264

Иванов,

преди 1 година

ти поне си специалист по френска любов - беше заедно с боко, после се плюхте с тиквуня, плюхте се с БС(К)П, после се прегърнахте и си легнахте с тях. Колко хора излъгахте с платените протести, уж против Герпф, а работодателя ви е един и същ! Ти си срам и позор,пребоядисан пр0дажник! Продаде България,изр0де!

263

Въпроси

преди 1 година

Имам въпроси към Христо Иванов: 1. Какво ще каже за проблемите посочени от Радев и дооста други хора в "изключително доброто" предложение? 2. Това, че до някаква степен е стъпка в правилната посока, но изобщо не достатъчна (ФАКТ), прави кли едно предложжение "добро", камо ли "изключително"? 3. Целият народ в България и Българите в РСМ са твърдо против предложението. Вие сте народни ПРЕДСТАВИТЕЛИ. Вашето мнение ли е по-важно или на НАРОДА? 4. Да се изправиш срещу народа си, не е ли ПРЕДАТЕЛСТВО?

262

Анонимен

преди 1 година

Ристю, да ти кажа ли кое предложение е добро за България? Да си хванете задните части под мишница и да се наврете в мишата дупка откъдето ви извадиха сащисаните, които сега ти натискат бутона да им ръсиш по медиите пропагандата!Франпулята, като искат напредък да натискат Макетата....тук работа нямат!!!!

261

До Иванов

преди 1 година

Кое му е доброто бре, Христо? Дори това, което показаха в интернет показва огромни проблеми! Президентът го каза най-правилно и без внушения - предложението е стъпка в правилната посока, но далеч НЕ ДОСТАТЪЧНА и каза защо. А ти се правиш, че не си чул, както се прави и в парламента. И за това Радев каза точно, между другото, че трябва да си политик "със стаж, за да не виждаш това, което всички виждат". Механизмите изобщо не са ясни, "езика" омазват, говорят за "малцинство", луд ли си?

260

Анонимен

преди 1 година

Гаранция Франция ! Но мерси...

259

Анонимен

преди 1 година

Пинокио- снимал си пълничкото лице за спомен в парламента, че повече няма да ги видиш!!!!!!

258

Молим?

преди 1 година

До Румен Как се къса тая връзка? Ще им се изпарят сръбските контакти в телефоните ли? Ще спрат да ходят до Белград ли? Много смешна опорка даваш!

257

Анонимен

преди 1 година

Бойкикев, ще ти дам аз едно френско предложение! Такова френско предложение ще видиш ти идната сряда, че няма да свариш да се бързаш за вкъщи да помагаш на жена ти в кухнята! Както и ония селски плейбой (или по-скоро плебей), ще трябва да се прибере при жена си и да се научи да прави безглутенови козунаци. Защото навън ще го чака народната любов!

256

До Ейджънт Ариел Ски

преди 1 година

Ние нямаме лоби в САЩ, заради гЪдните руснаци. Не ни пускаха да пътуваме, за разлика от югославяни и гърци. А югославяни и гърци винаги ще са против нас, когато стане дума за нашите интереси в мЪкедония.

255

Румен

преди 1 година

До 280 МЕЧ. Не е така. РСМ няма как да си промени конституцията , като пита сърбите. Сърбите питат Москва. Това е измамата. Решението е: РСМ да я приемаме в ЕС , така връзката със Сърбия се къса. Българите в РСМ и северомакедонците са освободени от сръбско влияние и ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ са в ЕС. Остава само Сърбия затворена от всякъде, която ще се приеме по късно.

254

Ейджънт Ариел Скит

преди 1 година

Факторът, който към момента наистина може да е някакъв гарант срещу извращението РСМ са САЩ, но не го правят заради силното гръцко лоби там и косвеното си участие в дебългаризазията по време на Студената война! Макрон просто ни лъже, при това знае, че ние знаем, че той ни лъже...

253

До Георги Ламбуров

преди 1 година

Е и? Трябва да го напишат в учебниците ли? Няма да го направят, така че е без значение.

252

ЕС или СЕР

преди 1 година

На снимката виждате представител на вида разпространител на маймунска шарка. В Македония няма малцинство има българи . В учебниците по история на тази страна пише че българите са татари, като тюркско племе, монголи, конекрадци абе някви нисши раси и тъй нататък.За Македония обаче се пише че са свръх човеци. След Украйна и Македония влиза в съюза на нарастващия опасен в ЕС неототалитаризъм. Как така две три страни ще решават социалната , икономическата и историческа политика на останали страни.Абсурд!

251

Анонимен

преди 1 година

Нашата история също е пълна с художествени измислици....нито поп Кръстю е предал Левски, нито турски куршум е улучил от 1200 метра Ботев в челото, нито Крум е изкоренявал лозя и после пил вино с черепа на Никифор....Алабала за наивници!

250

До Да бе

преди 1 година

Глупости. РСМ не кандидатства за прием в България, а в ЕС. Гледат се интересите на всички държави. Ситуацията в Украйна е крайно неблагоприятна за нас. Ние трябва да изкопчим максимума от преговорите, само пълен глОпак може да се надява че ЕС ще поиска гражданите на РСМ да признаят че са българи и че говорят български език. Никога няма да го направят, защото подобни проблеми има в целия съюз. ЕС не иска такива теми в рамката. Френско предложени вероятно е максимума на нашите възможности.

249

защо

преди 1 година

Ами, вземете и го препечатайте това "френско предложение, та всички да го прочетем. Писна ни някой друг да ни обяснява - добро е, не е добро. Или има нещо, което не трябва да знаем??

248

?

преди 1 година

Сороската мас тия се снимал пред Христо Ботев . Гнус !

247

ъъъ

преди 1 година

Айде, холан! На всички е ясно, че френското предложение не е нищо повече от алиби, което родните дупедавци да ползват за оправдание да свалят ветото. Не че самото вето не е абсолютна глупост, но нещата стигнаха прекалено далеч, за да си позволим да бием отбой и да клекнем за пореден път пред т.нар. ни партньори. Като ще е гарга, да е рошава.

246

Анонимен

преди 1 година

Е нали четохте че Европа се готви да промени правилата за вземане на колективни решения.И така ще приемат и Македония беуз да ни питат.Но племето българско се слави от край време с масова тростотия,необразованост и злоба.Накрая паще бъдете прехебани.Та слушайте какво ви казва човека и някои други щото онези дето казват кой ще гладува и кой не няма да се откажат.

245

Анонимен

преди 1 година

Писна ми с тази Македония. Няма да ги пуснем, нали били българи, как ще ги пускаме. Не е важно да ми е добре, важното е на македонците да са зле!