98

808

преди 1 година

До Solar PowerДо 1945-та година е 90% кримски татари насила изселени по Казахстан от другаря ти Путин :) = Драги г-не, но в 1945 г ВВП не е бил роден?

97

Анонимен

преди 1 година

Русия едва ли е заплашила, че ще "отмъсти" ами по-скоро, че ще вземе мерки. Но пък използването на такива думи в "професионално и безпристрастно" написаните статии влагат доста краски по отношение на един от двамата противници. Малко повече по отношение на украинските загуби нямали да се пише или руските са по-важни? Там за всеки руски генерал се писаха фермани кой от къде е, а за 50-та украински офицери и генерали се пази тактично мълчание.

96

Кьонигсберг

преди 1 година

русия кога ще върне Кьонигсберг на Германия? Курилските острови на Япония? Чечня на чеченците? Буратия на бурятите? Чувашия на чувашите? Коми на комите? Сибир на китайците? Дегестан на дегестанците?

95

Анонимен

преди 1 година

Вие сериозно ли мислите, че Русия може да спечели Студена Война?? Те загубиха няколко.

94

Гражданин

преди 1 година

Така както са тръгнали откачените руснаци слоро няма да остане държава на планетата, която да не е заплашвана от тях по един или друг повод ?!Някой яко се е вживял в ролята на пълновластен господар на Земята ?!

93

Solar Power

преди 1 година

До Solar Power: Путин да се чете Сталин :) Така или инъче няма голяма разлика.

92

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Колко да е руски крим ?!?!? До 1945-та година е 90% кримски татари насила изселени по Казахстан от другаря ти Путин :) A преди това в продължение на ВЕКОВЕ е бил Османски. Сверявай си историята май френд ,че пишеш глупости като тези от ТАСС... някой бил пушил на кораба Масква и той "патнал" :)

91

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Приятел ... русия не промени ли договора от Будапеща за Украйна през 1993-та най-своеволно. Да духат супата :) Ако не им харесва абратна дамой хахахаха. И мен не ми харесват руските проските но ги търпя !

90

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Ами нека реципрочно русия също да не пречи на доставките на зърно :) Или за русия може всичко и има всички права да се защитава както си иска а другите нямат това право и могат само да гледат и да си бъркат в носа ? Аз да попитам къде е един друг анклав Немската Съветска Република с почти 1 милион немци ? Да имало е такава всеки може да провери :)

89

Анонимен

преди 1 година

Спрете да се упражнявате на гърба на този народ който няма как да се защити защото е в анклав.

88

Анонимен

преди 1 година

"Този "Калинград" е бивша немска земя. Време е Германия да почне една...специална операция." - Може! Само че не им стиска, че има едни ракетки, които ще стигнат до Берлин за под 6 минути!

87

Анонимен

преди 1 година

Между Прусия и Русия е имало много войни и спор за този руски анклав. Но хората там имат право на живот и Литва няма морално право да им пречи.Философа Кант положил клетва на императица Елизавета дъщерята на Петър първи и останал верен на клетвата до края на живота си макар че е имал възможност да се откаже. Защо днес политиците не се поучават от Кант.

86

ива

преди 1 година

Лъжци!Донецк е обстрелван от Украйна,в интернет има достатъчно видеа и то от западни журналисти!

85

Анонимен

преди 1 година

Какъвто и да е Калинин град Литва няма моралното право да пречи на доставките. Те се отнасят до живота на хората. Прибалтийските страни Полша Румъния и Украина имат неоправдано агресивна политика към Русия и дори до известна степен и към нас. Полския президент при цялото ми уважение дойде тука и поиска самолети за укрите , а може и да ги е получил.

84

Анонимен

преди 1 година

Този "Калинград" е бивша немска земя. Време е Германия да почне една...специална операция.

83

Анонимен

преди 1 година

Литва може да се окаже, че няма признати международни граници! Границите и са в следствие на договор му ЕС, Литва и Русия и по силата на този договор, Литва се ЗАДЪЛЖАВА да осигури коридор до Калининград. Русия, от своя страна, признава днешните граници на държавата. С денонсирането на този договор, от страна на Литва (а и от ЕС), Русия може да денонсира признатите граници и да си осигури Сувалския коридор!

82

Анонимен

преди 1 година

Русия не обстрелва Донецк това е абсурд. В Донецк няма военни и украинците стрелят срещу своя собствен народ. Това е чиста проба геноцид. Освен това те тестват новите оръжия получени от Запада и следователно Запада извършва геноцид срещу Донецк защото там няма руски войници а само Донецки граждани.

81

Анонимен

преди 1 година

До колегата по на долу Преди войната ЕС, САЩ Великобритания и НАТО го сриваха а Русия им даде всичко мир жито газ нефт редки метали и най вече мир 77г мир благодарение на Русия. Но те не искаха да разговарят с нея и направиха санкции срещу Русия. ЕС се саморазби.

80

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Статията е пълна юфка. Първо Русия обстрелва Донецка област а не Донецк. Второ Литва няма граница с ''континентална Русия'' а е затворила границата си с Беларус. Единствено вярно е ''Московския град Калининград'' - след като Петър Велики отвори ''прозореца към Европа'' и преименува Московия на Российска империя, сега Путин го затваря и превръща Русия отново в Московия.

79

Анонимен

преди 1 година

Крим е руски къв да е... Второ съседите в кавички на Русия не би трябвало да смятат че могат в труден момент да извършат заграбване на руски земи понеже Русия ще се защити а тя е ядрена сила. Трето империя на злото са САЩ Великобритания и ЕС.