7

ЬЬЬ

преди 1 година

Нас,обикновените хора,ни интересува каква е цената,но не само на черешите, по пазарите и в магазините,но за жалост мошениците нямат нито свършване,нито насищане и "светлото" ни бъдеще е гарантирано.

6

да

преди 1 година

До Анонимен в кауфланд ако не се лъжа миналаъа седмица бяха по 3,50 и бяха много хубави

5

Истината е

преди 1 година

че народа пообедня и резна от луксозните храни. Черешите са луксозна стока. При криза се режат първо луксозните стоки дето и най-често се започва от по-луксозните храни - череши ягоди аспержи скъпи сирена - После идват почивките и така нататък.

4

хмм

преди 1 година

да ги пуснат на нормална цена по пазарите и ще се разграбят за нула време, обаче и нашите тарикати като излезнат да продават, продават на завишени цени

3

Анонимен

преди 1 година

А в Лидл вчера- намалени на 5лв за килограм...

2

Интересно

преди 1 година

предишни години в Германия внасяха масово турски череши. Сега от както се раздърпаха с Ердоган и няма толкова внос. Цените в ДЕ са 9 евро на килограм. Нашите защо не се разтърсят, вместо да мрънкат "нямало". Айде Германия далеч. Трябва големите вериги да го правят това, но Гърция и Румъния са близко? Колко му е? Товариш от Кюстендил и за няколко часа си в Солун на пазара. Е трябва да назнайваш малко гръдски.

1

Анонимен

преди 1 година

Да ги продават на крайни клиенти самите производители. Купувам директно от няколко производителя от фермерски сайт. Невероятни череши има тази година.