68

Анонимен

преди 1 година

Той никъде не споменава етноси нали дпс не е етническа партия ти си признаваш дефакто *** сте етническа партия

67

1

преди 1 година

До питащия га..н..ь..о,родината на карадайъ е България,но твоята е доста на далеко от Бтлгария,чувал ли си за волжска българия,там е твоята родина,чети малко история.

66

Избори

преди 1 година

Гласуваш за итънъ получаваш също дпс

65

Не бе

преди 1 година

Не е "било", а Е !

64

избори

преди 1 година

Гласуваш за възраждане , получаваш дпс

63

истина

преди 1 година

И КАКВО Е ИЗЛЪГАЛ КИРО? ВЪЗРАЖДАНЕ И ДПС ПЪ.ДЯТ В ЕДНА КРАТУНА,ФАКТ

62

питащ

преди 1 година

Ало Карадая, вие сте една противоконституционна партия и нямата право да съществувате. Но не е ясно защо компетентните институции мълчат толкова години. Първо се научи да говориш български и тогава давай акъл. Най добре си заминавай в родината си Турция.

61

Анонимен

преди 1 година

когато някой натисне интересите на ДПС, те мобилизират електората си с тезата за етническо противопоставяне. Тоя сериал вече го повтарят десетки пъти

60

дойде време

преди 1 година

Турция да ни спасява от московците!

59

братя турци!

преди 1 година

На помощ!

58

Анонимен

преди 1 година

Голямата загадка е дали Карадайъ се е родил толкова антиостър или е ходил на следдипломна квалификация да му изправят последните две гънки в черепната кухина.

57

руската агресия

преди 1 година

на българска територия през руско-турската война. Турците ни бранеха и храниха

56

рай за предатели сме

преди 1 година

Такива ще си останем! В това ни е силата! Жени и деца ни управляват...

55

роби сме били

преди 1 година

...и роби ще си останем

54

майка Турция ни зове

преди 1 година

Без нея ще се мре!

53

да идва султана

преди 1 година

и да си спасява раята! Сами не можем! Ще се изтрепем помежду си българите.

52

Бенито

преди 1 година

50 на 50 от прочетено. Робите да се стягат да работят, а не да чакат на социала. По добре да се обърнат към общините да им дадат апартаменти с повече стаи, когато се карат да са далеч от децата им, да не попиват, поне за мен е така, каквото са правили моите родители и ние сме това, което сме. И дай боже да настъпи затишие. И не бъркайте, мили политици, помаци, турци, българи. Имащите се събират от дс и си говорят, а кой няма, го подминават, като в турските гробища. Ето, това му викам мафия аз.

51

тя

преди 1 година

"Най-лошото правителство за 32 години "! Пров си , нито едно досегашно правителство не говореше за корупцията по високите етажи и вие си крадяхте на воля и живеете бейски !

50

Анонимен

преди 1 година

Г-на от ДПС ,моля Ви научете български език. Моля Ви видимо е, че няма много голяма важност за Вас България, но ако имате претенция, че имате български паспорт то поне си го заслужете.

49

Анонимен

преди 1 година

Най-жалкото е когато човек сам НЕ знае кой е и какъв е - Ти съществуваш единствено от това да раздухваш ИЗКУСТВЕНО една етническа омраза , която всъщност НЕ съществува ! Религията и вярата са лични неща и Българският народ никога не е имал никакви проблеми с това кой какъв е - Живяли сме така от векове и пак ще бъде така ! ВСИЧКИ СМЕ и ОБИЧАМЕ България независимо от това какви глупости и празни приказки приказват такива КОМПЛЕКСИРАНИ недоносчета като теб , от които нищо друго не става !