39

Анонимен

преди 1 година

В България държавата не е способна да балансира интересите на гражданите си.Живеещите в многоетажен блок са тормозени от години от психично болен собственик от същия блок.Той има права и извеждането му от имота законово и лечението му са на практика невъзможни.Същото е с подавани жалби от всякакъв характер.Полицията има ограничени правомощия и на практика е безполезна.А в този случай едно дете умира защото правата са с предимство пред задълженията.

38

Анонимен

преди 1 година

Невъзпитаните кучета са такива защото не са яли сопата. В Младост 3, София има една кастрирана женска пусната от приют, която няколко пъти хванах в крачка как напада кучета и хора докато десетки души я гледаха безучастно. Сцепих я 2-3 пъти от бой и сега знае къде е границата на благоприличие и ми е приятел. Като ме види тича около мен, маха с опашка и обикаля с мен целия квартал. Агресивните кучета са онези, които нямат допир с хората, предимно онези държани цял живот на каишка.

37

Да бе

преди 1 година

Държи на 1 метър въже порода куче, не което в природата му е да обикаля километри на ден, после "то такова си е от малко". Пълни ***.

36

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ЕДИН ЗЛОБЕН ТП И АЛКОХОЛИЗИРАН АЙДУКОМЛАДЕЖ БИ ЕДИН КОН БИ С ЛОПАТА КЪДЕТО СВАРИ, СЛЕД ВРЕМЕ ЯЗДИ КОНЯ, И ТОЙ ЯВНО СИ СПОМНИ КАКВО Е ПРЕЖИВЯЛ, КАТО СЕ ЗАСИЛИ И С ВСИЧКА СИЛА ТРЕСНА МЛАДЕЖА В ЕДИН ГОЛЯМ БЕТОНОВ СТЪЛБ... ТАКА ЧЕ КОЙТО МЪЧИ ЖИВОТНИ МУ СЕ ВРЪЩА НЕРЯДКО И ТО ДОСТА ДОБРЕ... ИЗПУКАХА МУ ВСИЧКИТЕ КОКАЛИ ОТ УДАРА. СЕГА МЛАДЕЖЧЕТО Е АЛКОХОЛИК НА ПОСЛЕДНИ ИЗДИХАНИЯ ОКОЛО 50 ТЕ...

35

Анонимен

преди 1 година

Собственикът носи отговорност ,ако не може идва ред на държавата и закона.След като едно от кучетата е посегнало на дете ,значи ,че всички са така обучени от този който и дава храна . Изводът е всички да се омъртвят.

34

Анонимен

преди 1 година

Азиатски вълкодав, по-точно степна овчарка или точно казано алабай. Това са кучета точно за охрана на стада и ако не си в зоната на стадото или територията на собственост няма да те пипнат, само тихо ще те чакат да направиш крачка. Та въпросът е точно такъв, защо след толкова сигнали, жалби и прочее съответната институция/и не си е свършила работата? Иначе когато стане вече сакатлъка вдигаме врява до небесата.

33

Анонимен

преди 1 година

ЧАСТ ОТ КУЧЕТАТА в нашата мила татковина се отглеждат от стопани, които гледат с всички сили те да са мирни и социализирани животни. Ама се намират съседи и други елементи, които като не ги вижда стопанина на кучета му посяга, удря го, бие го, замеря го с камъни, крещи по него... та в случая нека се види въпросното момче как се е отнасяло към тези кучета, защото е възможно и да е действало по инструкции на мама и тате и други деца и като кумчетата са били вързани да ги е тормозило...ИСТИНАТА?!?!

32

Анонимен

преди 1 година

Всички едри кучета трябва да бъдат иззети. Те са като оръжие и са опасни за хората. Кой ненормалник гледа вълкодав? Всичко по-едро от болонка трябва да бъде забранено за отглеждане. Това не са домашни любимци а потенциални убийци. Уж хората нямали пари за храна, инфлация и т.н. а има ненормалници, които гледат по 5 кучета и нагоре.

31

Анонимен

преди 1 година

България има и нищоправещи зоокияци на държавна хранилка, част от стохилядното котило потомствени младопенсиониращи се шуробадженакорушветчийски лапачи първа категория труд. Както обикновено си драпат макарите, чакат пенсията на младини и торбата със двадесетте заплатки.

30

Анонимен

преди 1 година

В България проблема е, че КРАДЕНЕТО Е БЕЗНАКАЗАНО. ОТТАМ КРАДЦИТЕ ЕСКАЛИРАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ, НАКРАЯ СТИГАТ И ДО УБИЙСТВА И ТОГАВА ЧАК СИ ИЗЛЕЖАВАТ ПРИСЪДИТЕ. ЕТО В ПЕРНИК ПРОКУРОРСКИЯ СИН, ДВЕ ГОДИНИ Е ВЕЛНЯЛ И ЦЕЛИЯ ГРАД Е ТЪРПЯЛ ТОВА...

29

Анонимен

преди 1 година

ПОЛИЦИЯТА ВЕЧЕ НЕ Е 60 ХИЛЯДИ А СЪС СЪКРАЩЕНИЕТО СТАВА 35 ХИЛЯДИ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ ИМ Е ПОСТАВЕНА ЗАДАЧАТА ДА СЪБИРАТ ПАРИ ОТ ГЛОБИ И ОГРОМЕН ДЯЛ ОТ ПОЛИЦИЯТА РАБОТИ ПО КОНТРОЛА НАД ПЪТНОТО ДВИЖЕНИЕ А ПО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА КОЙТО ОСТАНЕ ТА ТАКА ДРАГИ МОЙ...

28

Анонимен

преди 1 година

Може ли собственикът на кучетата да ги пусне в парламента и да затвори вратата. Добро ще направи на всички.

27

Анонимен

преди 1 година

ТОЙ СИ ИМА КЪЩА, КАТО ГО ДАВАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ТЯ ЯВНО Е НА ДРУГО МЯСТО В СЕЛОТО. А ОТГЛЕЖДА КУЧЕТАТА ЗА ДА МУ ПАЗЯТ ДОБИТЪКА ОТ ХУНСКИ НАБЕЗИ! КАЗА, ЧЕ ОТ ГОДИНИ МУ КРАДАТ И ВЪПРЕКИ ЖАЛБИТЕ ДО ПОЛИЦИЯТА НИКАКВИ МЕРКИ НЕ СА ВЗЕТИ И ЗАТОВА ЗАПОЧНАЛ ДА ОТГЛЕЖДА КУЧЕТА ПАЗАЧИ. В СОФИЯ ПО ДВОРОВЕТЕ НАЛИ ИМА ТАБЕЛИ ЗЛО КУЧЕ ВЛИЗАНЕТО Е НА ВАША ОТГОВОРНОСТ...

26

Анонимен

преди 1 година

Имаме 60 хил полиция къде са крият се по храстите да хванат нвкой с превишена скорост защо няма във всяко село полицай

25

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДИ ВРЕМЕ СЕ РАЗХОЖДАМ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ и един татуиран с пиърсинги си води огромно куче и нарочно го насъсква и то напада градските гълъби, викам му абе какво правиш бе човек, а той ми се зъби, кучето ИМА ПРАВО ДА ЯДЕ МЕСО?!?!?!?!!?! Това са на Фандъкова избирателите та проблемите не са един и два. Никой от минувачите не смее да му каже копче на РАЗБЕСНЕЛИЯ СЕ СТОПАНИН НА НАРОЧНО ОЗВЕРЯВАНОТО ОТ НЕГО КУЧЕ.

24

Анонимен

преди 1 година

Защо винаги някакъв глупав клошар прави най-големите проблеми?Погледнете го в каква хралупа живее тоя примитив ,тръгнал кучета за убиване да отглежда.Трябва да ги вкарват в затвора такива за по 10-20 години да се успокоят.Като излезе на 70 вече няма да е такъв тарикат.

23

Анонимен

преди 1 година

С ДИВОТО СЪКРАЩЕНИЕ НА ОЩЕ 7000 ПОЛИЦАЯ, ПРЕСТЪПНОСТТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ СЕ РАЗВИХРИ. ИЗЛЪГАХА ПОЛИЦАИТЕ ЧЕ АКО ИМА ТАКОВА СЪКРАЩЕНИЕ ЩЕ ИМ ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ А СЕГА СЕ ОКАЗА ЧЕ НЕ СА ПРЕДВИДЕНИ В БЮДЖЕТА... ХОРАТА ОТГЛЕЖДАЩИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ ЖИВОТНИ ИМ ГИ КРАДАТ, ТРОВЯТ, ВЪЛЦИТЕ ВИЛНЕЯТ ВЪРХУ ТЯХ А ЕКОТАТА ПАЗЯТ ВЪЛЦИТЕ... КАТО БЯХ ДЕТЕ ИМАШЕ ОВЧАРИ С КУЧЕТА ПАЗАЧИ, АМА БАЩО МИ И МАЙКА МИ МИ КАЗВАХА ДА НЕ СЕ НАВЪРТАМ ОКОЛО КУЧЕТАТА, НЕСА МЕ ПУСКАЛИ ДА СКИТАМ БЕЗ КОНТРОЛ И НАДЗОР КЪДЕ СА РОДИТЕЛИТЕ??

22

До21

преди 1 година

Какви табели слагаш бе то джунгала знае ли да чете хаха

21

Анонимен

преди 1 година

Според мен нещата в държавата ще се оправят, когато като в Щатите хората започнат да имат свободен достъп до оръжие.

20

понеже

преди 1 година

в бг е пълно с безотговорни ***, някой породи къчета трябва да се забранят със закон