26

Анонимен

преди 1 година

Всъщност е време този псевдо християнин да си изясни дали е един лъжлив християнин или обикновен революционер,***.Цял живот той гони михаля и гони мухите по площадите докато неговите съратници си въртяха бизнеса.Този човек не е християнин,защото не е наясно със себе си и е време БПЦ да го анатемоса и да му реши проблема.Такива и исляма ще приемат,за да скачат по площадите.Сатани.Злобни като змии и акъл на гълъб.

25

Хахаха

преди 1 година

НАТО е гола вода, за 20 години не успя да се справи с афганистанските козари, а в Украина ги чака пълен провал. Ако Русия нападне балтийските държави, НАТО няма да си мръдне пръста, ще им окаже най-много морална подкрепа.

24

До 28

преди 1 година

*** си като тоя, на когото така му подражаваш.

23

дибили

преди 1 година

Човека ви казва как ни възприемат хората, изброява факти, а вие коментирате визуално как изглежда. Сигурно, ако беше някой фитнес маниак, то щяхте да коментирате интелектуалните му способности, а не познанията му в областта, в която работи. Честно, имате проблем с обработването на информацията! Интересно ми е дали същите тези факти щяха да бъдат възприети различно, ако идваха от друг източник!?

22

MONAD

преди 1 година

Какво ще ни се случи ако не сме в ЕС и НАТО?Ами като цяло нямаше да сме принудени да плащаме свръх скъп газ и петрол.Нямаше да имаме всички акцизи, ограничения, регулации, зелени сделки, всичките тези неща дето оскъпяват всекидневния живот.Нямаше да има либерална пропаганда по всяка възможна медия. Има много независими държави в Европа и по света, никой не ги е поробил, никой не ги е превзел. ЕС за сега ни носи предимно негативи.

21

Анонимен

преди 1 година

"Проф. Янакиев: България дава сигнал, че е слаб член на ЕС и НАТО"_________Виж сега, пич. ЕС очакваше от нас също да си закрием енергетиката, да държим всички арабски имигранти на наша територия, да ратифицираме истанбулската конвенция, да дадем специални права на гейовете и така нататък. Предпочитам смешковци като тебе да ми обясняват, че съм слаб член, отколкото да търпя тези извращения.

20

Патриот

преди 1 година

Wankers, които се плюнчите против ЕС и НАТО, давате ли си сметка, какво ще ни се случи, ако рубладжиите успеят да ни извадят от тия организации?!? Давате си, ама с какво?!? То, мааалко мозък трябва и нормален мисловен процес!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Тоест според този клоун да имаш собствена държавна позиция по определени въпроси те прави слаб член. Трябва да се съгласяваш със всичко без да имаш като безмозъчен бот за да си "силен".

18

Пена

преди 1 година

Никакво Нато! Никакъв ЕС! Ние мижем 7 без тях!

17

Амииий

преди 1 година

Нали пряката демокрация е баш демокрацията. Аз не искам да избирам, някакви си и те после да си сменят партиите...Как е в Швейцария, дали е в НАТО или ЕС...? Великобритания в ЕС ли я държат насила...

16

MONAD

преди 1 година

Давала била сигнал, ние не бяхме въобще за съюза ама ни вкараха на зор, да не попаднем в Руската сфера, така както искат да вкарат и целите балкани, набързо.Не, че имахме конкурентно способна икономика, или стандарт, за да може да не се претопим в пазара на труда на ЕС, ама не стана така.Професора дава сигнали, че е послушен анализатор, говори ги едни глупости.

15

Анонимен

преди 1 година

Това да имаш различно мнение от овцете в съюза не те прави слаб.

14

Махнете този

преди 1 година

дявол от БПЦ!

13

Жоро

преди 1 година

Подобни *** като този *** трябва да бъдат бесени по дърветата.

12

Анонимен

преди 1 година

*** на Костов.Оня най-мразения,а тоя най-грозния.

11

Анонимен

преди 1 година

Тоя ба си грознияъ пич. Явно жена няма, или не ще ляга с него щом толкова см о т ан.

10

Анонимен

преди 1 година

Кой е виновен ПП се прегърнаха с Корнелия и Иванов червени бок,луци

9

Анонимен

преди 1 година

Фарисеино,ти няма да влезеш в царството Божие,знаеш го нали!

8

Анонимен

преди 1 година

А НАТО, ЧЕ САМО ИСКА ДА ***.

7

Анонимен

преди 1 година

Чyчeлo...