78

Анонимен

преди 1 година

Русия не обстрелва Донецк. Това е цинично твърдение на автора от където е преписана статията. Принципа е вземаме една лъжа и я повтаряме сто пъти. Защо Русия защо да стреля по Донецк. Все едно да стреля сама по себе си. Донецк е обстрелван от Запада и нейното прокси. Лошото е че срещу Донецк където няма войски се стреми ШЛ я срещу цивилни граждани а това е престъпление и геноцид. Целта ако е украинците да тестват западните оръжия.

77

Крим не е руски

преди 1 година

Канада е разтревожена, че Русия увеличава военния си потенциал в Арктика и е готова да защитава интересите си там с оръжие в ръце. Това заяви канадският външен министър Джон Беърд в интервю за датския вестник....Япония иска да си върне окупираните японски острови от руските ***.. Има ли поне един съсед на Русия да не са в конфликт?!?! Най накрая ще принудят света да смачка империята та злото и всеки да си вземе своето.

76

Край

преди 1 година

Руснаците обичат да се бият. 1/6 от кълбото не е завладяна случайно. Провокират ги някакви пинчерски републики с по 1.7 млн. човечета от които половината руснаци - после да нема - що така. Ела Америка пази ни. Америка не ще гъби на своя територия и само ще им даде оръжие да се изколят. Чл. 5 е една хартия.Латвиици и литовци ще летят като слама.

75

Анонимен

преди 1 година

Просто е , ЕС е пречка и за НАТО /САЩ/ , и за Русия ...икономически ЕС не трябваЛО да е по-силна от САЩ и РУСИЯ ..., А РУСИЯ И САЩ винаги са се разбирали , на масата , и никога няма да допуснат да има война с/у тях !Преди да започне войната КОЙ СРИНА ЕС , НАТО-то , или Путин ?

74

Анонимен

преди 1 година

Жозеп Борел, който каза, че Русия трябва да бъде държана отговорна, ако продължи да блокира износа на зърно от Украйна.украйна сам се заблокира с своите мини в одеса от какъв зор русия да отговорен те си взимат гражданите за жив щит русия да е отговорен господ ще ви накаже след победата на русия всички ще бъде е на съд дай бог

73

Чугунолеяру

преди 1 година

Тримата големи: шведският крал Карл XII, наполеон Бонапарт и Адолф Хитлер също разчитаха на лека победа над Русия...

72

Анонимен

преди 1 година

Житото в Украйна е около 2% от световния добив. От него се изнася около половината. Господ да е на помощ на страните-вносителки на жито, ако разчитат на този 1%.

71

Анонимен

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер Пикаш ли газчица,евроатлантиче.Интригата в тази война вече приключи.Сега Путин пече на бавен огън не толкова укрите,колкото глобалистката секта.Прави ги криви и щастливи отвсякъде.А НАТО няма дуппе да се намеси в конфликта след като видя как бръснат Колибри и Искандери.За Циркон,Буревестник и бай Сармат не говорим.Кинжал люсна два-три пъти само,та да покаже на Сащисаните,че няма нищо общо с техния Холивуд.Ама ти си плямпай.На никого не пречиш.

70

в бг сме

преди 1 година

най-бедните, най-болните и с най-голяма подкрепа за кремъл и тва всичко щото ни е толкоз акъла, друга причина няма.. нали знаете онези 80% за които говори един професор

69

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Сократ --- Донецк е малтретиран с натовски укроснаряди, а градовете и селцата в Украйна сигурно са малтретирани с торти и пасти от съветските 'специалисти' по "специалните операции".

68

Анонимен

преди 1 година

Сорошнята квичии,а мечокът гази.Това е положението.

67

Литва е в НАТО. Единствената утеха за джуджаците е да заплашват, а след това да си седнат на окаляните ***.

66

Анонимен

преди 1 година

Леле, Зелката и на африканците ли почна да се обяснява... нашмърканяк...

65

Брад Пит

преди 1 година

До Анонимен 68 Преди 2-3 дена руснаците разкостиха американска база в Сирия. Да си чул бай Айдън да изреве?

64

Истината

преди 1 година

В Калининград няма немци. Изселили са ги 1946. Може да има поляци, литовци и подобни, но и те са малцинство. Технически си е баш руска територия.

63

Чугунолеяр

преди 1 година

Естествено, че нито путинчетата, нито НАТО имат намерение да водят война, но ако се наложи НАТО ще си влезе в действията за броени минути, за да приключи веднъж и завинаги с Блатная, която и без война е свършила.

62

69 хубава поза

преди 1 година

престъпника е този който е влязъл в чужда територия, кво не ти е ясно "сократе"?

61

Анонимен

преди 1 година

можеше, ако НАТО беше опраскало ------------> Как гледам тука на тоя сайт има откровенни и.ди. оти които искат да ***.,. добре че тия нямат никаква власт и влияние иначе нищо нямаше да остане от света ...

60

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 68: Мисли, и тогава пиши тролските си г'лупости. Погледни какво си писал преди това. Вагнеровци, един самолет (за който Ердоган ходи да се извинява в Москва) не значат много нещо когато става дума за световна война. От НАТО не веднъж са казвали, че те не участват във войната в Украйна. Защо? Защото ако се намесят, това вече може да доведе до световна война. А нито НАТО нито Русия са готови да се унищожават взаимно. Нещо неясно?

59

Анонимен

преди 1 година

Има едно много интересно съвпадение - когато цените на суровините на международните пазари се вдигнат, ру.сите някак си се сещат да си защитават интересите и започват някоя специална операция. Драги ми подръжници на този режим, забележете очевидното - всичко е за пари! Не знам защо когато се стигне до неоспорими факти, опорките веднага започват да лалат за щатите. Тяхната политика не е по-различна, и те си гледат интересите, но това по никакъв начин не оправдава пудинг!