49

Анонимен

преди 1 година

Не меркел решава.

48

Анонимен

преди 1 година

Кандармите с Украйна приключиха.

47

путин трупясал

преди 1 година

Все едно е можело да се влияе на Хитлер преди ВСВ. Лудите диктатори разбират само от сила и свършват с куршум в главата.

46

Анонимен

преди 1 година

Никой не му дреме. Става това, което трябваше да стане отдавна. Ако не им харесва, ще става и повече.

45

Анонимен

преди 1 година

Кога Меркел беше на власт винаги имаше място на дивана за нея и всеки се ръкуваше първо с нея. Сега разни невзрачни чучела джафкат нещо неразбираемо от трибуните

44

Анонимен

преди 1 година

/Твоите съболезнования. /Ти безродник да не би да си руснак??? Не, комплекса че с малка 5и6ка който иска веднъж в живота си да бъде силен и да е на страната на силните. Марш към мАсква бляяяддддд

43

Моите съболезнования

преди 1 година

Така казано излиза, че германистан решава какво да прави Русия. Свърши се тая. думата вече има само Русия.

42

Путин - 200 години

преди 1 година

Меркел говори така, все едно Путин е мъртъв... Те не разбират, че Путин ще живее още поне 30 години заради новите операции, които претърпя.

41

вълшебни приказки

преди 1 година

-Бабо Меркел, де така? - Тичм Путин за газта! А ти где с таз бухалка? -Днес Красавицата със Борис е на свалка, та съм се самопоканил на веселба! -А кото снаг забръска, що ще ни чиниш ти зимъска? - Ще поискам в рублички в сбербанк без срам! -Хубаво де ще ти дам, но не казвай на дъртия НАТО мързелан! Че пак ще падне от колелото кат нас ран!

40

ЦСКАр

преди 1 година

КГБ набра скорост именно с глупостите на Меркел и САЩ покрай арабската пролет и бежанците. Дано сме си научили урока ама надали... Свобода за Украйна!

39

паралелепипед

преди 1 година

Стрина Меркелица що не удари една реторика за съпартиеца си Шрьодер - газовия магнат на Германия-Русия, ами предъвква разни нерелизирани ретро истории. Аман от политически разказвачи.

38

Анонимен

преди 1 година

Патоците умират. Това и на Путин е ясно и затова скоро ще разработят метод за превръщане на газа и нефта във водка. Ще бъде голяма далавера за изгладняващата и изпосталяваща нация от ббллядове.

37

Анонимен

преди 1 година

До някой умопумрачени идьоти който и евангелието могат да прочетат с главата на долу жената казва в интервюто, че се извинява че когато, е имала възможност е пропуснала нещо в отношенията между нея и Русия в частност Путин не четете ли.Или вие майстори на късия разказ сте без грешни, едва ли. .

36

Тарикат

преди 1 година

Ще се оправим и без путинската газчица и нефт. Западът има нужната база, но паричките на руссияни ке превършат и ке ручат хлеб с картошками. Заслужават си кармата. От древността са обречени пароди генетичния матрял.

35

Анонимен

преди 1 година

До паралелепипед - е екстремист - терорист и требе с него да се приказва по Пернишки! Иска си го чибурашкин!

34

Щирлиц

преди 1 година

Господа европейци,или ви сърби,или ви боли-изберете сами.Не можете?Русия ще ви помогне в избора.

33

Анонимен

преди 1 година

Пусне ли се северен поток 2, зеленски със зелено ще пълни памперса!

32

паралелепипед

преди 1 година

Точно такива като тебе скапаха Европа и принудиха Острова да се оттегли от европейската ви уния. С Путин НЕ се преговаря, така както не се преговаря с терористи. Глей си пенцията и не се занимавай с политика никога, защото повече от половината в Германия те ненавиждат за *** който им натресе.

31

деветините не важат

преди 1 година

До Анонимен: "Руснаците не са фактор в света, по-малко от 3% са от световното население със слаба икономика." САМО ЧЕ, видяхме че писаното от теб е мит за лека нощ. И америкнаците си сипят пепел на главата за грешка и подценяване - Русия я сложиха над Германия като икономика, освен това 7/8 от света я подкрепя. За фактор - няма какво да се коментира!

30

Анонимен

преди 1 година

До 31 В продължение на няколко десетилетия се опитвахте да мачкате 1/6-та от световната суша. , да смучете ресурси. И на тая суша нещо и писна.))))) =Добре, че смучат ресурсите иначе няма да има стотици милиарди $ за Русия.