163

До ерт от Разкрити 2

преди 1 година

Нямах място да добавя гаранции срещу езика на омразата, гарантиране на РАВНОПОСТАВЕНОСТТА и правата на Българите и изпълнение на Копенхагенските критерии в рамката. Лъжа е, че някой застрашава РСМ или че Русия ще УВЕЛИЧИ влиянието си-те са в НАТО, защитени са, а няма къде да мърдат, но нереформирани са троянски кон, а на ЕС и САЩ не им пука, те гледат краткосрочно да си отметнат списъка. Влязат ли нереформирани, свят ще ни се завие. Прочети ми всичките 4 коментара и ПОМИСЛИ! Сега ни замават очи

162

До 181

преди 1 година

Ти наистина си с психика на РОБ!!! ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ БЪЛГАРИЯ - СВРЪХЦЕННО Е СТРАТЕГИЧЕСКОТО НИ ГЕОРАЗПОЛОЖЕНИЕ!!! ОСЪЗНАЙТЕ ГО И ГО МАТЕРИАЛИЗИРАЙТЕ!!! БГ Е ДАЛЕЧ ПО- ЦЕННА И ОТ СМК, И ОТ УКР!!!!

161

ерт

преди 1 година

До До ерт от Разкрити как бихме реагирали ние, ако някой поиска да си променяме конституцията заради него? съгласен съм с теб за повечето неща, но изпълнимо ли е? не е ли по-добре РСМ в ЕС, без граници, с шанс за подобряване на отношенията? аз не бих подценявал омразата към нас.. освен това, започването на преговори не значи автоматично приемане (Австрия едва ли се радва на Албания много)

160

НАРОДЪТ

преди 1 година

А СЕГА СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО, ЧЕ ПЛЮ.ЕНЕТО СРЕЩУ ВМРО БЕШЕ ТОЧНО С ТАЗИ ЦЕЛ - ДА ОТСТРАНЯТ РОДОЛЮБИВИТЕ ФОРМАЦИИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ДА БЪДАТ ЗАМЕНЕНИ СЪС СЛУГИНАЖА КИРО ТОЧНО СЪС СЕГАШНАТА ИМ ЦЕЛ!!!

159

До ерт от Разкрити 2

преди 1 година

При разпада на СССР ядрени оръжия остават в Украйна. Русия и западът ги увещават да се откажат от тях срещу гаранции от горепосочените. Те го правят. Ако сега имаха ядрени оръжия, Русия никога нямаше да нахлуе. Това са гаранциите(обещанията на хартия). Дори и днешните правителства да са искрени в гаранциите си, няма гаранция за утрешните. Единствената гаранция е докато държиш коза в ръка. За РСМ-ще отнеме много време, но ще има гаранция, че ще стане и с десетилетия няма отмяна, а ще се бетонира

158

До ерт от Разкрити

преди 1 година

Ако бях премиер, бих поискал (разбира се след обществено обсъждане и синтезирано): 1.Промяна в конституцията на РСМ 2. Отваряне на досиетата от УДБА 3. Недвусмислено зясняване на историческата истна за произход и език 4.Промяна на ВСИЧКИ учебници по История, Литература и др., табелки и т.н. 5. Изготвяне на ЯСНИ/ТОЧНИ критерии как ще се следи да няма отбой и вкарване на гаранции в рамката. ВСИЧКО това ПРЕДИ да вдигнем ветото,защото после ще се отметнат, а можем само да отлагаме приемането им.

157

ерт

преди 1 година

До Разкрити можеш ли съвсем накратко да кажеш, ако ти беше премиер, какво би поискал от РСМ?

156

Разкрити

преди 1 година

Тролоски стратегии с/ отговори: 1."Имаме по-големи проблеми от РСМ, защо ни занимавате,отклонявате темата от борбата с корупцията" (едното не изключва другото, а като се готви предателство, да проспим ли?) 2."Добра новина, постигаме успех"(а то завоалирано предателство) 3."РСМ ще ни намрази и Русия ще пробие, да ги пуснем веднага"(не се борим за харесване; нереформирани са троянски кон на Русия) 4."Който ни разобличава,е прокремълски/мафиот/корумпиран"(опит за отстраняване на съпротивата) ФАКТИ!

155

Кики

преди 1 година

С всеки изминал ден Президенте се превръщаш във все поголямо разоча.рование. Повярвахме , че ще бориш корупцията а ти излезе просто добре платен русофил.Срам си ти президенте , няма следващ мандат за теб ако не си тръгнеш скоропостижно с импийчмънт.

154

реалист

преди 1 година

Радев предаде мен и протеста. За мен е приоритет борбата с мафията, за която т.н. президент спря да говори, а не РСМ. Но от сега трябва да знае, че прокремълската му партията създадвма от престъпници Президентски Възход, няма да я бъде.

153

Анонимен

преди 1 година

Европейските *** надигат глас щото имат СВОБОДА, *** кат бяха само *** преди 1989г. си траеха като мишки!!! Е и това ако не е ЛИЦИМЕРИЕ!!!

152

ноивна!

преди 1 година

Неприятна новина за "българския" пРезидент! И в Плевен отсвириха последния му лакей - сакато нищожество от Учиндол, което проваляше всички усилия на правителството да осъществи съдебна реформа и да измете Каскета! Хаджи Тошко да вземе един ***, да отиде при пРезидента си и да избърше с него капките от кръвта на Навални, които са все още на физиономията му! Опръска я , господарят му в Кремъл когато го прегръщаше - чудовището и масов убиец, презрян, мразен и заклеймен от цял свят!

151

mm

преди 1 година

Ако някой си мисли ,че няма да пуснем Македония е наивен *** ,няма как България да се противопостави на целия ЕС и Америка ,по един или друг начин ще ни принудят ,а Бойко,Копейкин и Президента дето го говорят си е жив популизъм

150

Анонимен

преди 1 година

Стига с тази Македония!Баста!Дай да видим как да се спрат кражбите от държавата и да се дадът на хората!

149

Анонимен

преди 1 година

Изключителен ***. Радев да си спомни на коя държава е президент и кой го задържа на този пост. Какво ми се прави на центрист? Последните месеци виждаме, че той освен да е в опозиция, друго мнение няма. Да се маха или да мълчи. Писна ми този човек да е на всяка манджа мерудия, особено когато не допринася с нищо в дебата. Само повтаря руски, гербаджийски и копейски опорки, а когато го попитат за нещо актуално и положително свързано с правителството, се прави човек незаемащ позиция.

148

мдаа

преди 1 година

Президентът пак с много точен коментар за ситуацията. Постави Киро на място, вече си имаме и Киро куриер.

147

bbb

преди 1 година

Ние тук си имаме толкова много проблени, но на ставане и на лягане ни занимават с Македония!На високо управленско ниво може и да е важен този въпрос, но я вървете и питайте хората по села и градове дали за тях тази тема е в дневният им ред? Да я приемат най-после Македония в ЕС, ча да мирясат всички! Ние като сме в ЕС вече 15 години, какво постигнахме - едно голямо нищо! А по време на омразния "соц", бяхме на 24 място в света по икономическо развите по данни на ООН!

146

ПроСоТо

преди 1 година

както винаги точен,ясен,конкретен и спокоен е г-н Президента Радев...Все още не мога да повярвам,че след комедията със всичкитеПАРВЕНЮТА,които се изживяваха като "президенти" до сега,най-после да имаме един адекватен президент...Моите почитания!

145

До 170

преди 1 година

Ти гледаш ли, слушаш ли интервюта, или коментираш СТАТИИ с ИЗВАДКИ? Макар и тях явно да не четеш? Аз кумири нямам и ако си на принципа "кой не скача е червен", "който не е с нас, е против нас" и "или си от Левски, или от ЦСКА", имаш много по-сериозен проблем. Казвам ФАКТИТЕ: 1. Радев казва ИСТИНАТА (казах защо в ком168) 2. Всъщност точно Радев формулира АДЕКВАТНА позиция за РСМ (включвайки правата на Българите, конституцията и ЯСНИ критерии за останалите) Кое не е вярно и дай доказателства?

144

Анонимен

преди 1 година

Стига с тази омраза б.р.е!!! Ако питате обикновените македонци и българи ще разберете, че те проблем нямат кой кой е!!! Интересуват се от живота си, стандарта си и семействата си!!! Да не говорим колко роднини имаме там, както и те тук!!!!!