46

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Ти страхуваш ли се ? Само защото някой "батка" показва мускули ? Това са правили и твоите деди. Защо мислиш,че сме били 150 години под византийско, 500 години под османско и 50 години под руско робство ? Заради такива малодущници като теб ! Наведената глава сабя я не сече нали :) ? Е бъди роб твоя си работа , аз не съм :)

45

Анонимен

преди 1 година

Е да, то и в Брюксел се опитват да живеят нормално, ама нещо не се получава - днес около 100 хиляди са на протест и града е блокиран. Междувременно в Киев е прекрасно доколкото разбирам по думите на миските дето списват сайтчето.

44

Анонимен

преди 1 година

За 30 години Русия от държава която практически не съществуваше се превърна в световна сила от която днес целият западен свят се страхува.

43

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен 62: Това са пълни глупости. С безработица от 3-4% :) Ама друго си е да прочетеш опорка на ТАСС. Хахаха

42

Анонимен

преди 1 година

Американската мечта: десетилетия наред децата в САЩ живееха по добре от родителите си. Сега е невъзможно да се намери добре платена работа, а тези които са завършили университети излизат от университета с дългове от порядъка на 200 хил долара. Днес в САЩ децата завиждат на родителите си за живота който са имали.

41

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Аз отдавна съм го направил май френд:) Сложих си панели, соларен контролер с open source code (бутнах малко), батерия с добавка от итрий, инвертор и не ме интересува изобщо колко е цената на газ и петрол. Даже и електричката зареждам. Всичко стана за 1 седмица :) Вече седма година. Струва 20-25 палки еднократно. Това е :)Ток и топло до края на живота. Може вместо да си бъркаш в носа да научиш нещо !

40

Анонимен

преди 1 година

Мисирите от ДнесБг пак ни облъчват с плоска пропаганда. Клю клю Украйна клю клю Слава клю клю Русия лошо клю клю Путин зъл ала бала

39

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен 52: Кво мрънкаш :) Сложи ли си панели да си независим ? НЕ. Копа ли България собствен петрол и газ (има залежи) ? НЕ . Еми тогава като искаш такива неща ще плащаш колкото ти кажат :) Като не искаш да копаш (мораториум) ще си сложиш панели,вец,вятърни и т.н. и ако не искаш и това ... то тогава може само да си бъркаш в носа и да вадиш пилета :)

38

Анонимен

преди 1 година

Еми грейте се зимата с код и яжте код.

37

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: С чипове и софтуер който управлява съдомиялните на рашките :) Все пак някой трябва да драсне код и за това , а не само да прави ракети за да избива деца :)

36

Украинка

преди 1 година

А защо никой не говори за мир. Явно така им по добре.

35

Избирател

преди 1 година

На входа на ресторанта посетителите се посрещат с купчина пощенски картички с надпис: "Руснаци, махнете се".Ами явно руснаците ги послушаха и Крим се махна, а сега се махат Донбас, Луганск, Херсон ....

34

Анонимен

преди 1 година

Еми грейте се зимата и си карайте колите с начин на живот.

33

На украинката

преди 1 година

Тряба да и са турга у дyпито у дyпито! Три ката..

32

Бал съм ги

преди 1 година

И тез и онез

31

?????

преди 1 година

Защо тогава издържаме хиляди украинки по морето,тези от местата с война да остават,ама на другите туристки да им се покаже пътя.

30

Анонимен

преди 1 година

Не може да има потребителска икономика при цени на газта 3000$. Не може да подаваш автомобили, уреди и хай-тeк гаджети на хора които не могат да си платят отоплението и миришат защото пестят топла вода и не се къпят.

29

Анонимен

преди 1 година

Руските рубли са обезпечени с нефт, газ, титан, уран, ядрени реактори. А а с какво са обезпечени трилионите долари и евра които САЩ и ЕС напечатаха за последните 2 години? Момчета, и вие искате да обменята тези долари и евра за газ, нефт, титан и ресурсите на Русия. Не, няма да стане.

28

Анонимен

преди 1 година

"Не е нужно да си мърдаш пръста, ти дори няма нищо да усетиш. Всичко ще приключи за минути." - бе дреме ми, важното е, ако оцелееш, ще делим плячката, а ако се гътнеш ще се смея както обикновено.

27

Анонимен

преди 1 година

"Руснаците да си ходят в Сибирия" - я стига с тоя расизъм, ако фамериканците кажат българите да си ходят в България кво правим? На Мишо Шамара ти ли ще му шиеш панталони стил 2003та?