77

Анонимен

преди 1 година

Какъв гарант? Че тя РС Македония показа, че няма намерение да изпълнява нищо. Какво и пречеше до сега да ги изпълни?

76

ГРУБА НАМЕСА

преди 1 година

ЕС всеки път си променя правилата, според както и е угодно. ЕС е бюрократична структура и не може да бъде гарант в този случай. Инак точно тази политика на ЕС си има друго име - НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА "СУВЕРЕННА" СТРАНА. Предполагам България може все пак да не подпише за РСМ, но изглежда БЪРЗАТ...

75

Kostas Linke

преди 1 година

Фиром ще бъде в ЕС . А вие билгари ,--- при майка Туркия . Нека Силна Гърция да защити фиромците от билгарските навлеци и шавинисти . Нека РСм да стане част от Гърция . НЕКА ЩЕЕ !

74

Владо

преди 1 година

Работата е "Гаранция Франция ".За пореден път ще бъдем измамени....

73

На всички

преди 1 година

Ще стане ясно,че България е овладяна от Путин, защото френското предложение всъщност е българското искане...ЕС да стане гарант на нашите двустранни спорове. Но...ние ще направим така, че да не може да се вземе решение, за да няма решение. България ще направи това което иска Путин,защото той командва бг " елита ". А това ще ни докара до 4 национална катастрофа. Помнете ми думата,сега злорадстваме,но след 10 години ще се вайкаме....защото ЕС ще намери начин да ни изхвърли.

72

БългАрия

преди 1 година

Франция може да обявява само идеи за хобита за бабички връстници на Съпротивата и изкукуригали галски петлета с геронтофилски наклонности. Нищо друго.

71

Анонимен

преди 1 година

Тая франсеза да ди стои у тях и да гледа какво става във Френската полинейзия щот там хич не е розово После ако й позволим да се бърка в чужда къща

70

Анонимен

преди 1 година

Хи хи виждам че са го писали но все пак някой да им обясни,какво означава за българите израза,Гаранция Франция!

69

Lina

преди 1 година

A пък ние предлагаме макарон да се разходи в онези гета ( толерантните тъмно- ***), в които и полиция не влиза.Пък ще видим.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 / Според международни договори, Деде Агач, определена територия в региона и акваторията на Бяло Море са предадени на България със цялото българско население по тези места. По това време на тази територия е бил временно разположен френски гарнизон, до предаването му на България. След пищни гуляи на гърчолята с продажни мекерета на "великите сили" по средиземноморските курорти, всичко това е подарено на гърчолята. Великата Франция първо да ни върне всичко това. После... ще видим...

67

Анонимен

преди 1 година

Е те това ще е "гаранция Франция"

66

Така е ..

преди 1 година

Пуснете ги , пък после ще преговаряме. Не става така.Гарант щели да бъдат..? Айде де !

65

Анонимен

преди 1 година

Макетата искат от Титова Югославия да влязат веднага в Европейския съюз. Първо трябва да излязат от Титова Югославия. Реформи, реформи, реформи, спазване на човешките права, осъждане на всички антибългарски елементи в Северна Македония, изчистване на лъжите от учебниците и образователната програма. Образованието в Северна Македония произвежда излъгани хора и обучени да вярват в исторически лъжи и кражби. Хем крадат българската история, хем България била най-големия враг.

64

П.К.

преди 1 година

Това е новина, КОЯТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТХВЪРЛЕНА ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. НИЕ, БЪЛГАРИЯ СВОБОДНА И СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ, ИЛИ НЯКАКЪВ ПРИДАТЪК, ДЕВЕТА ДУПКА НА КАВАЛА? От тия "велики сили" България си е патила не веднаж. ТВЪРДО НЕ И НЕ НА ВМЕШАТЕЛСТВО НА ТРЕТА СТРАНА В НАШИТЕ ОТНОШЕНИЯ С ДРУГИ ДЪРЖАВИ. СЕГА ВЕЧЕ ИМАМЕ ДРУГА КОНФИГУРАЦИЯ В НАШЕТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. РЕДНО Е ТАЗИ НОВА КОНФИГУРАЦИЯ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ТВЪРДО НА ВСЯКАКВИ ОПИТИ ЗА ВМЕШАТЕЛСТВО В НАШИТЕ СИ РАБОТИ.

63

Анонимен

преди 1 година

Не искам съвети от Франция и Англия да си гледат буржоата и да не се месят

62

Анонимен

преди 1 година

Политиците могат да правят каквото си поискат, но и народа ще прави каквото си иска, да си знаят

61

Анонимен

преди 1 година

Крадев вече намекна че е готов да свали ветото към Македония. Това е най-вредният човек в политиката на България през последните 32 години!!

60

Анонимен

преди 1 година

Радев е ВИНОВЕН! С ВДИГНАТ ЮМРУК И ПАРИТЕ НА МАФИЯТА РАЗБУНИ ДЪРЖАВАТА! С МАШИНИТЕ НА МАДУРО ВЗЕ ВЛАСТТА!БКП ВИНАГИ ВОДИ ДО ФАЛИТИ !ДИМИТРОВ ДАДЕ МАКЕДОНИЯ НА ТИТО!КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ МУ!

59

Анонимен

преди 1 година

Боже, колко нагло! Някаква трета държава обявява официално идея за това, какво ще се споразумеят други две. И, ха-на бас, че ще си наложи "идеята! Що дирим в тая корупционна коч ина - ЕС още - не знам!

58

Lina

преди 1 година

Истината е, че рсм наистина си е проблемна тема за пппппп, но те са си виновни за това. За какво им беше тоя перфектен английски, ако не да говорят .Милите съседи продължават да подпалват и тормозят, а кирко пие шампанско.Там си , за да ОБЯСНЯВАШ, а не за СЕЛФИ. Тази тема е провал , и за това славуцата там ви удря.