143

Анонимен

преди 1 година

До 168. Истината е че Радев не казва нищо конкретно, дори и това което си изредил ... Ако имаше топки щеше открито да го говори - американски, руски, турски партии и така нататък. Ама нали е ***, се крие зад общи приказки. Дори и позицията му за Македония не е ясно артикулирана, освен..абе не знам ама правителството прави нещо лошо...за онези 3000 Българи в Македония. ..168ми да Ви имам кумирите!

142

Боб

преди 1 година

Премиерат няма да заеме позиция или решение за ветото да не си изцапа ръцете, защото ветото ще бъде махнато, а Кире иска да остане премиер..

141

До 166

преди 1 година

Президентът казва ТОЧНО истината - наистина всички СА маскари (меко казано) и ситуацията е "хвани единия, удари другия"! Кой не е маскара? Посочи ЕДИН! Имаме 7 партии в парламента: 2 руски, 2 американски, 1 СЪЗДАДЕНА от немска фондация и лидерът й козируваше (буквално) на Меркел и казваше "каквото кажат началниците", 1 турска, 1 неадекватна. Извън парламента даже не ми се коментират. ВСИЧКИ сме ги видели и са ***. Радев, харесваш го или не, казва ИСТИНАТА и то ОТКРИТО (чест му прави)! Кажи?

140

Боб

преди 1 година

Е то на теория зависи от нас, но нашите депутати са купени и платени. Затова ще махнат ветото другата седмица. Дано да греша!

139

Анонимен

преди 1 година

То и президента не би следвало да е посредствен или страхлив, ама на ... позицията "всички са маскари", не подхожда на държавен глава, а на някой закъсал човечец.

138

Анонимен

преди 1 година

Б.е що никой не постави тези справедливи искания като бяхме колония на ссср??? Нали ЕС и Запада са загнили за русоробите!!! Но сега си отворихте устата...защото сте СВОБОДНИ!!! ЖАЛКИИИИ

137

До бобчо

преди 1 година

ВСИЧКО ЗАВИСИ ТОЧНО ОТ НАС!!! СЕБЕУВАЖАВАЙТЕ СЕ ПОВЕЧЕ!! БГ ИМА ТВЪРДЕ ЦЕННО ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКО ПОЛОЖЕНИЕ, ЗА ДА НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НЕЯ! ЦЕНЕТЕ СЕ ПОВЕЧЕ!

136

До алооо бобчоо

преди 1 година

Ми аз съм срещу ЕС бре затова ми е тъжно какви слуги сме! Почакай осте няколко дена и ще се убедиш, че сме! Ако още не вярваш..

135

Амии

преди 1 година

28 години НЕ извиваха ръцете на Гърция, докато МК не изпълни исканията им!!! А с БГ - може?! Киро не е куриер, а СЛУГИНАЖ! ОТ НАЙ- ДОЛНА ПОРОДА!

134

Усетете се 2

преди 1 година

Освен, че едните ни карат да предадем позицията си МАНИПУЛИРАЙКИ и ХИТРУВАЙКИ, другите ни убеждават, че ЦЕЛИЯТ народ "грешал", третите тук ни убеждават, че "от нас нищо не зависи". ВИЖДАМЕ и няма да се вържем на поредната ПАРТЕНКА! Ако не зависеше, до сега РСМ да са в преговори, но НЕ СА (и няма да са ако ПП, БСП и ДБ не ни предадат)! Извод? ЗАВИСИ от нас! ДЪРЖИМ ли на позицията си, НИКОЙ, по НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕ да ни принуди! На ПРАВИЛНАТА позиция сме и ще си я отстояваме! За отстъпниците...

133

Анонимен

преди 1 година

Всяка промяна в България минава през махането от Панорама на мръсника Бойко Василев.

132

Анонимен

преди 1 година

Който смята, че кражбата на история, език и идентичност, че нарушение права и преследването на българи в Македония е дежурен тема, за провалени политици не е българин и не може, за бъде премиер.

131

Боб

преди 1 година

Вси пак беше учтиво от страна на Шолц да дойде лично да предаде заповедите от Вашингтон а не така безлично по телефона!

130

Алооо, бобчо

преди 1 година

СКРИЙ СЕ В ЕС, КОЙТО СКОРО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ НА СЪСТАВНИТЕ СИ ЧАРКОВЕ!!! ЕС НЯМА ДА ИМА! НЕПОЧТЕНОСТ И ГРУБОСТ НЕ СА В ПРИОРИТЕТИТЕ МИ НА Ч.О.В.Е.К.

129

Усетете се

преди 1 година

Едните ни представят отказа от исканията ни (справедливи и подкрепени практически от ЦЕЛИЯ народ) като "добра новина", "огромен напредък" и "успех". Шепа родоотстъпници, купени, сляпо вярващи на (или зависещи от) партийте си и умнокрасивци, живеещи в измислен свят ни казват "ама те ще ни намразят, веднага трябва да ги пуснем" и "русия ще пробие там", пропускайки, че се борим за ЧОВЕШКИ ПРАВА и СПРАВЕДЛИВОСТ, а не да ни харесват в РСМ, а точно такова РСМ е троянски кон в ЕС и НАТО (вече)!

128

999

преди 1 година

Киро пазарува НА КИЛОГРАМ депутати от ИТН, ЗАЩОТО ИСКА СЕГА ДА НЕ ПАДНЕ И СЪЩОТО МНОЗИНСТВО ДА ГЛАСУВА И ЗА СМК. А ТОЙ - ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН. КИРО И ЕС НЕ ПЕСТЯТ ПАРИ ЗА ПОКУПКО- ПРОДАЖБА НА ДЕПУТАТИ!!САМО НЕ ЗНАМ КОРНЕЛА КАК ЩЕ СЕ ВРЪТНЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА ЛИНИЯ ЗА СМК. Милиони евро ще хвърчат!

127

паралелепипед

преди 1 година

Най-напред Радев да си смени антуража от червените кхмери на Държавна сигурност, верни во крове на Блатная и тогава да раздава акъли. Той е президент, а не радио хост.

126

Боб

преди 1 година

Вие сериозно ли си мислите, че след този натиск ( то Шолц ли ни дойде лично, то френски предложения с бърз куриер ли не стигнаха Народното събрание) НЯКОЙ изобщо в България има думата по въпроса за РСМ?Това решение вече е взето в Берлин или Париш, София е само формалност!

125

Пак ще го напиша!

преди 1 година

Колкото и да триете, пак ще го напиша! Преди пРезидента на Решетников да излиза, за да излива кофи с помия по Кирил Петков, за да свали правителството му, първо да измие със силен препарат капките от кръвта на Навални, с които го опръска, когато го прегръщаше с мръсните си и кървави ръце кремълският му господар - масовият убиец и злодей, презрян, заклеймен и мразен от цял свят! Фуше се е обърнал в гроба, че един "български пРезидент го е надминал в коварството и е безскрупулното му двуличие

124

Боб

преди 1 година

Пълен цирк, и Украйна и РСМ ще ги приемат за кандидати, па некога си после да изпълняват условия. Чисто политическо решение, Авганистан да беше географски в Европа и него щяха да го приемат! Нама някакво вето от България да попречи, я!