252

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 314 "и в Азия да е" Това е дсотатъчно. Важното е, че мечтата на руските сатрапи за германска производителност и наука отиват в канавката. За разлика от Европа, която СПОДЕЛЯШЕ ползите от развитието си с Русия (преди нацисткия режим окончателно да се покаже), Китай няма такива намерения. Трохичките, които ще подхвърля на одръглялата "мечка" са нищо, в равнопоставеното партньорство, което Европа даваше на Русия. Путин тепърва ще разбира, че Европа беше най-добрия му приятел.

251

Бай Дрън

преди 1 година

Първо. В България храните поскъпнаха близо 100%. Поне тия, дето всяка седмица купувам. Второ, по руски данни, инфлацията в Русия бе 6% на годишна база. В Европа е доста повече, дори средната за Европа. Трето, вземете почетете и помислете малко, трoлчета недни

250

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Това развързва ръцете на местните производства" Руснаците не могат да произвеждат нищо смислено, и не заради патентите, а понеже са некадърни. :)))))

249

Анонимен

преди 1 година

"Оттук нататък за Русия - само Азия." ... и в Азия да е, тя пак ще притежава ресурсите си и ще диктува голяма част от правилата. За 100 дни война - 93 милиарда евро приходи от енергоносители! А, без война - колко приходи ще има? Ще почакаме да фалира!!!

248

Анонимен

преди 1 година

Русия е намаляла от началото на 2021ва досега с 5.5 милиона. Това включва естествения прираст и емигрантите. Путиновия "рай". :)))))

247

Анонимен

преди 1 година

До до анонимен 302,,,,Идеологиите са за масите,нали знаете.Лозунгите за истински лица и т.н.отдавна не са актуални.Накрая винаги се оказва,че става дума за пари и влияние.

246

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 307 "Ситата епоха се създава с ресурси." Ако това беше вярно, в Русия ситата епоха нямаше да е преставала. Вместо това в Русия винаги е властвала повсеместна мизерия. В последните десетилетия Запада помогна поне на част от руското население да има шанс да живее добре. В момента Кървавия сатрап изгони 4 милиона от тези хора, а на останалите такива в Русия прогресивно им отнема стандарта на живот. Идеята ти е банкрутирала.

245

Анонимен

преди 1 година

На рашистите много им се прииска точно сега да прекратят войната, но номерът няма да мине. Докато и последния руски фашага не напусне Украйна, няма да има преговори, няма да има и мир. Процесът на ликвидация на Русия е пуснат и никой не може да го спре нито Макрон, нито Микрон нито Шолц или Щолц, нито Драги нито Скъпи.

244

Анонимен

преди 1 година

До Боби Е щом е розово положението за руските нацисти, значи няма какво да се пънеш да го обясняваш, нали? То само ще си покаже! :))))

243

Анонимен

преди 1 година

До до анонимен 294,,,,Ситата епоха се създава с ресурси.Ресурсите се набавят от колонизирани територии.Тези ресурси се разработват от колонизаторите с труда на колонизираните и се обръщат във финансов ресурс.С този финансов ресурс се плаща на работещите в държавите- колонизатори.Със същият ресурс се купуват мозъци,които измислят технологии,които се патентоват и продават.Така работи ,,ситата епоха".

242

Анонимен

преди 1 година

СССР се разпадна през август 1991. Този август ще се рападне и паянтовата конструкция Рашистка Федерация.

241

Анонимен

преди 1 година

Наркоманчето да си седи в Полша а тарикатите да ги избиват.

240

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 302 "че взаимно изгодното сътрудничество между Европа и Русия" Няма и няма и да има "сътрудничество" с нацистки режим като този в Кремъл. Мокрите сънища за "германската производителност и наука" съчетана с "руските ресурси" на поколения диктаторчета в Кремлин, ще останат мираж. Путин собственоръчно унищожава и крехките наченки на партньорство, защото свали маската и показа на Европа руския имперски национализъм. Оттук нататък за Русия - само Азия.

239

Анонимен

преди 1 година

До 289___Това ,което пишете е вярно.Проблемът е в това ,че взаимно изгодното сътрудничество между Европа и Русия пречи на САЩ.

238

Анонимен

преди 1 година

Безусловната капитулация на русия е близка. В рамките на следващите 3 месеца ще станем свидетели на разпада на руската империя. Оня дето се сравняваше с Петка първи забрави да спомене, че Петка е създал империята а днешният му наследник Путин я ликвидира пред очите ни.

237

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 296 "Чудя се на Зеленски не му ли минава през главата да седнат и да преговарят за прекратяване на войната" Според другарчетата ти русофили, Русия има цели далеч надхвърлящи овладяването на Украйна, тъй че не може да има никакви "преговори". Що си противоречите?

236

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 295 "въпросът е какво е организирал и какво е направил." Българите какво са "организирали и направили" повече от Римляните по нашите земи?

235

Анонимен

преди 1 година

Чудя се на Зеленски не му ли минава през главата да седнат и да преговарят за прекратяване на войната. Само оръжия иска. Тези оръжия ако можеха да помогнат на Украйна, войната да е свършила вече. САЩ и ЕС ги "наводниха" с оръжия и резултат никакъв. Жалко за хилядите загинали хора и от двете страни! Да не говорим за разрушените градове и инфраструктура...

234

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 294 Ситата епоха се създава с работа, но на слугите на страна, която не изнася велосипеди, защото няма залежи на велосипеди, няма как да има се обясни това.

233

анонимен

преди 1 година

Какво се правите на ударен, че примерът бил абсурден - много ясно е написано, че тук е имало българско царство и някой е дошъл да го разруши и да го подчини. Примерът ви е нелеп, защото на практика навсякъде по света някой отнякъде е дошъл и се наместил, въпросът е какво е организирал и какво е направил. Ами любимите ви САЩ какво са направили с индианците, в резерватите и точка по въпроса, но преди това значителна редукция на населението.......