402

JA WOHL!

преди 1 година

ХА-ХА-ХА! ХО-ХО-ХО! ХИ-ХИ-ХИ!!! Волга я знам но Победа не я знам! Ше бъде гулем цирк, както и да е!

401

Пешев

преди 1 година

Тия глу.па.ци съвсем станаха за смях.

400

Да са им честити,

преди 1 година

Новите автомобили, това им е бъдещето за следващите столетия- технологично връщане в каменния век

399

Anatoli

преди 1 година

Завръщат се от моргата. Хахаха Руснаците да почнат да правят и грамофони предлагам.

398

До 503 Монопол

преди 1 година

А пък в Европейска България не чакаме 10 години направо си купуваме на 20 години Ауди даже се фукaмe.

397

Анонимен

преди 1 година

Коментари от хора масово каращи 20 годишни, но западни морги. Смях.. България се е превърнала в място за скрап на непотребните западни трошляци, но *** е горд, че кара Мерцедес или БМВ. Ха-ха

396

Монопол

преди 1 година

Годината е 2023. Руснак иска да си купи китайска кола среден клас. Отива в магазина. Пита за цената. Отговарят му 100.000 долара. Руснакът отговаря: Ама как така, същата кола в други държави струва 30.000 долара? Продавачът му отвръща: Като не ви харесва цената, ходете си купете фолксваген ;-) Край на историята.

395

Анонимен

преди 1 година

Къде е списъка за записване за новите волги? Трябва ми нова кола след десет години, запишете ме от сега

394

Анонимен

преди 1 година

Do 498 имат излишък ,ама няма къде да го похарчат.

393

ДДРОнег

преди 1 година

Ново производство на ретро коли :) :) :)

392

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Примитивен народ, примитивни коли, примитивен живот, това е Русия.

391

Анонимен

преди 1 година

Не ги мислете братушките.Имат си достатъчно нефт,пшеница и злато.Бюджетният им ИЗЛИШЪК 240 МЛРД. ДОЛАРА.Нямат ПП-Продажни Политици.Нямат и чалга.Имат си и водка достатъчно.Не ги мислете...

390

Не фен на Путин.

преди 1 година

Какво "завръщане"??? Да се завърнат в миналия век ли? ОК на дизайн може и да и ги подокарат, но без въздушни възглавници и без серво, и без атибокиращи системи, без постигане на емисии и т.н. какво правят? Нито ще ги купуват в Русия, нито където и да е. Без значение на цената. Къде спаха а не крадоха технологии и замаскирваха, както Япония, ЮКорея навремето и Китай сега? Когато западни компании бяха в Русия. Това бе най-голямата грешка на Русия. Точно автомобилния им пазар е Ахилесовата им Пета

389

Solar Power

преди 1 година

Чакам другарите от *** да се изкенз ат как не бива да правим соларни панели, вятърни централи, да копаме газ/петрол (това право има само русия), да трябва да излезнем от ЕС,НАТО и да ни продава русия газ и петрол и да за живеем щастливо чакайки да получим лада от новия завод който ще започне да произвежда лади с ДВГ през 2028-*** година :)

388

Solar Power

преди 1 година

SBMS-100 , инвертор от victron или друга фирма ако искаш по евтино, панели, кабели, батерии с литий-желязо и добавка от итриум и си готов. Няма нищо сложно :) Който иска да се научи и да бъде независим може да го направи. Ток и топло без пари :)

387

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен 491: Мммм с греша си май френд :) Твоята енергия е руска. Моята от 7 години си е директно от слънцето без руска намеса :) Можеш само да се поучиш от моят опит и безплатни съвети за да постигнеш същото. Между другото не е трудно ! Става за 1 седмица :)

386

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: А грешиш :) Моята енергия за моята кола идва от моите панели :)

385

Solar Power

преди 1 година

До 555: Така е :) Навремето през "великия" соц чаках ладата 7 години :) Сега изобщо не чакам взех си електричка и не се занимавам с путинску номерца :)

384

Анонимен

преди 1 година

До Solar Power а бе мастило ми тази електрическа енергия е също руска бе тикви.чка

383

555

преди 1 година

До Solar Power. Според мен докато почнат да ги произвеждат, останалия свят вече ще се вози не на електрички, а на летящи :)