40

Анонимен

преди 1 година

Гледам и не вярвам на ушите си !!!

39

Анонимен

преди 1 година

Реално неработещата съдебна система е в основата на корупцията в България. Не съм юрист, но какво би станало ако прокурорите се избират от хората?Както избираме партиите,така можем да избираме и местните прокурори.Едно от условията обаче да се гласува на такива избори трябва да е чисто съдебно минало (иначе може да има лични интереси),чисто съдебно минало на най-близките ти (родители,деца,братя и сестри) и минимум диплома за средно образование,която трябва да бъде представена в деня на изборите.

38

Асан

преди 1 година

Вади винкело за самозащита :)))

37

Анонимен

преди 1 година

Освен сина, трябва да се провери и бащата, и ако има доказателства, че се е възползвал от служебното си положение, за да измъкне сина си, също трябва да бъде осъден.

36

Черния

преди 1 година

Еми счупите му краката

35

Анонимен

преди 1 година

20 годишен тероризира цял град. Егати позора за властта

34

Анонимен

преди 1 година

Този е социопат, за такива освен затвор трябва и настаняване в психиатрия, но общо взето докато е жив, ще създава проблеми. Агресивността не се лекува.

33

Перник

преди 1 година

А като ви пишех от 2 години, че в Перник, лица близки на Борисов и Гешев пребиват хора, ми слагахте минуси. Същото е и в Бобовдол.

32

Анонимен

преди 1 година

Бих заличил, както него, така и баща му на мига. Стига да знам, че после няма да ходя по съдилища и да свърша в затвора, заради това.

31

Хора помагайте

преди 1 година

МВР Бобов дол насъскват РОМИ да изт.езават и бият Българи!

30

Корупцията убива

преди 1 година

Прокурора Михайлов е пръв приятел на Главният Прокурор Иван Гешев!

29

Анонимен

преди 1 година

У затвора ще стане прокуроска дъщеря.

28

Асоциален Примитив

преди 1 година

Европа е завряла от мигранти от които половината са престъпници, в Сирия и Украйна гъмжи от наемници. Съберете пари и някой психопат ще го транжира на тънки парченца.

27

Да

преди 1 година

го осъдят ефективно и при ромите. Ама в корпуса, не в общежитие. Те много си падат по синове на прокурори или полицаи. Ще му на правят отверстието като на Q 7-ауспуха!

26

Анонимен

преди 1 година

Всяка седмица се събира една комисия на кафенце, шоколадови бонбонки и празни раздумки. Комисия по обществения ред и противообществените прояви. В нея се усмихват и не знаят поради що са там шефовете на полицията, на пожарната, на детската педагогическа стая, кметовете на населените места и т.н., зависи колко места има на кметската маса и колко кутии бомбони. Явно нищо не са направили и сега надиват рев колко са уж загрижени за гражданите.

25

Те убиват

преди 1 година

Те са цяла Терористична Организация от Перник кв. РАЛИЦА на Юлиян Борисов Георгиев, имат опънат чадър от висши магистрати!

24

Възмутен

преди 1 година

Няма ли някой да му резне чепката на тоя?Уж перничани много ербап пък някакво си лйано ги бие

23

Анонимен

преди 1 година

СТРЕМЕЖ КЪМ СОЦИАЛНО ПРИЗНАНИЕ И СОЦИАЛНА ОЦЕНКА ЧРЕЗ ДЕВИАНТНО ПОВЕДЕНИЕ В ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА С ПОДОБНИ ОТКЛОНЕНИЯ- АЛКОХОЛ, НАРКОТИЦИ, НАСИЛИЕ, БАБАИТЛЪК, ОСОБЕН СТИЛ НА ГОВОР- ТОВА ДЕТЕ Е ИЗПУСНАТО И НЯМА ПРИБИРАНЕ АКО НЕ СЕ НАМЕСИ ЗАТВОРНИЧЕСКАТА СИСТЕМА- РАЗБРАХ ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ СА ГО ОТХВЪРЛИЛИ.

22

Преди

преди 1 година

години имаше един с прозвище Крушата. Цял Ловеч трепереше от него. Биеше и по заведенията която му харесаше я дърпаше и я изнасилваше в тоалетните. Състезател по борба, и понеже от ЦСКА със съответното офицерско звание. Полицаите даже ги беше страх. И какво стана? Пазариха перфектен снайперист, който го гръмна по време на движение. След това и сина му издириха в САЩ и го отстреляха като вреден дивеч. Така че...

21

Анонимен

преди 1 година

След като е психично болен и агресивен, да бъде въдворен в лудница, вързан за леглото и упоен 24/7. Аман вече вратички в закона, издигащи в култ всички престъпници.