324

Анонимен

преди 1 година

Българите така и не разбират, че ако не приемем това предложение сега, пак ще останем от два стола на земята.. Щом Мицкоски се опълчва, значи е правилно!

323

Анонимен

преди 1 година

Г-н Иванов,изломотваш нещо, колкото да си на различно мнението от това на президента Р.Радев. Погледни по задълбочено ,прочети писмото на Макрон,за да разбереш,че французина ни има за ниска "топка".Тези "наши" комшии от рсм,псуват,кълнат,трошат всичко свързано с българското,а ние трябва да бъде толерантни,цивилизовани,с една измислена държавица.

322

Димитров

преди 1 година

Това "предложение" няма никаква стойност, защото касае бъдеще, което не ангажира никой! Франция бе гарант и за договора от Минск, но никой не го изпълни и той остана само на хартия! Нека не се лъжем, че сега и С.Македония няма да постъпи така! Има ДОГОВОР ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО , да го изпълнят и тогава може да се говори за друго! А Хр.Иванов се пише за юрист и много добре знае как се пишат договори!

321

Анонимен

преди 1 година

Тия набедени демократи ясно си дават сметка че при едни следващи избори минават от страната на мажоретките,толкава алчни за власт и толкова безлични като днешните "демократи"България не е имала в най новата ни история!

320

маке ли си кво си

преди 1 година

ДОКАТО НЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ДОГОВОРА ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО ВЕТОТО " НЕ КЕ ПАДНЕ" . Колкото и да се напиняте , па сте си ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

319

Анонимен

преди 1 година

Ах, Ристьо, какъв си Бобок.

318

Анонимен

преди 1 година

Буратино пак баламосва хората френско-менско на баба му килотите сега или никога

317

Анонимен

преди 1 година

ЕС не може да е гаранция за нищо. Лидерите се сменят в ЕС. След време може и да се разпадне ЕС. Връщане назад обаче няма да има.

316

Франция е държава от

преди 1 година

150-200 *** от мюслимангАЛски етноси от африкански мулти регионАНАЛНИ индивиди,че да се изказва и дава мнения за което нямат представа,другарю комунист.

315

Анонимен

преди 1 година

Предател! Век и половина хората защитават интересите на България,вие продадохте държавата! Оставка, продажници!

314

Анонимен

преди 1 година

Плондер комунистически, изчезвай безработен нищоправецо! СРАМ ЗА БЪЛГАРЯ СИ ТИ! ОСТАВКА!!!!!

313

Ехх Пинокио,

преди 1 година

На Лъжеца Пинокио - кой му вярва ?!

312

Анонимен

преди 1 година

АКО ДНЕС МАКРОН Е ПРЕЗИДЕНТ, ТО СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ НЯМА ДА Е. КАКВА ГАРАНЦИЯ МОЖЕ ДА ДАДЕ ТОГАВА, КАТО ЩЕ Е НИКОЙ? ТЕ ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ ПОСРЕДНИЧЕХА И НА РУСИЯ И УКРАЙНА НА ДВА ПЪТИ И КАКВО СТАНА? ДНЕС Е ВОЙНА, КОЯТО НЯМА ДА ПРИКЛЮЧИ СКОРО И РУСИЯ Е ПРЕВЗЕЛА 20% ОТ УКРАЙНА. ТАКА, ЧЕ ОСТАВЕТЕ БЪЛГАРИ И МАКЕДОНЦИ ДА СЕ РАЗБЕРАТ ПОМЕЖДУ СИ И НЕ СЕ МЕСЕТЕ И НЕ ДАВАЙТЕ НАДЕЖДА НА РСМ, ЧЕ ЩЕ ОКАЖЕТЕ НАТИСК ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ. НИЕ СМЕ РАВНОСПРАВЕН ЧЛЕН НА ЕС, А РСМ НЕ Е.

311

Маке

преди 1 година

Додека стои ветото, Македониа нема никакви обврски кон било кого. Ниту кон Блгариа ниту кон ЕУ. Зборуваме за отворане на преговори, не за влез. Откако ветото ке се тргне, тогаш може да зборуваме за исполнуване на договорот. Тоа се едноставни факти, кои блгарите не можат или не сакаат да ги сфатат.

310

Анонимен

преди 1 година

Ицка, 5 лв е твоята цена ))) Гати смешниците са гласували за тоя )))

309

гост

преди 1 година

До анализаторСтига ни плашихте с дъвката путин. Той така или иначе си отива. Но историята ще се чете още поне хилядолетие. И тогава ще четат, че Самуил е титомакедонски цар

308

До 12

преди 1 година

Щото бате това е двустранен договор. Ти натискаш ли за изпълнение на договорите между Дания и Швеция, например? Ние нищо не знаем за двустранните договори на другите. Не можахме да се оправим с РСМ и се натискаме въпроса да стане общоевропейски. ЕС вика, ни щъ. ЩО? Щото има маса други договори с проблеми. Още по-малко иска исторически казуси свързани с езици и култури да влияят на процеса. Европа е само исторически казуси. Кое не можете да роумеете? Французите лавират според мненията на всички!

307

Анонимен

преди 1 година

Тая мамуна чака предложение от Франция. Ега ти подлогата. Нищо чудно, че приехме толкоз "бежанци" от Украйна да ги отглеждаме безвъзмезднно. Докато в Германия им искат бележки от магазините, за да видят къде са похарчили парите. И ако е примерно за водка веднага си искат парите обратно. Но ние сме щедри и даваме пари на поразия. Щото имаме, затова.

306

12

преди 1 година

Щом като македонците са съгласни с предложението на Франция, какво им пречи да изпълнят условията, преди вдигането на ветото? Защо се налага първо да се откажем от ветото? И защо не изпълниха нито едно от изискванията ни до сега? Защо никой от "нашите евроатлантически партньори" не натиска тях да изпълнят вече подписан договор, но всички се изредиха да ни убеждават, че влязат ли македонците в ЕС и проблемите ще се решат с магическа пръчка?

305

анализатор

преди 1 година

Някои българи изглежда не знаят, че Мицкоски е радикален македонски националист който е в опозицията а не във властта? Ако отхвърлим френското предложение (срещу което той също е против), тогава ще спретнат предсрочни избори на които той ще победи. А Путин ще потрива ръце доволен че ни е скарал!