17

Мечтите на

преди 1 година

Делянчо загасват ! Няма да папка от еврофондовете ! Няма !

16

Анонимен

преди 1 година

В България има две мафии: Червената, на РУСНАЦИТЕ, ДС, Радев, Янев, Нинова, Копейкин и мутренската, на Боко. Червената мафия си доведе Петков, за да го използва като "западно" прикритие, за да овладеят отново власттта в държавата, и като контрапункт на мутрата/неевропееца Борисов, от когото да си върнат упрвлението. Петков беше предвиден като инструмент за отстраняването на Борисов, след което доброволно трябваше да си тръгне, когато му наредят. Оказа се, че той повече не иска да слуша Радев.

15

Анонимен

преди 1 година

11 Лукойл е и руски, ако не знаеш. Киро ментата не изпрати оръжие на Украйна, защото угоди на Путин.

14

Анонимен

преди 1 година

ИЗБОРИТЕ СА ПРОПОРЦИОНАЛНИ, А НЕ МАЖОРИТАРНИ. ОТЦЕПНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ НС. ТОВА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ МОРАЛНО. КОЛКОТО И ДА ПЛЮЧТ ТОШКО, ТОЙ В ЕДНО Е ПРАВ- В НС ДЕПУТАТИТЕ СА НИКОЙ, ТЕ СА ТАМ ЗАРАДИ СЛАВИ ТРИФОНОВ. НАРАДЪТ ПОЗНАВА НЕГО, А НЕ РАДУЛОВ, РАДОСТИН И НЕ ЗНАМ КОЙ СИ. ТРЯБВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ И ГЛАСУВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА- ОТЦЕПНИЦИТЕ ДА СА ВЪН ОТ НС, А НЕ ДА СЕ ПРИКРЕПЯТ КЪМ ДРУГА ПАРТИЯ. ТОВА ИЗКРИВЯВА ВОТА НА ХОРАТА. ДАЛИ НА ТЯХНО МЯСТО ЩЕ ВЛЯЗАТ ДРУГИ ДЕПУТАТИ ОТ ПАРТИЯТА Е ?

13

От посолството ФАЩ

преди 1 година

Изкарвали куфарите с валута за закупуване на още колкото депутата трябва за да се надупим и да свалим ветото на Макетата и да си продадем и историята. И тогава съвсем нищо няма да ни остане. Говори се че леля Веро Густафа лично ескортирала куфарите

12

Анонимен

преди 1 година

Това правителство и парламент се провалиха. Безотговорно е, депутати са се продават и да прелитат от партия, в партия, под прикритието "независими". Толкова по-зле за гражданите, които все още, не са изхвърлил безпринципната коалиция, начело с ПП, от властта. Протести, оставки и избори. ПП са вредни за България.

11

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме развита държава, както от третия свят, прокуратурата отдавна щеше да разследва този пазар на депутати баш в парламента.

10

Анонимен

преди 1 година

Абе Делянчо важното е че Киро Простото громи Русия а това че рафинерията Лукойл преработва петрол сорт Урал чиято цена е между 70-80 долара на барел са малки подробности,важното е че Тъъпото наказва Русия!!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Няма как вота да не мине щом 80% от хората го искат! Вселената си знае работата! Това е по-силно от пачките на Киро и Кокор!

8

Делянчо,

преди 1 година

Не разбрах,ти сега предлагаш ли се?

7

Вотът НЯМА да мине

преди 1 година

И новата коалиция ще се размине

6

Анонимен

преди 1 година

На продалите се депутати и тези които възнамеряват да се продадат, само имам да им кажа едно - кармата е бич!

5

Йордан Шангов

преди 1 година

ГЕРБ-ерчетата и ДПС-арчетата, треперят от страх и са в паническо разстройство, защото едно по едно кранчетата се затягат и настъпва глад за тях и техните обръчи от фирми.Време е да променим, България с нов морал в политиката!

4

Анонимен

преди 1 година

То и прокуратурата отдавна е купена, прекупена, отдавана под наем, пращана като подарък в услуга на заможни политици и бизнесмесни.... даже имаше някаква дума за това, обобщаваща всичко...

3

Анонимен

преди 1 година

Пазаруването е депутати е толкова отблъскващо, че на следващите избори ще гласувам за Копейкин!

2

Анонимен

преди 1 година

Прав е

1

Анонимен

преди 1 година

Тъга! Бог да пази България!