203

Яне

преди 1 година

Най-голямата мечта в Швейцария е, да са България на Алпите!

202

Петолъчка

преди 1 година

Ти вместо сега да обясняваш приказки и да правиш мантри. Обясни защо ни набута тези смешници. Кой ти ги прати? Защо ги назначи на тези позиции? И защо излъга хората с тях? Кой ще плаща всички разходи по изборите? И това не беше ли договорака ти ги подкрепяш за да имаш втори мандат? Защо сложихте тия машини за гласуване явно да си слагате който си искате първи? Излез пред народа и се извини, че ни натресе тези смешници. Спри да правиш простотии, че обърна държавата с краката на горе.

201

Анонимен

преди 1 година

До 238. Напротив, изказванията на президента Радев са много добре обмислени и обективни. Нима трябва да си кротува и да си гледа спокойствието, когато вижда глупавото поведение и издънките на управляващите. що се отнася до ГЕРБ, ДПС, итн, възраждане - там има много стойностни хора, с патриотично мислене, к не могат да търпят повече това, к се случва в момента.

200

Анонимен

преди 1 година

Г-н Радев, голяма част от българите много Ви харесват, но спрете вече да се излагате и да наливате масло в огъня с тази измислица за РСМ. С Вашето поведение и изказване започваме да си мислим, че сте вече на страната на ГЕРБ и ДПС, което е в разрез с поведението ви дотук. Че доста вече залитнахте в посока Русия, то вече си личи, но не прекалявайте с недообмислени изказвания, защото тези които хулите в момента, Ви подкрепиха на изборите. Не го забравяйте.

199

Анонимен

преди 1 година

А радеф кога ще стане президент, че държавата му се разпада

198

Жоро

преди 1 година

ГЕНЕРАЛЕ. ВНИМАВАЙ. КАКВО. ГОВОРИШ. ЗА. ПЕТКОВ. И ЗА. ПП. _ НЕ СЕ. ОТМЯТАЙ. ТЕ. ТЕ. СЪЗДАДОХА.И.ТЕ.МОГАТ.ДА.ТЕ.СЪБОРЯТ._.ЗАЩОТО.ПП.Е.НАРОДА!!!РАНО.ИЛИ.КЪСНО.ТОВА.ЩЕ СТАНЕ.ТЕ.ЩЕ.УПРАВЛЯВАТ.!ПП. Е. НАРОДА. И. СВЕТЛОТО. БЪДЕЩЕ. НА. БЪЛГАРИЯ,!!!

197

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

196

Анонимен

преди 1 година

Радев е добър за ***,всичко му се вижда криво . Е признаваме ,че има принос за свалянето на Мутрата-красец .

195

654

преди 1 година

"Кабинетът така и не успя да изготви българско предложение по казуса със Северна Македония, а сега внася френското. При това прехвърли всичко към Народното събрание." Радев бая се оплете. Има решение на парламента, има договор между България и Македония, Бългаската позиция е ясна, Македония трябва да изпълни конкретни условия и да спазва договора. Какво ново да предложи правителството ?, Ако има промяна трябва да я реши палламента. Това е най представителния орган в страната

194

Анонимен

преди 1 година

Радев да се беше поинтересувал какво е казал Кирил Петков вместо да коментира извадени от контекста реплики!А Петков е прав, че народа от всички партии застана на страната на Радев да бъде избран.И Радев сега трябва да застане на страната на народа.Абе ако иска.Има и друго - който се цепи от колектива, колектива ще му го нацепи.Не е късно Радев да стане от най-желаните - най-омразния президент. Точно сега ли на въпреки на хората ще говори, когато се пише историята и се борим срещу мафията

193

ACDC

преди 1 година

Поздравления за Радев! В тази сложна обстановка се държи адекватно. За разлика от БСП, смешниците ДБ и жалките ПП, които със всички средства се опитват да спасят кокала. Кога България ще стане по-важна от техния кокал ?

192

Грозната истина

преди 1 година

Всъщност Радев си прави евтин PR. Преди него същото направи Слави. Абсолютна шизофрения е месеци наред Радев и Слави да повтарят като папагали, че правитеството ще заобиколи парламента и когато правителството оставя решението на парламента, пак да намират кусур.Сега излиза, че премиера ще е виновен, ако вземе решение, ще е виновен и ако не вземе.Тъй като Слави всъщност няма политики, а е просто един говорител, който се прави на патриот за него е нормално.Радев е друг случай-просто пупулист

191

вуенската конвенция

преди 1 година

Ей,женерал Маринкин нямаш ли дипломатически съветници,които да ти обяснят виенската дипломатическа конвеция и че парижките *** от улица Оборище не могат да внасят никакви предложения в НС!ПитайПешо дипломатчето!

190

ненапразно

преди 1 година

народът е измислил поговорката "Гаранция Франция", т.е. няма такава гаранция. Не разчитаме ДРУГ да гарантира нашите интереси! А другата поговорка "На вълка врата му е дебел защото си върши работата сам" е точно за случая със СМ. Народът е мъдър и отклоняването от народната мъдрост е пагубно! Нито крачка назад!

189

Данчо

преди 1 година

До bbb. По време на омразния соц една трета от продукцията на икономиката ни беше БРАК, три (3) фалита за 45 години, а "раят" наречен България беше един затвор, в който, за да отидеш до Смолян или Свиленград, трябваше да имаш "открит лист", ако изобщо знаеш какво значи това. Да не говорим за лагерите "Белене", "Скравена" и много други, където убиваха със сопи и хвърляха труповете на прасетата.

188

Анонимен

преди 1 година

Напротив, реално не е премиер, а куриер.

187

Генчо

преди 1 година

Слави остана без пари и свали правителството. Няма приходи вече от БНБ, АПИ и Кап. Андреево. И така един чалгаджия се изгаври с държавното управление. Е, няма такава държава, но има такъв народ от ***-юв-ци барабар с президент също га-ню-вец и то какъв. Мълчи като риба за Слави и ИТН.

186

Анонимен

преди 1 година

То и ти си президент, а не лукова глава.

185

Накратко

преди 1 година

Френското предложение е гаранция Франция !

184

Анонимен

преди 1 година

Сега трябва да кажем не и да дадем вето. Единствено така македонците ще се научат. После пак ще говорим. Ако са се научили добре, ако не - не.