302

Анонимен

преди 1 година

много яки машини

301

Късата памет

преди 1 година

До Къде Русия строи АЕЦ.Аз да напомня и къде гръмна АЕЦ и от кой беше проектиран и построен. Както се казва, руските АЕЦ най силно гърмящите АЕЦ. Преди да ми кажете , че АЕЦ аварира и в Япония, този в Япния аварира при цунами и все пак щетите бяха в пъти по малки.

300

Ти да видиш!

преди 1 година

Плагиатска Русия ще вазвръща"Волга"и "победа"?!.Горките,плагиати,на разузнаването ли се надявате?Та то ви е пробито,като икономиката ви?Използвате природните блага от заграбените територии само за въоръжаване и подтискане на народите по тези земи.Вашето фалшиво ЕГО ви провали,както умствено така и политически.РФ вече е под чехъл,омерзена,оглозгана и зависима!

299

Анонимен

преди 1 година

Аз па чакам новият електро ЗАЗ. Но ще си взема лимитираният пакет с 500 коня,дето работи с 4 батерий ААА.

298

Късата памет

преди 1 година

До Пак по опорката?. Кое от това, което съм казал не е истина. А и наистина са минали 15 години в които вместо нещо да се развива, както се случва в нормалните държави, положението на Сухой сега о по зле от всякога. И да Ви кажа, истината няма как да е опорка, да в руската пропаганда истината е въпрос на вяра в късия диктатор, в нормалния свят истината е една и тя почива на факти.

297

Анонимен

преди 1 година

До 389......Русия никога не е била на съвременно ниво, и автомобилите и не могат да бъдат на съвременно ниво. Ако е била на това ниво, досега да ги е произвеждала. Няма да бъде и на ниво - техника. Панимаеш братушка.В съвременното ниво вече се използват чипове. Но требва технология за въвеждането им в експлоатация. Тва не е водка.

296

Анонимен

преди 1 година

Веднъгъ внасям депозит на името на унука и чекам да дойде ред за,, Пабеда", ако не я поне детето да се порадва на безаналоговата машина.

295

Загладен мозък

преди 1 година

До АнонименАми явно си нямал достъп до където трябва. Ако броиш междуучилищните центрове по трудово обучение за "достъп" - ОК. Аз пък съм участвал в първите опити да се произвжда оптично влакно "оптика" в "провалената соц. България. Разбира се годината беше 89-а и всичко много бързо се провали, но не заради "скапания соц.". И металорежещите нашини с ЦПУ не бяха екзотика в завод от обединението.

294

Пак по опорката?

преди 1 година

До Късата памет: От петнайсет години досега много вода е изтекла. Но оценявам русофобското съдържание на поста ти. Всичко трябва да се използва.

293

Късата памет

преди 1 година

До Всичко се замества 375. Като си говорим за самолети, преди петнайсетина години руснаците похарчиха 20-30 млрд долара за проекта Сухой Супер Джет 100. Ако правилно си спомням обединиха усилията на Сухой и Туполев. Амбициите им бяха да изнасят хиляди бройки и да съсипят Боинг и Еърбъс. В тоя форум руските фенове припада от кеф и погребаваха западната авиоиндустрия. Резултата от тия прахосани пари - в момента извън Русия работят 10 в Мексико и са на доизживяване. Боинг и Еърбъс процъфтяват.

292

Пак по опорката?

преди 1 година

Много остроумия, дума няма. Но новите руски коли, дори и пак да са "Волга" и "Победа" ще бъдат на съвременно ниво. Който е подценявал Русия винаги е сбъркал. Едно е почти сигурно - дори и да се появят модели руски коли на нивото на западните и дори по-евтини от тях, на нашият пазар няма да ги видим. Има нова Студена война. Ще купуваме само евроатлантически коли.

291

Я па я..!

преди 1 година

Автомати нет , манивели пет.

290

Анонимен

преди 1 година

Никой не произвежда изцяло един автомобил. Пример : преди 30 г купих Волво 440 от Белгия. Колата беше направена в Холандия, двигателят- Рено, стъклата италиански, електрооборудването германско и френско, а отзад на добре известната емблема Volvo пишеше "made in France". И не само при автомобилите е така. Същото е и при самолетите, домакинската техника и т.н. Глобализация

289

Анонимен

преди 1 година

къде се правят вноски за руските коли за да мога да изпреваря чакащите путинисти и да си спестя чакане от 10 години

288

Анонимен

преди 1 година

Пробега на електрическия Москвич, който Руските инжинери разработват, ще зависи само от дължината на захранващия кабел.

287

Къде Русия строи АЕЦ

преди 1 година

Производство на автомобили има в много държави. Но тези, които строят АЕЦ се броят на пръсти. Ето къде Русия строи АЕЦ: АЕЦ Аккую (Турция), Белоруская АЕЦ (Беларус), АЕЦ Куданкулам (Индия), АЕЦ "Пакш-2" (Унгария), АЕЦ Руппур (Бангладеш), АЕЦ Сюйдапу (Китай), АЕЦ Тяньвань (Китай), АЕЦ Ханхикиви-1 (Финлaндия), АЕЦ Эль Дабаа (Египет).

286

Анонимен

преди 1 година

Друго си е кола "делана в СССР"

285

анонимен

преди 1 година

новите танкове на русите са непробиваеми компютри, избират ракети или снаряди, скрит екипаж в капсула,антирадарни, антиатомни завеси, янките казват, на практика тоя танк не може да бъде унищожен.......мислите ли че те не могат да направят по-модерна кола от форд или опел?

284

руските

преди 1 година

коли мязат на танкове (един и същи дизайнер) , руските телевизори мязаха на танкове и тежаха почти толко, хладилници правеха и най-много вървяха в сибир, ползваха ги за размразяване там. Само перални не са правили, щот няма кой там да ги ползва

283

Всичко се замества

преди 1 година

MS-21-300 / 310 е пътнически самолет от ново поколение със междинен обсег с потенциал от 163 до 211 пасажери. Първоначално за него беше планувано композитно крило, само че санкциите против Русия попречиха това да се случи. Резултат: Министерството на индустрията и търговията на Русия отпусна 4.4 милиарда рубли за създаването на руски материали за композитното крило. Росатом пое създаването на руските аналози и вече имаше пробен полет на MS-21-300 / 310 създаден с новият руски материал.