57

Анонимен

преди 1 година

Ще ревете три дни и това е.Както когато започнаха новините на турски език и премахваха история от учебната програма.Слаба държава сме и то с причина.*** народ-слаба държава

56

IVo_1

преди 1 година

в България си имаме една хубава поговорка "Гаранция ... Франция"няма смисъл от преговори совалки и т.н. най-бързия път към ЕС е да признаят, че са българи и ... вече са вътре

55

Вьзмутен

преди 1 година

Киро надроби тая каша с обещания ето защо минчев кри какво са дробилиИскайте му отставката

54

Анонимен

преди 1 година

Има две държави устояли на времето и запазили името си едната е България Другата не е Франция така че да заврат добрите намерения знаят къде

53

анонимен

преди 1 година

Абе ние днес направихме стрес-тест на правителството и стана ясно, че вече е пътник! Тази френска наивница какво се напъва?!

52

провинция

преди 1 година

Учиндолския дългуч ще излезе прав за Кирето/лъжеца/.Явно не лъже.

51

Анонимен

преди 1 година

Вчера европейския съюз проведе спешно и непредвидено заседание с тема огромните лихви по новите държавни заеми от южна европа и справяне с инфлацията. Резултата от срещата е засекретен. Явно защото нещата са много зле и не знаят какво да правят. Тези хора не могат да се оправят със собствените си финанси, седнали да ви казват какво да правим с макетата?!

50

Анонимен

преди 1 година

Не можем да бъдем в един съюз с вражеска държава като Сръбска Македония. Преследват българите, унищожават паметниците ни, крадат и лъжат. Нереформираните титови югославяни първо да излязат от Титова Югославия.

49

R

преди 1 година

Началото на края

48

Анонимен

преди 1 година

Тия орязаха България в Ньойския договор заради цар Калоян единствения пленил рицар Балдуин Фландарски и си мислите че ни помагат сега не ни помагат плетат ди тяхната кошница М/у другото според Ньойския договор България има право на излаз на Бяло море Александрополис Сега дали го ползваме никъде не пише че не можем Така че франсетата първо да се произнесат за Алексадропулис после за РСМ

47

Анонимен

преди 1 година

Така, клякаме им, подписваме, на другия ден пребиват някого в Мъкидония защото е казал, че е Българин. И какво следва? Как Европа ще изпълни гаранцията в този случай? Гаранции се дават за търговско-финансови отношения. Когато се горят знамена и се нараняват хора е нелепо да ни увещават с гаранции.

46

Анонимен

преди 1 година

РСМ ако влезе, България може да излезе. Яйце за кокошка

45

Анонимен

преди 1 година

Българи, свикнахте ли вече, някой друг да решава съдбата ви? Чувствате ли се свободни?

44

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Франсетата да решават за нашенско и за западните покрайнини. До къде я докарахме. Заповядайте дръги ден в наше село да го полеем.

43

Анонимен

преди 1 година

И аз бях привърженик да ни приемат в ЕС смятах че ще има контрол върху корупцията и краденето на пари Нищо подобно задълбочиха нещата Приеха ни за да сме срещу Русия тя им е трън в очите И не им искам мнението буржоата от Фр-ция и Англия не ни освободиха от Турското робство защото тогава явно не са виждали ползите от това да се помогне на една държава отдалечена от тях затова и войната се нарича Руско-Турска Така че не ми трябва лицемерното им поведение в момента Б-я и РСМ да се разберат сами

42

Анонимен

преди 1 година

Чудно ми е от кое ще ги заболи повече европейците ако Македония не влезе или ако България излезе от ЕС

41

аа1830

преди 1 година

Кирил Петков ще вдигне ветото еднолично, следващия чвтвъртък, ден преди да падне кабинета. Четете bgnes по македонските въпроси.

40

do 43

преди 1 година

Русия била Мордор? О, Боже! Схванах тази литературна препратка! Ти да се изживяваш като европейски хобит, който предпочита хобитова мъжка любов? Хем ниско, хем некадърно, хем само пие и яде и много знае, ама грам акъл няма. Това обяснява защо се натискаш и за горница, и за кравофилия. Нищо! То от един път не се ставало. Ама то приле шарено, при теб е по един път на час, а тъй вече не бива!

39

aa1830

преди 1 година

И Украйна беше с гаранции от Русия относно ядреното оръжие, от ЕС относно гаранциите по минските споразумения. От гаранции мниго, сега тази държава се бори за съществуването си. Гърците си оплетоха кошницата - първо смяна на името, после НАТО. Ние обаче сме налезена държава - като премиера ни.

38

Анонимен

преди 1 година

Франция ще решава вместо нас, така ли да го разбираме?