66

Ralica

преди 1 година

А пък т.н. проф.Янакиев е нечистоплътен както външно, така и вътрешно.

65

Рашков към Янакиев

преди 1 година

Купуването и ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ ,вече е РАЗРЕШЕНО....Ха-ха-ха....АПЕЛ към ГЕРБ,ДПС, ИТН и Възраждане- КУПУВАЙТЕ РЕЦИПРОЧНО гласове от ПП"ПП" нали според Просто Киро това е демократично ....С техните камъни по техните глави....

64

жълтопаветник

преди 1 година

плешив....

63

Анонимен

преди 1 година

С махленските заклинания на Янакиев, ние сме точно в дълбоката провинция на Еропа. Благославяме столицата Брюксел, всеки се мисли за европеец и гледа на околните си като на ***-и, про-сти провинциалисти. И приказките ни големи - я за НАТО, я за Русия. А на разсъмване виждаме навън порутеното село и прекрасната природа: я колко хубаво!

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 - направо действай по вариант 2 :)

61

Анонимен

преди 1 година

СЛАБ ЧЛЕН ЗАЩОТО ХОРАТА НЕ ИСКАТ НАТО И ЕВРОСАЮЗА

60

Анонимен

преди 1 година

България дава ясен сигнал, че насила ни вкараха в НАТО и ЕС и повече не иска да сме в тези съюзи и членства. Казах България не 25% .трепки които превзеха власта и се командват от Козяк, сащ.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен не, ти ни внушваш, че чичака от снимката казва това..

58

ДЕЗОРИЕНТИРАН?

преди 1 година

Ние не сме в тези организации, за да сме силен или слаб техен член. Ние сме в тях, за да имаме ползи от тези членства. И това не се отнася само за нас, а за всеки член на ЕС и НАТО. Там си по желание, според интересите си и докато тези интереси съвпадат. Това не са тайни общества, в които лоялността е всичко. Единствените общности, в които лоялността е всичко са семейството и мафията. ЕС и НАТО НЕ СА нашите семейства. Вашата страст към патологична лоялност ги прави да изглеждат мафия, Професоре.

57

Анонимен

преди 1 година

Демек, чичака на снимката ви казва да мразите повече Русия. Тъй ще се харесаме повече на западните господари.

56

Анонимен

преди 1 година

Най големите кражби станаха по времето на костовото мнозинство под формата на приватизация банките отпускаха на килограм мангизи с които се изпраха милярди от контрабанда и наткотици чрез изкопуване на РМД дружества такива като гогутков не знаят какво говорят или са платени

55

Перник 1

преди 1 година

Утре ще се види кой кой е и колко е подкрепата за русия та на путин и Запада! Аз съм за Запада

54

Анонимен

преди 1 година

нато вън !!

53

Анонимен

преди 1 година

Русофилите подпалват държавата пред очите ни! Вариант 1- биеме се като Украинците, Вариант 2- бягане в посока Румъния или Гърция, Вариант 3 няма

52

.

преди 1 година

Толкова национални предатели България не е имала за цялата си история. Всеки ,който мисли извън това на правителството е русофил .Ако си дори фашист по-лесно да те вземе Петков в ПП , особенно ако говориш англииски ....Изме ДТ ОТВСЯКЪДЕ са тези все едно сме под някакво правителствено робство ! Продължават подкупите какво направиха за последните месеци ...инфлация по-висока от цяла Европа ,газ за над 1000 от американци и ЛЪЖИ ЗА ВСИЧКО ....вярвайте на тоя дето лъже без срам Киро -власт и пари !

51

Анонимен

преди 1 година

Начело на държавата стои отявлен русофил и предател. Къде другаде може да е България освен на дъното?

50

Анонимен

преди 1 година

България е в ЕС заради келепира, идващ от ЕС, но защо е в Нато не знае!

49

ЬЬЬ

преди 1 година

"Светлото" бъдеще на България е подковано с руски ботуши.Към него ни водят уверено президент, безСП,*** и русопилите в България.Горко ни от такива "водачи".

48

Анонимен

преди 1 година

Ние спряхме руския газ, а цял ЕС и НАТО - не. Какъв сигнал дават те? Рублата е на нива от 2015г. спрямо долара и ще става все по-скъпа. Това да не го направихме ние? Не, направиха го всички моралисти от запада, които си пазаруваха газ като невидели!

47

Да ви се представя:

преди 1 година

По-известен съм като Коце Копейкин (оня с вилата и колата купени с народна пара) ,но най-известен съм като доайенът на българската чуждопоклоническа политическа проституция! Или просто оня дето Марешки го наби! Благодаря за вниманието!