277

до 321

преди 1 година

Естествено е, че няма как да си ме разбрал...Става въпрос за мислене...Ще ти поясня отново гледната ми точка, без да поддържам никого: ГЕРБ искат на всяка цена да управляват - ясно защо. Но, след неочакваната подкрепа за Председателя на НС от хората на улицата, т.е. обикновените хора, на ГЕРБ веднага им светна, защото са обиграни, че това, в по-големи размери, ще се случи и след падане на Правителството. Тогава, в знак на протест срещу днешната опозиция, хората може би отново ще гласуват за ПП

276

Уточнение

преди 1 година

До Мара Ние помним, ама те НЕ! Когато им е удобно!

275

Делчо, ето ти пример

преди 1 година

Партия ГЕРБ още не се беше явила на избори, а вече Лъчо Мозъка беше неин депутат! Просто от НДСВ мина при Бойко! Ето това е пазаруване на депутат!

274

Тържище за депутати

преди 1 година

До тук Прокопиев е пръснал 8 милиона евро (по милион за първите петима и още 3 за последния). Трябват им още 6-*** само дето мизата вече се е вдигнала до 5 милиона на депутат, а утре и в сряда сутринта може да скочи и до 8-10 милиона евро за депутат. Прокопиев бая ще се оръси за да си опази управленската секта цяла. Много е вероятно просто да им бие шута и да използва средствата в следващите избори, белким си намери не чак такива некадърници.

273

Кънчо

преди 1 година

До алооАйде бе ?!? правителството не можело да вдигне или намали цените ли ?!? Поредния ПП не.удачник имащ себе си за мн вещ... Виж какво направи Унгария още от м. март - замрази цените на хранителните продукти и горивата, сиреч има ТАВАН на цените. Ай ся ми кажи какво направиха корифейте - ококорения и кирчо ? Дават 25 ст, а горивата се покачиха с 50 откакто са го обявили. Дано падне това вредно правителство.

272

Мара

преди 1 година

Нека Добрев не се прави на по-голям светец от Папата. Помним как се купуваха гласове и цели партии. Хайде по-скромно, моля.

271

redordead

преди 1 година

искаме да ни намалят заплатите двойно, за да почувстваме какво е да живеем в любимата ни ракетна то-ал-ет-на! Искаме и да ни спрат интернет и фейсбука и да почнем пак да караме лади и масквичи!

270

алоо

преди 1 година

"Защо за последните 6 месеца бензинът и дизелът скочиха с 1 лев?". Делянчо,сине майчин,този въпрос трябва вожда ти да зададе на приятеля си Вальо Златото,защото благодарение на неприкосновеността,с която се сдоби през време на вашето управление(за 13 г. не е плащал данък печалба,"защото винаги е на загуба") му позволи да остане абсолютен владетел на 85% от данъчни складове и да прави с цените каквото и когато си поиска.Правитеството само по себе си никога не може да "вдигне или намали"

269

да

преди 1 година

Всички се молим за думите на Делянчо. И той изпълзя.

268

Марко Тотев

преди 1 година

С ПП пак прекарани.

267

абе

преди 1 година

До АнонименУф, на руските агенти, само западни агенти им се привиждат. Психично разстройство.

266

точно обратното е

преди 1 година

Обикновените хора реакцията им е ,че искат по скоро ПП да си ходи. Обикновените хора няма как да заобичат ЕС и евроатлантизма с цени наE, да нормалните хора значт кой доведе тези високи цени и кой източва парите от ЕС и бюджета. А ти другарю, като не си ор нормалните хора, защо говориш от чуждо име.

265

Анонимен

преди 1 година

Делянчо мамин,и ти си за пандиза,ама докато каскета е на власт няма да стане.

264

Анонимен

преди 1 година

До махайте сеКви агенти на Путин кви пет лева бе?Плащат ли ви кво ли?В *** има само западни агенти и нашите пионки правят каквото им наредят.

263

Анонимен

преди 1 година

До неутрален наблюдател Обикновените хора реакцията им е ,че искат по скоро ПП да си ходи. Обикновените хора няма как да заобичат ЕС и евроатлантизма с цени на горивата от 4 и над 4 лв за литър.Обикновените хора сега ще стреснат всички ония които имат облаги от това управление.

262

Анонимен

преди 1 година

Никога вече ПП

261

неутрален наблюдател

преди 1 година

Вотът няма да мине, не защото ПП ще "купува" депутати, както твърдите наляво и надясно, а защото след отстраняването на Председателя на НС миналата седмица, реакцията на обикновените хора ви стресна и преценихте, че ако гласувате падане на правителството, може да се надигне вълна от недоволство и на следващите избори ПП да спечели със значителна преднина.

260

Хаха

преди 1 година

Не разбрах защо" kayн " е обидна дума особено за добревото Диди,че ми я трият и слагат звездички...

259

Хаха

преди 1 година

Хасковският *** защо още не е в панделата ,Ами ръси простотии наляво-надясно!

258

Ха ха

преди 1 година

Със сигурност вече са си купили колкото им трябват! Тези са толкова нагли и безочливи,че вече са готови за нови" подвизи",ние да му мислим как ще се оправяме!