86

Анонимен

преди 1 година

Така е. Пълен срам за пореден път. Защо ПП не подкрепи смело износа за Украйна, а се крият? Само представителите на ЕНП в България са сериозни в това отношение.

85

gg

преди 1 година

"България дава сигнал, че е слаб член на ЕС и НАТО"Супер - нека да ни изключат тогава : )

84

Анонимен

преди 1 година

РАЗГЕЛЕ ДРУГАРИТЕ ПРОФЕСОРИ ПРОЗРЯХА ЕЛЕМЕНТАРНАТА ИСТИНА, КОЯТО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЗНАЯТ ОТ 30 ГОДИНИ. БРАВО ПРОФЕСОРЕ ОТЛИЧЕН ДАЙ СИ СТУДЕНТСКАТА КНИЖКА ДА Я ЗАВЕРЯ!!!....

83

Въпроска ?

преди 1 година

Прав е за агитката на Слави , но какъв " член " за България са ЕС и НАТО ? Подкрепят ли исканията на България спрямо С. Македония ? Как допуснаха самолетчето прелитайки безпрепятствено няколко европейски държави да прелеи и над България ?

82

Анонимен

преди 1 година

Аз пък за разлика от останалите искам по-често да гледам Калито Янакиева. Радва ме как изпада в недоумение, че може някой да не е съгласен с неговите умотворения! И започва да обяснява как другите не знаели, не можели, само той разбира от всичко. Не приема чуждо мнение и се мисли за последна инстанция по всеки въпрос, което е характерно за ограничените, полуобразовани индивиди. Не се подвеждайте по безбройните му публикации, не забравяйте, че бай Тошо имаше 23 тома умотворения.

81

Анонимен

преди 1 година

При тая карикатура, дето повече прилича на индийските "недосегаеми" или на хобо от Бронкс, става въпрос за тежък нарцисизъм. Може с часове да си служа мазното гласче без да е казало нещо съществено. Но понеже повечето хора възприемат информацията чрез емоциите си, не чрез сивото си вещество, та някои от тях изпадат във възторг близък до клинично състояние от празните му приказки.

80

Анонимен

преди 1 година

Много неприятен тип. Превземка без връзка с реалността, при това изключително ***. Във всеки един смисъл на думата "мръсен". Изживява се като духовен, културен, морален, цивилизационен наставник, а не се усеща, че е едно тъжно, злобно дeди, обидено на света, че не го признава за най-мъдър сред мъдрите.

79

Анонимен

преди 1 година

А пуснал ли е лайтмотивът, който му е запазена марка и неуморно повтаря през годините- че е авангард на нацията, другите не са на неговото ниво и трябва да го слушат с благоговение какво има да им казва, понеже той е еманация на божественото във Вселената. Не с тези думи, разбита се, но смисълът е винаги един- "Аз, Калинката Всезнаещий, съм на Съвършенството първи солт***к, вие сте профани, неразбиращи неподвластното на времето мое високомъдрие!!!"

78

w

преди 1 година

Проф. в някои случаи се използва вместо профан.

77

Анонимен

преди 1 година

Още малко и ще замирише през монитора на джибри, киp и морална нечистоплътност.

76

Край

преди 1 година

А тоя дава сигнал, че алкохола е на път да го довърши.Предполагам че пие само уиски. Савой клуб.

75

Ром'с

преди 1 година

Егати и тези професори български,не са аргументира,а само мнение изказва, щом у нас такаиз са станали професори, то студентите и учениците са този "хал"

74

ха-ха-хи

преди 1 година

Тоя така наречен ПРОФЕСОР живеел в глобален свят ,където страната му не можела да бъде независима,ако не се провинциализира сама.......УНИКАЛНА ФИЛОСОФИЯ наДЖЕНДЪР!ХА-ХА-АХ...чИчЕ Сорос яко му е промила мозъка на тоя...!!!!!

73

Анонимен

преди 1 година

Аз не искам НАТО ,че и европейския съюз за нищо не става.

72

Анонимен

преди 1 година

Само го вижте хубаво как изглежда този атлантик от класа.

71

баба мара

преди 1 година

защо влязохме в нато и ес без референдум ето това е резултата обществото щебъде вечно разделено нищо добро не ни чака 77 години европа живя в мир сегазаради алчността на сащ ще горим всички изобщо не ме интересува какво мислиза нас българите аз искам мир и добросъседство на мен русия не ми е враг така че не говорете прос-то-тии от сутрин до вечер

70

Анонимен

преди 1 година

За робите няма независимост. За останалите има.

69

поета го е казал:

преди 1 година

Патриот е - душа дава за наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?Продава си и душата.

68

Striker

преди 1 година

Е ха, добрутро! Г-ан#ьо си избра Гумен Крадев за президент, при т'ва за втори път, предателски партии като Из-раждане, Из-хо#ждане и подобни процъфтяват, какво очаквате.

67

поредния лизач

преди 1 година

УмноКрасивСоросоид