29

Анонимен

преди 1 година

До 31Руснаците не са фактор в света, по-малко от 3% са от световното население със слаба икономика.

28

Анонимен

преди 1 година

С торовете има голям проблем те се произвеждат с газ и петрол.

27

Анонимен

преди 1 година

Ако пуснат двата потока цените би следвало да паднат, но дали Русия ще се съгласинямам идея.

26

Хайде, хайде

преди 1 година

Чакайте сега. В продължение на няколко десетилетия се опитвахте да мачкате 1/6-та от световната суша. Там, да смучете ресурси. И на тая суша нещо и писна. Кое да му влияете на Путин? Ама след Путин идва Медведев. А там вече става страшно. За няколко месеца Путин обърна хастара на света. А Медведев дава заявки за още по сериозни неща.

25

Грос майстор бе!

преди 1 година

иде юли и иде планово затваряне на северен поток 1. Резерва на Германия вместо да се качва - спада. Щатите няма да пращат газ до септември - гръмнал им завода за втечняване. През украйна подаването е на 1/3. Явно ще се пуска северен поток 2 ха ха!

24

Анонимен

преди 1 година

Меркел много добре икономически си изигра картите с два потока от Русия щяха да са по-мощни от Китай като енергия идваща от Русия.

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Дъртата ско чубра трябваше да повлияе на украинците да си изпълнят минските договори! И без това Германия заедно с Франция бяха "гарант" за изпълнението на тези договори.

22

Анонимен

преди 1 година

За да разбереш Всв на Хитлер трябва да знаеш как се запечатва в съзнанието на Европа и германеца монголската инвазия през 13 и 14 век.Монголите са унищожавали така цяла Европа дорде рицарите не ги побеждават.Ордата се скатава в Русия и коли,беси,изнасилва всичко живо.Завзема и България и аристокрацията на практика е татарска до към средата на 14 век.Били сме завладяна държава на ордата както днес един татарин владее Бг с ДПС.През 14 век татарите пускат и чумата в Европа покосявайки 20 милиона.

21

Анонимен

преди 1 година

Е това алчно бабе ни докара престъпната Тиква на власт и съсипа всякакви шансове страната ни да стане нормална държава! Да гори в ада за вечни времена!

20

баба мара

преди 1 година

прави се на ударена къде беше 2014 маидана цветните революции порошенконарко-мана и сега вместо преговори за мир 114 дни оръжие и пари хаиде сегамеркел няма работа да направи финансов одит на украина къде са финансовитересурси в коя офшорка ги скриха

19

Анонимен

преди 1 година

Западната демокрация е най-добрата демокрация, но русофилите са проcти и не могат да го разберат това нещо.

18

народ престъпник

преди 1 година

Германският народ е народ престъпник, каква наглост да се изказват за Русия. Никой никога в историята на човечеството не е извършвал такива ужасни престъпления както германския народ. Нахлуха в чужда държава и избиваха цели села от старец до дете, жените изнасилваха преди да ги застрелят, избиха над 20 милиона, избиваха в концлагери хора защото не са от правилната националност. 80 милиона германци престъпници подкрепяха като един Хитлер, никаква съпротива. И днес това са същите германци, разказват митове за Хитлер и "неговата малобройна шайка", а те невинни!

17

Анонимен

преди 1 година

Германците да се стягат...През 1255 рицарите на свещената Римска империя на германската нация нанасят поражение на монголите и спират инвазията им в Европа.Така се прави...Татарите не разборат от друго.Ако идеш на диалог ще те заколят...

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 Споко, друже, високият % русофили у нас успешно се компенсира от висококачествените и. ди. о. ти, воюващи с тях. Така се постига хармонията в българското общество!

15

Патриот

преди 1 година

А какви ги дрънка тая да влияела на ПУТИН ,че кой може изобщо да му каже каквото и да е това е велика страна ,победителка и този същия ПУТИН много добре знае какво прави за РОДИНАТА си ! Онова там дето някой можеше да диктува умря отдавна .

14

Анонимен

преди 1 година

Дърто той изобщо те нямаше за нищо

13

мара белчева

преди 1 година

Ами да беше помислила за алтернатива на руския газ вместо да се опитваш да му влияеш. Имахте 8 г. от анексията на Крим да го направите, ама ти искаше да влияеш на великото джудже на севера. Не по-малко си виновна от него

12

Тази гедерманска ...

преди 1 година

... бабичка публично се опитва да забрави, че в продължение на години Путин я призоваваше да си изпълни функциите по Минските съглашения, като част от Нормандския формат / това беше липсващият диалог, който можеше да предотврати днешната война в Украйна/...Вместо откровено да признае вината си, сега разказва бабини приказки за сенилни мал о умници... Жалкарка!

11

Анонимен

преди 1 година

Еми има,в Бг е пълно с татари,кръвта вода не става.

10

Анонимен

преди 1 година

Боже, колко русофили има в България?! Чуждопоклонници,