37

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм бил и съм привърженик на членството на БГ в ЕС и НАТО. Обаче!!! Ако искат да ни накарат директно насила или по косвен начин, с някакви санкции, натиск, процедури и пр., да се откажем от исканията си - казвам ***...та им на всички, fkEU,fkNATO! И тук не става въпрос за икономически щети или ползи и т.н., а затова че България и самата идея за българщината престават да съществуват в досегашния им вид. В полза на сърбизма, панславизма и подобните изврщения.

36

Анонимен

преди 1 година

До 39 оооооо американски газ, на ти 100 долара горница, че хубаво ни работиш))))))Русоробе, горница, а?А, защо тогава в България намалиха газа? Не само газ, а всичко което идва от Мордора, ако и да е без пари не го щем. Защото, после ще ни излезе мнооого прескъпо.

35

Анонимен

преди 1 година

Тя и Украйна бе с гаранции от гаранти по много по важни въпроси,независимост,запазване цялостност на територията й срещу предаване на ядреното въоръжение на единия от гарантите,който я нападна,а другия се потрива по врата как чрез други да ги помирява,че от договор с гаранти вече казват меморандум на намеренията с гаранти.

34

Анонимен

преди 1 година

"Гаранция Франция" :)

33

Анонимен

преди 1 година

1300 г са Ви сочили в кой ъгъл да се дупите. Нищо драматично не Ви се е случило....:))))

32

Анонимен

преди 1 година

Много обичам кравофили да ми разправят как сме копейки и ватенки. Шшш, пилета шарени, Германия продължава да цоца руски газ. Половината европейски съюз си цоцка. В това число и Гърция. Даже и ФАЩ. И Гърция, и ФАЩ сега препродават руски газ на български балъченца. На вас, мили кравофилчета. И вие викате, оооооо американски газ, на ти 100 долара горница, че хубаво ни работиш!

31

Ако това се

преди 1 година

Случи то българския народ е най .....заспалия продажен просто един диванен патриот и нищо друго за това и сме били под турско иго 500г. само гледа и роптае .

30

Анонимен

преди 1 година

Все още не ми е ясно как допуснаха България в ЕС.Тук все още управлява Русия.

29

Анонимен

преди 1 година

България е Руска република.Тук е пълно с Руски шпиони и плащат яко.

28

Гоце Делчев

преди 1 година

ЕС не може да бъде гарант за нищо! Минските споразумения го доказаха!България не бива да вярва на думи, а само на резултати от изпълнението на поставените условия от РСМ!

27

Анонимен

преди 1 година

Европа трябва да е наясно,че в България има сериозно Руско влияние.Видя се днес ясно.Тук са цотови на всичко в България срещу подкуп.

26

Анонимен

преди 1 година

няма да се учудя ако без наше знание вече всичко си уредиха за падането на ветото

25

Анонимен

преди 1 година

аа разбързаха се, щото пионката им кирето е на ръба!

24

Абе

преди 1 година

Преди приемане в ЕС Чехия подписа, при уреждане на добросъседските истории, че се задължава да изпълни исканията на Германия по отношение на Судетите. Та, от около 20г. немците чакат чехите да си изпълнят поетите обещания, няма и да дочакат. Още по-зле ще е в нашия случай с РСМ. А европейските ни партньори тогава ще ни кажат, усмихвайки се любезно, че никой не ни е карал насила да подписваме, че имат желание да съдействат, но РСМ е равноправен член, с право на глас, вето и т.н., и т.н.

23

учуден

преди 1 година

алооо , защо друга държава ше ни казва какво да правим ?!

22

Анонимен

преди 1 година

Сега остава след Киев Макарона да довтаса у нас да спасява положението па ПП.

21

Гаранция

преди 1 година

Франция! Лелееееее, хубавинкияя български израз си е таман на мЕсто!

20

аа1830

преди 1 година

Първо да го гледат в парламента, после да го пращат до другите държави. Освен ако Кирето не е решил да действа сам.

19

Анонимен

преди 1 година

Това потвърждава, че КирЕ се е заиграл зад гърба на парламента и учиндолския не лъже, че е предател.

18

Цеко

преди 1 година

Еййй, франсетата ще са гаранти ли? Че той Макроня истинска жена не си намерил, па гарант ще става. И утре като го изгонят ще се покрие, Киро ще продава тортички, а българите ще се хванат за палците.