20

пешо

преди 1 година

По време на соца нямаше биячи.Имаше срам и страх. Всичко започна и продължава при демокрацията.Като в сащ

19

До ъъ

преди 1 година

"вместо да се хванем и да изчистим малко държавата, за да не се налага никой да не бяга, а да живее добре ТУК?" На колко години си детенце? Защото аз съм над 50, цял живот съм се опитвал и не се получава. Сега съжалявам, че не се махнах преди години. Иначе ви пожелавам успех в чистенето на държавата и добрия живот после!

18

toti

преди 1 година

Това момче не е виновно,а СИСТЕМАТА КОЯТО ГИ НАПРАВИ ТАКИВА !!!Това не е само в Перник,а в всяка община на България,където ВЛАСТ ИМАЩИТЕ СА НЕ ДОСЕГАЕМИ !!!Закони,полиция съд........те са подчинени и зависими !!!

17

ф

преди 1 година

До ъъНестрахливи има, дори не са един или двама. Обаче, останалите какво правят? Гледат сеир. Когато нестрахливия се обади, протестира, възроптае те мълчат.Че и на всичкото отгоре някои се посбутват лекичко. Дори се и подсмихват. Още - правят се на цапнати с прани ***. Ей това е обществото в по-голямата си част.

16

Анонимен

преди 1 година

До Аз 18 Къв ГЕРБ бе . Това се случва благодарение на управлението на Продължаваме Подмяната!

15

Анонимен

преди 1 година

Перничани, един 19г. *** ви направи за смях и ви взе страха. Вземете се в ръце бе, излагате се.

14

Аз

преди 1 година

Нормално тоя е синче на гербаджия!Ама скоро ГЕРБ благодарение на фашиста Костадинов се връщат на бял кон!Жалко за хората, които протестират, този ще продължава да си безчинства от септември!

13

Анонимен

преди 1 година

Чашков, къде си бе...нали много ги хващаше???? Продължаваме подмяната.

12

ъъ

преди 1 година

Всеки говори да се бягало. Това ли ви научиха по времето на соц-а - да бягате, да се снишавате, да си мълчите. Общество от страхливци ли сте? Няма ли един не-страхливец, който просто да свърши това, което трябва да се свърши в случая? Докога всички ще се спасявате поединично, вместо да се хванем и да изчистим малко държавата, за да не се налага никой да не бяга, а да живее добре ТУК? Не отнема толкова усилия, само малко желание и да спрете да мислите като жертви, както са ви научили.

11

Анонимен

преди 1 година

Стига сте спекулирали като няма прокуратура...? Баща му е прокурор в Перник и за това делото е прехвърлено в Софийски градски съд.

10

:)

преди 1 година

Само Господ е над Прокурора в България. А той - приятел на мафията и мафиот. Събиане на доказателства, разпити и разследване е в ресора наПрокуратурата, но тя отказва да прави такива работи.

9

Анонимен

преди 1 година

Васил Михайлов. Как е възможно пред 19 годишен маркоман да трепери цялата държава?

8

Булгар

преди 1 година

И естествено щом синчето е такова *** - и бащата е същото лeкe! Те повечето прокурори заради имунитета се мислят за нещо повече от останалите, ама..... ама.... :) не е баш 'ич тъй!

7

Анонимен

преди 1 година

Като няма контрол, на прокуратурата, все така ще е. Идват избори и е добре перничаните да помислят по тоя въпрос.

6

Анонимен

преди 1 година

Бияча се казва Васил Михайлов и е много брутален. В нета има запис (звуков) как пребива полицай. Всички които изповядват насилие са за затвора. Отвратен съм.

5

айде де

преди 1 година

нищо няма да му направят, или най-много нещо условно

4

Анонимен

преди 1 година

Така е в цялата страна. Който е още млад, да емигрира. Не си струва да се мъчите тук, няма надежда да се промени нещо в тая ченгеджийско-мафиотска държава.

3

Булгар

преди 1 година

Ааа, то това ще го търпят, търпят, и накрая ще си намери майстора.... съмнявам се така да останат нещата.

2

Анонимен

преди 1 година

Такива са прокурорите в България, пазят престъпниците, а в случая и създават такива. За това Гешев трябва час по-скоро да се маха.

1

Анонимен

преди 1 година

Европейска България...