбас носи всички черти на държавен тероризъм, ръководен и спонсориран от Русия. За такива действия Русия ще понесе всички последствия, а отговорните лица в Русия ще бъдат съдени в Хага и ще си отлежат до края на живота в затвори