66

Анонимен

преди 1 година

Много преди войната и много преди майдана и аз и хората с които общуваме сме видели че има големи несправедливости при разпадането на Съветския съюз и че руско население е останало в много бивши съветски републики. Русия си търпя и си мълча. Но САЩ и Запада видяха интригата и решиха да се възползват от нея.Започна пропаганда срещу Русия. Особено силна в Украйна Грузия Молдова и Прибал тика. Запада реши да ги приема в своите структури НАТО и ЕС и така постепен но се стигна до войната в Украйна..

65

Анонимен

преди 1 година

До Украйна. Нямам предстана на какви наркотици сте тия дето вярвате че Украйна е щяла да нападне Русия. Всъщност се надявам да е от наркотици, а не от умствен капацитет.

64

Украйна

преди 1 година

си заслужава съдбата! *** генерали в Украйна са готвели план за нападение на Русия! Още много други неща ще излязат наяве, само време да мине! Не са само лабораториите под Азовстал.

63

Мяу

преди 1 година

И един мармот завива шоколад.

62

НСИ

преди 1 година

Те не са променяли начина си на живот. За справка чуйте интервюто на Андрей Слабаков в национален ефир. Описва видяното при посещението си с хуманитарна цел в Украйна.

61

Анонимен

преди 1 година

Браво, а сега да ги пита човек а защо трябваше постоянно да заплашвате русия то не беха стойки, пречупени кръстове и факелни шествия и как е сега добре ли е?

60

kokorcho

преди 1 година

Киевчани да вземат да да разкарат зеления накос и да си продължават живота спокойно, защо им е всичко това у което се случва заради това петно ?

59

Не фен на Путин.

преди 1 година

Това нищо не е. Ако по-ниското джудже продължава да се репчи, нищо чудно по-височкото джудже на реши този път наистина да превземе Киев след като приключи с Донбас. Миналия път с танковата колона бе само шоу, за да дислоцира украинските войски на север. А този ще е чрез дълга тотална обсада, защото Путин никога няма да изравни Киев, не че не може и то за дни. Защото Киев е символ на създаването на Русия. Тогава ще видят киевчани за какво става дума. И кой и къде ще "евакуира" Зелю. Не е Папата!

58

Анонимен

преди 1 година

"освободим нашата Втора България - Волжска България от гнусните оркки." - иначе... Кво да им освобождаваш, Казан е по-модерен от София... Пък и нали половината тук религиозни фанатици ще им стане лошо като разберат, че главния мюфтията на Русия е българин от Татарстан и че заедно с българите от Башкирия и Кабардино-Балкария са първите приели исляма по доброволен път. А и тук ни гледат като на колониализирани щото сме в съюз с турците дето нападат северен Кавказ през ВСВ.

57

Гео Милев

преди 1 година

До Закривай -- Окрайна Ще Бъде Централна, Септември Ще Бъде Май. Земята Ще Бъде Рай! А нашите деца и внуци ще учат за сатрапа Путляр и историята ще осъди тези, които са го подкрепяли.

56

БОГ

преди 1 година

Украинците минават скоро в настъпление! Благословените БЪЛГАРСКИ танкове и самолети са на разположение на нашите мили братя и скоро с тях ще стигнат до Кремъл. Ще освободим нашата Втора България - Волжска България от гнусните оркки. Малко търпение!

55

Анонимен

преди 1 година

Що си не приберете вересиите от Европа като се не усеща? Уж на запад от Днепър война няма, ама видиш ли, екскурзии ще им правим, за да не им се набива на очи бездействието на САЩ и Е.С.

54

Моля ТЕ!

преди 1 година

Фашагите в Киев яко са се пуснали на пазар докато заради тях гладува целият свят! Вова пускай атомната моля те!

53

Анонимен

преди 1 година

Губят половината територия на Украйна и си мълчат за вината на Зеленски.и НАТО и ЕС. Бг изгони Фердинан.

52

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

В крайна сметка зомбитата дават вид,че живеят,но всъщност нямат съзнание за живот. Всичко идва от смесената и оресмесена кръв,която зомбита всяко "същество" с нарушен Природен генезис. Всичко е много просто ! Природата ни е създала по свой образ и подобие-чисти и с предетерминирана Раса. Ако някой е продукт на смесица Расата е невъзможна ,както не е възможно семейното и Народностно Съзнание. Нима украинците имат Раса? Не разбира се. Ето затова нямат съзнание за Истина,за разлика от Бълго-Русите

51

Закривай

преди 1 година

Окрайна!

50

Анонимен

преди 1 година

Руснаците зяпочнаха постеоенно да осъзнават, че скоро няма да могат и "Москвичи" да произвеждат. Ще минат на конски впряг. Коне дал Господ, руските степи са необятни, трева в изобилие за паша. Каруци могат да произвеждат, тайгата е надлъж и нашир, иглолистни дървета, дървен материал бол... Накратко - ще се върнат във времената на Петър Велики! Нали това беше на Путин детската мечта?

49

Анонимен

преди 1 година

До 46всеки иска да живей в сащ а имено вие от бг не можете имате визов режим само за студенти а в раша бяхте много около 100 000 останахме около 10 000 раша ги изгони бг вие сте предатели какво направихте с левски защо убихте хр.ботев

48

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да напишете някоя позитивна новина,като например колко убити има в някое американско училище

47

Solar Power

преди 1 година

До Solar Power: От 1300 години 700 робство/окупация. Имаш история ! Учи се от нея !Виждаш ,че преклонената глава носи единствено бедност и мизерия.