38

Ха ХА

преди 1 година

И сега старата поговорка за кучето дето лае и не хапе се оказа на 100%, европа лайка лайка и най-прецакана излезна, американците си купуват руски петрол на поразия :) Китай, Индия са с Русия.....ние слагачите пак у лево....ахахаххаха , ама слагайте си украински знаменца по профилите шото сте много солидарни, а за нашите деца капачки събирайте....

37

Анонимен

преди 1 година

има много лъжи в тази статия

36

Даа,

преди 1 година

видя се жалкият ефект на така наречените санкции срещу РФ. Когато гиганти като Китай и Индия купуват от теб, санкциите да си ги заврат някъде. Отделно европейски страни ловко ги заобиколиха, и си внасят руски петрол и газ. Турция пък категорично отказа да се включва в подобни самоубийствени икономически глупости. Така че Европа затъва все по-дълбоко в рецесията за да угоди на американците. Накрая ще клекне, и украинците ще се изнасят масово, Пак на европейски гръб естествено.

35

О хо хо

преди 1 година

Русия има къде да си пласира газа и петрола. Всички имат нужда от тях. А Европа се САМОНАКАЗА В ПОЛЗА НА САЩ. САМОУБИ СЕ!

34

Анонимен

преди 1 година

42, осемгодишният ми син с лекота ще отговори на въпроса ти: Защото Еесовската Зона е слуга на Пиндостан и е готова да мре, изпълнявайки себе-самоубиствени заповеди.

33

Анонимен

преди 1 година

До Петров - Случайно Наполеон да ти е съсед по легло ? От кой номер палата си ?

32

Анонимен

преди 1 година

американофилите първо да си отговорят на въпроса защо русия започна война в украйна

31

Анонимен

преди 1 година

Тук ограничено цитирате Борел на срещата на външните министри на ЕС. Не казвате обаче, че Жозеп съобщи решението на ЕС да разреши на страните неограничено да купуват храни и изкуствени торове от Русия.

30

Анонимен

преди 1 година

Русофилите първо да си отговорят на въпроса, защо цяла... Европа въведе безпрецедентни санкции срещу Русия...?

29

Анонимен

преди 1 година

85% от всички компоненти и технологии в руската промишленост са западни.... Скоро Русия ще има хиляди неработещи предприятия точно заради санкциите... включително и тези за преработка на нефт и транзит на газ. Рублите ( от газ и нефт) ще ги ползват вместо тоалетна хартия... Ха-ха-ха.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 Я ми припомни какви войни е водила Русия откакто е извън СССР управляван осново от украинци-Брежнев и Хрушчов? Аз си спомням за Чечения, от терора на която бяха пропищяли съседните републики и западните компании работещи там. След войната в Чечня мир! Русия си взе Южна Осетия след като бе нападната от Грузия и сега там е мир! Русия бе ПОВИКАНА да спре гражданската война в Сирия и го направи. А защо САЩ още крадат петрол от кладенци на Сирия? Русия потуши и метежа в Казахстан.

27

Анонимен

преди 1 година

24, снощи група от около 20 цивилни излязоха от химкомбината "Азот" и бяха евакуирани на изток. Още един наемник пиндос-рейнджър отлетя към вечните ловни прерии.

26

Анонимен

преди 1 година

Още вчера от Люксембург казаха, че коридора остава. Дори не са заплашвали Песков се жалва.Стари новини или се опитвате да дръпнете с кликанията.Дови Норвегия пусна 7 тона храна от Русия за Шпицберген- - Баренцбург. Финландия отваря за руски туристи на 30 юни....

25

Петров

преди 1 година

Българите и бългерианите са различни нещо, последните са храненици на америка срещу България

24

Анонимен

преди 1 година

До 30 АнонименРано си се надрусал бегендерсороски ! Да беше исчакал поне до 10:00часа

23

Петров

преди 1 година

Бългерианите не са нито в еврозоната, нито в Шенген, а за сащ са с визи, после Русия била изолирана.

22

Анонимен

преди 1 година

До 27 АнонименНе мисли за русия а помисли какво ще е в софия тази зима. Ще трябва да се топлиш мужду двама африканци сегашния арабски мъж няма да ти стигнеГендар

21

Анонимен

преди 1 година

Отчаяните русофили пишат всевъзможни глyпости тук с, което само потвърждават критично ниското си ниво на обща култура и интелект...

20

Анонимен

преди 1 година

Само фалшиви новини пускани от укрофашистите и слугински предлагани от нашите пародии на медии.

19

Анонимен

преди 1 година

Феодална Русия е единствената държава в света с подобна международна изолация и санкции. Скоро рублите от газ и нефт ще се използват и за тоалетни нужди поради спирането на производството в хилядите предприятия на руската промишленост.