297

ЛЕСНО Е

преди 1 година

Държавни бензиностанции и държавни магазини за хранителни стоки.Фиксирана надценка, не повече от 10%.Много бързо може да стане това.Частните сами ще свалят цените,иначе-фалит и край.

296

Анонимен

преди 1 година

Отдавна хората казахме, че искаме мажоритарни избори за парламент. Отдавна имаше референдум и отдавна трябваше да се въведе. В случай, че не се въведе при сегашната пропорционална система следва да има процедура, която да гласи, че ако депутат Х иска да напусне партията си в НС следва да спре да е депутат и партията спечелила това място да издигне друг на негово място. Никой не те кара да си от ИТН, но ИТН е спечелила толкова места в парламента и толкова ще има. На който не му харесва да си ходи

295

Анонимен

преди 1 година

Напишете в Тубата Пламен Пасков и много неща ще ви се изяснят.

294

Да купиш

преди 1 година

народен представител е национално предателство и брутално престъпление! Престъпление ср/у народа! И то явно! Тези не трябва да са в парламента, а в затвора и то за дълго! Както и много други!

293

НАМЕК...

преди 1 година

Ако искате още заеми по 9 000 000 000 за девет дена,Киро Умното ги разбира тия неща.

292

do 348

преди 1 година

Не слагай ДПС и Възраждане в едно.Нищо общо нямат.По-скоро гЕРп и ДПС си приличат.ПП са същите.Парата е важна...

291

Ванката

преди 1 година

Никак не съм симпатизант на ГЕРБ, но в случая е прав. Отделно, че и ел. енергията за вътрешния пазар нямаше основание да се вдига - работим с наши суровини и с наша работна ръка. ПП освен некадърни лъжци, се оказаха и зловредни!

290

Анонимен

преди 1 година

Може да си купят депутати и от AliExpress. Еконт ще им ги достави светкавично.

289

Mopcku_

преди 1 година

чувствам се прекрасно да гледам как ГЕРБ, ДПС, Възраждане харчат ли харчат пари за *** и рекламни кампании, за да цапат по ПП, понеже им бъркат дълбоко в частите от тялото, на които стоят :) прекрасно е. Дано до лакътя, а после и до рамото да ви го вкарат :), за да ви подготвят за бай ставри

288

toti

преди 1 година

Колкото и да са крали и цял хол с пари да имат пак ще си бършат задния с таолетна хартия и ще пият минерална вода!!!

287

1-1-1-

преди 1 година

НЕ съм ЗА ГЕРБ, НЕ съм ЗА ИТН,НЕ съм ЗА ДПС,НЕ съм ЗА БСП,МНОГО НЕ съм ЗА Възраждане,НО, ТОВА, ЧЕ НЕ СЪМ ЗА "ПП" и "ДБ" прави ли ме "МАФИЯ" г-н Петков ?!?ТИ, КОЙТО ПРЕСТЪПИ КОНСТИТУЦИЯТА,ТИ, КОЙТО НЕ ПОЗНАВАШ БЪЛГАРИЯ /изговори нечувани глупости за несъществуващи мостове по Дунав, магистрали и какво ли още не- отгоре на всичко не говориш български правилно!!!/ТИ, КОЙТО ИЗРЕЧЕ МНОЖЕСТВО ЛЪЖИ,ТИ, КОЙТО ОБВИНЯВАШ ДРУГИТЕ, ЧЕ ПАЗЯТ ДЕПУТАТИТЕ СИ, В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИМ ЗВЪНИШ И ГИ УВЕЩАВАШ!!!

286

iron maiden

преди 1 година

И Добрев и Биков са добичета от една ясла. Крадоха, крадоха че се и здравата се оядоха, ама тяхното няма край!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Моля ви спрете да ги цитирате, че жална майката на тази държава с такива политически *** (това е най-мекото описание) на такива "политици"!!!

285

Мда

преди 1 година

Тоя големия пенкилер Добрев кога преживя катарзис, та почна да глаголи истини?!Лукойл ВИНАГИ е преработвал УРАЛС, а не Брент, не е почнал откакто Петков е министър-председател.Бойковата камарила какво направи по тоя въпрос, когато цели 12 годин БХ пляскаше карти със Златев.Сега изведнъж прогледнал Хасковския гений.... направо взех, че му повЕрвах на искреността...

284

До Рашков

преди 1 година

Къде се криеш,нали си голям противник на купуването на гласове

283

Анонимен

преди 1 година

Никога не бягаш от отговорнос. Просто не я приемаш.

282

toti

преди 1 година

И тоя като дългото взе да се обажда по жицата,но,,дядо Йоцо гледа''!!!

281

Анонимен

преди 1 година

До алооСпеца нали направи проверка и каза, че всичко е изрядно с Лука. Питай сегашните какво им обещаха от Лука, та набързо погребаха държавната петролна компания и митническите им складове? Защото свободен пазар на горивата ще има тогава, когато Лука не държи митническите складове за горива.

280

Анонимен

преди 1 година

Герб нагли до безобразие. Какво ще правите след изборите , ще управлявате с дпс и възраждане? Хората ще ви изринат , няма да ви станат крадливите договорки.

279

до 383

преди 1 година

А Неочакваната подкрепа от 500 човека, при условие че са първа партия , къде са милионите

278

фирмата

преди 1 година

ПП е фирма за изкупуване депутати вторични суровини.