28

Анонимен

преди 1 година

кой нормален би гласувал за ДПС? Само роми бандити и некви изкуфяли старци

27

В.Узунов

преди 1 година

Ако искат да забраняват и репресират ДПС ще грабна на бобо ми ятагана от тавана. Винаги са ни тормозили и подтиска ли. На времето буба ми лежа в затвора,че бил ходил по нужда пред вратата на черквата. Къде си иска там ще ходи човек. Държавата ни дължи милиони обещетение

26

откак

преди 1 година

ОТКАК КАРАДАЙЪ СЕ ИЗТЪРВА И КАЗА В ТУРЦИЯ,ЧЕ ТЯ Е НЕГОВАТА РОДИНА, ВЕЧЕ ДЕМОНСТРАТИВНО И НА БАЗИК НАПРАВО С БЪЛГАРИТЕ,ЗАПОЧНАХА ВСИЧКИ ОТ ДПС ВЪРХУШКАТА ДА УПОТРЕБЯВАТ ДОМАТА " МОЯТА РОДИНА" ЗА БЪЛГАРИЯ.....ДВУЛИЧИЕ ЯКО И ИЗПЛЮВАНЕ НА ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИТЕ Е , ПО ДЯВОЛИТЕ.....

25

Анонимен

преди 1 година

Слафчовците най-много пищяха за изборните секции в Турция.ДПС в България има ТРИ ПРОЦЕНТА!

24

Анонимен

преди 1 година

Копейкин може и гагауз да е , знаели го човек. На гагауз ми прилича с далавера от Москва.

23

Румен от Слатина

преди 1 година

В тази партия мафията е яка. И сега Премиера е по силен от предишните. Затова Карадайъ реве против Правителството. Настъпени са по много съдебни дела и смърдят

22

мдаа

преди 1 година

карадайъ май е каракопейкин цялата руска агентура се мобилизира срещу отказа от руски газ , самальота на лавров ,подкрепа та за украйна приемане на еврото и пр. и пр. антипутински решение на нС които куклите на конци на ИТн скачат да променят

21

Анонимен

преди 1 година

Киро провокира "Възраждане", които се пишат националисти, че заради "българщината" как щели да гласуват с ДПС. Специално кировите избиратели едва ли са гласували за националист, всички знаеха за канадското му гражданство. Но отчаянието води до там, да се хващаш на етническа основа. И никак не му прави чест, защото той е премиер на всички български граждани. В случая Карадайь е прав.

20

Бай Ментор

преди 1 година

Карадайъ , днес мафията ще превзема властта с преврат !Подкупения е Слави , известен търгаш и подмазвач на паралиите!Вие Карадайъ също се присъеденихте към мафията , защо пискате сега, нали Пеевски е Ваш депутат?

19

Предател е

преди 1 година

Копейката е най-големият предател, заставайки до ДПС. Чуйте му речта по време на стъпване в НС и действията му сега. ***!

18

Сабри

преди 1 година

Вие не сте партия на нас етнически турци ,вие сте партия на мафията!

17

Румен

преди 1 година

Караддайъ, партията ви е разделена от отдавна. Но понеже раздавате пари на избори се получава , че сте обединени. Което те заблуждава

16

Анонимен

преди 1 година

Карадайъ за първи път си изпуска нервите. Явно Правителството много е засегнало бизнеса на ДПС и му се клати поста.

15

Анонимен

преди 1 година

Има знаци,че ТБД ще си иде в историята.Почнала по волята на Русия и Запада,днес българската държава е съставена от мутри,мутреси и депесари.Сигурна гаранция за изчезване.Най-вероятно ЕС ще ни изпъди до две години(даже е много)

14

1212

преди 1 година

До В.Узунов Сваляш шапка на агент Сава от ДС, същото ДС, което извърши Възродителния процес. Мже да си работлив, ама не си много умен.

13

Анонимен

преди 1 година

Дори Карадайъ ми се струва по-адекватен от канадския парапет!

12

Майчин и лелин

преди 1 година

Както каза карадъйъ, дъпъсъ са единствената партия, която защитава националния интерес, а дръндарския ци***ин съвсем несправедливо е бил набутан в затвора за дребни кражби. Затова сега при демокрацията, съдебната система и прокуратурата не работят и може да се краде на воля, напълно безнаказано.

11

В.Узунов

преди 1 година

Г-н Доган му свалям шапка! Винаги са ни наричали презрително поомаци,а точно ние сме най работливите и честните. Българите са мързеливи и ние ги храним. Трябва всеки ден да се говори и да си платят Всички за Възродителният процес!

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя да си направи операция на синузита най-накрая, колкото и да му го забранява резашката религия

9

Анонимен

преди 1 година

Ако зовеше за това да ви изтребят до крак от гнусната етническа партийка, бих го подкрепил с удоволствие. За съжаление, Петков не е отправял такива призиви, и няма изгледи да го направи.