344

ЗАКЪСНЯ!

преди 1 година

Христо, на Макрон вече не му е нужна победата да вдигне ветото на БГ. Той загуби парламентарните избори. Днес левицата светкавично внесе и вот на недоверие към правителството му, който ще се гласува на 5 Юли. На него вече не му трябваме. Така че, успокой се. Френското предложение дори няма и да се гледа. Самите ПП го спряха. За да не увеличават унижението на Макрон да завърши с предложение, отхвърлено от Парламента на непослушната България. След подводниците и след загубените избори - too much!

343

Фло

преди 1 година

Христо пак подадена реч отгоре повтаря хахахах За пореден път се убеждавам, че този човек няма собствено мнение хахах

342

Sss

преди 1 година

БГ има условия, макетата или ги приемат или няма ес, какви са тия глупости с Фратция?? СМакедония, си смени името заради гърците, сега го играят ощипани. И зор имат те, не ние!

341

Анонимен

преди 1 година

Щом е добро за него , значи го мотивират.

340

Бай Шиле

преди 1 година

Стига с това РМС - ПИШЕ СЕ РСМ!

339

Анонимен

преди 1 година

Още един национален предател.

338

Българин

преди 1 година

Интересно, този как ли го активират? Само с СМС или му изпращат глупостите дето ги приказва по електронната поща?

337

Fallschirmspringer

преди 1 година

Ясно е,ча са натиснали бутона на Христо Иванов и са го привели в действие.Гаранции от никога не може да се очакват,това е израз за успокояване на маси,а след това всичко се развива в синхрон с поговорката "Битият бит,а за останалото се досещате ,какво ще е е".Е,вярно на тези от прайда преди два дни може и да им хареса,но за другите не съм сигурен.Ще правим това,което ни заповядат от една къщичка на ул."Козяк",все пак ние не сме и колония,а територия,която имитира държава,но не много успешно

336

88

преди 1 година

Без да подкрепям никого, но Слави каквото е казал става, ясно е, че има вътрешна информация.Така е още от времето на ервовизия, когато излезна и каза какво ще се случи.

335

Анонимен

преди 1 година

Ристю, ходи прави д.уд.уци на бобоков в джипката. Нали все джипки са ви в празните глави!!! Бобоков щеше сега да е в панделата за дето закопа хиляди тонове химикали да изтрови българската земя за стотици години напред ако не бяхте вие на власт!!! На хората им се гади вече от вас в сряда си обирайте крушите и марш!!!

334

Васил

преди 1 година

Иванов, известен и като Пинокио, би продал и майка си за пари.

333

зелен чорап

преди 1 година

кой се интересува от мнението ти бе продажник червен

332

Анонимен

преди 1 година

Този не е фактор. Защо въобще му а искат мнението. Утечи у канала

331

Анонимен

преди 1 година

И какво е точно френското предложение??? ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА НЕГО, А САМО ПРИКАЗВАТЕ, ЧЕ ИМАЛО ТАКОВА??!! И си го обсъждате помежду си!...Предатели, хайде стига сете търсели начини как да оближете, пардон да обслужите ЧУЖДИ интереси!!!Никой няма какво да предлага, ние трябва да се разберем с макдоналдсите, и то по един главен въпрос - да спрат да ни крадат историята. Каквито искат да ни наричат, какъвто искат език или произход да твърдят, че имат - те са изгубени за нас от десетилетия.

330

555

преди 1 година

До Реалист. Дори не знаете за какво е предложението. Македония тепърва трябва да запчне претоворите с ЕС. Това е процес който продължава с години , а за да бъде приета трябва 100% от сегащните членове да гласуват За. Това значи че България може да наложи вето на следващ етап.

329

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Когато Франция ревизира "Нйьоският договор" а Гърция - Преспанското споразумение, тогава България да вдигне ветото над РСМ! Не че нещо ..... но Франция беше гарант за прилагане на Минските споразумения между Украйн, ДНР и ЛНР !

328

Анонимен

преди 1 година

Утре,като ти прати Макрон предложение за правата на македонците и признаване на Пиринска Македония като част от РСМ,отново ли ще е добро за нас?Защото на онези оттатък апетита идва с яденето,а вие,вечно сте си с изути ***!

327

До Реалист

преди 1 година

Съгласен съм и бих дал пример-през 90-те убедиха Украйна да се откаже от ядрените оръжия, останали й от разпада на СССР, а гаранти бяха Русия и Запада. Ако сега Украйна имаше ядрени оръжия, щеше ли Русия да нахлуе? Ето колко важат "гаранциите". Да не говориме РСМ колко спазват договорите и ангажиментите си! Дори и днешните РСМ и "гаранти" да са искрени (а не са), то за утрешните няма гаранция (пак припомням Украйна). Само че сега ни манипулират, че това е "хубава новина" и "успех", а НЕ Е!

326

Реалист

преди 1 година

Предложението е лошо и лицемерно, щото какво става когато Македонията, вече в ЕС, откаже да изпълни ангажимента си?Пинокиото е подкупна товар!

325

Анонимен

преди 1 година

Бойкикев се вози в джипа на подсъдимия бобоков. Взема пари за да вика срещу главния прокурор и бобоков да бъде свободен. Това не е корупция! Комуниста бойкикев е честен като комунистката корнелия и като всеки друг крадлив и лъжлив комунист!