232

Анонимен

преди 1 година

Краят на ситата епоха! Заедно с евтината енергия, Западът губи всичките си устои. Оказа се (за пореден път), че вградената система за удобство и просперитет се основава на енергийни носители, които просто трябва да са евтини - в противен случай прогресът свърши.

231

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 290 "Русия успя да овладее инфлацията" Инфлацията в Русия е по-висока от където и да било в Западния свят. :)

230

Анонимен

преди 1 година

Доларът падна под 56 рубли.

229

Анонимен

преди 1 година

До 288 "20% инфлация при храните." При руснаците е между 70 и 200% :)

228

Анонимен

преди 1 година

Русия успя да овладее инфлацията, докато САЩ и ЕС се хващат за всяка възможност да спрат покачването на цените. От втората половина на май растежа на инфлацията в Русия е нулев.

227

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 287 "Путин: Една страна може да бъде или суверенна, или колония. Колониите нямат перспективи" Дори нагнетателните компресори по руските газови тръби са германски. :))))

226

Анонимен

преди 1 година

20% инфлация при храните. Зимата ще бъде страшно. Хляба може да стигне 20 лева, парното със сигурност поне 1000 лева.

225

Анонимен

преди 1 година

Путин: Една страна може да бъде или суверенна, или колония. Колониите нямат перспективи

224

Анонимен

преди 1 година

Русия гради нов свят. С унищожението на стария Западът ще се справи сам.

223

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 280 "Украинските бежанци в ЕС надхвърлиха 7 милиона." Украинските бежанци в България вече намират работа, защото за разлика от туземните русофили, им се работи и имат умения. С други думи, такива бежанци директно работят за развитието и просперитета на ЕС. Ами, да има повече такива емигранти. Така по естествен начин туземните русофили ще бъдат маргинализирани още повече, тъй като няма да могат да намират и по-елементарна работа. ДВОЙНА ПОЛЗА! :)

222

Косово

преди 1 година

Фашистите от Брюксел поставят условия на Сърбия да признае Косово за да влезе в ЕС. Защо фашистите от Брюксел на настояват на същото и за Украйна. Украйна кога ще признае Косово?

221

анонимен

преди 1 година

Империята на А. Македонски е просъществувала само 20 - 30 години поради междуособици, така че примерът ви е неуместен. Идеята е, че никой няма право да отнема земи с утвърдена вече държавност, обособен народ със собствена култура, институции и пр. То и прабългарите са дошли тук отнякъде, но е нямало поне държава. Но възникват разни ситуации, дето решава силния - пример Косово.

220

До 271

преди 1 година

Това са Османската империя и Българското царство е абсурден довод. Нали и ние сме я взели тази територия от някой. По твоята логика Гърците могат да кажат, че е тяхна защото са наследниците на Византия, а може и италианците заради Римската империя. А туко виж се пръкнал от някъде някой тракиец и гледай какво стана тогава

219

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 276 "Путин вече каза,че свят без Русия няма да има." Запада знае, че свят без Запада няма да има. Без да заплашва. Стигне ли се дотам, направо ще действа. :)

218

Апокалипто

преди 1 година

Отдавна стана ясно,че краварите стоят в сянката на този конфликт...години наред подстрекаване,финансиране,манипулиране,затваряне на очите за зверствата след майдана...Укрите получиха точно това,което искаха.

217

<><>

преди 1 година

Както има цитат от великия филм 'Кръстникът" - Истинския враг още не си е показал истинското лице ! Всеки знае Русия та Путин та ала бала .......

216

Анонимен

преди 1 година

До до анонимен 266____ Губещата страна в конфликта ще ползва ядрено оръжие.Войната е за хегемонията на САЩ,която Русия оспорва.Путин вече каза,че свят без Русия няма да има.Сега е ред на милиардерите в САЩ да кажат ще воюват ли,докато светът се затрие.

215

Анонимен

преди 1 година

Нидерландия подготвя жителите на провинция Гронинген за евакуация порати нуждата от увеличаване на добивите на природен газ което повишава риска от земетресения в района.

214

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 273 Значи е време да посъветваш другарчетата си, които настояват за "преговори", да се спрат, защото според теб така или иначе целта на Русия не е да овладее само Украйна. :)

213

анонимен

преди 1 година

Въпрос до русофобите, по-точно до патологичните - а ние, поне в по-голямата си част защо смятаме, че Западните покрайнини, че и Македония са наши земи и са ни отнети, но за отнетите на руснаците земи това не се брои? Защото са си точно отнети от селя.ндури като Хрушчов напр.