212

Анонимен

преди 1 година

Зелените енергии се оказаха пълен провал.

211

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 271 "Не ми давайте пример с Осм. империя, защото преди да се намести тук, е имало българско царство." А преди това е имало Империя на Александър Македонски и Римска империя, значи, кой да си поиска територията от нас, РСМ или Италия? :))))

210

Анонимен

преди 1 година

На Запад все по-силно се чуват гласове за неизбежността на поражението на Украйна и необходимостта киевските власти да направят отстъпки на Русия. Но тези евтини номера не минават пред Москва. Украйна е само междинна цел. Целите бяха поставени през декември 2021 г с предложенията за сигурност към САЩ и НАТО и Русия няма да спре докато тези цели не бъдат постигнати.

209

Анонимен

преди 1 година

Зеленото човече явно е намалило колумбийските витамини и лека-полека се връща в реалността ...

208

анонимен

преди 1 година

Не са взимали чужда територия, а на украинците са им подарили руска територия. Поне източната част си е открай време руска, а другата част, макар че от там е образувана руската държава, е минавала ту към Пола, ту към Унгария и там отдавна не са руснаци вече. Така че по-кратко и час по-скоро трябва да има преговори. Не ми давайте пример с Осм. империя, защото преди да се намести тук, е имало българско царство.

207

Анонимен

преди 1 година

Украинских артиллеристов в плен не брать.

206

Анонимен

преди 1 година

До Вдигай белите знамен Не всички имат моралния дефицит на русофилите, че да правят като тях.

205

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 266 "Ако се ликвидира Русия, както си мечтаят някои, тя няма кротко да си стои и ще метне ядреното оръжие." Не разбрахте ли, че на Запада му е не по-малко все тая, ако е застрашен? :)

204

158

преди 1 година

Този ще завърши на бесилото. Предаде собствения си народ..

203

анонимен

преди 1 година

Ако се ликвидира Русия, както си мечтаят някои, тя няма кротко да си стои и ще метне ядреното оръжие. Ако войната продължава дълго, то колкото и да сте сигурни в некадърността на руските войници, то най-малкото те са доста повече и какво, да се трепят години наред, ли що ли? А това, че вземали били чужда територия, не е така, защото се образуват нови държави и се самоопределят, стига да са многочислени. То и Калифорния и Тексас искаха да се отделят......

202

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 263 Правя същото, което и ти, тъй че описваш себе си. :)))

201

Анонимен

преди 1 година

Украина търпи тежки загуби поради липса на дипломати с качества.Моля ,помогнете на Украина!

200

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 261 "Вдигайте белите знамена" Не всички имат моралния дефицит на русофилите, че да правят като тях.

199

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 259 "Путин е възложил на Шойгу строителството на нови модерни градове в Сибир" Първо да сделат канализацията на Комсомолск на Амур, че о-ха тайгата. :)))

198

Анонимен

преди 1 година

Путин е възложил на Шойгу строителството на нови модерни градове в Сибир, градове от съвременен тип и логика на разполагане, чието развитие ще се свърже с природните ресурси. В Русия ще има много работа за дългосрочно, освен това Русия им нужда от повече население. С оглед мизерията която се задава в ЕС все по препоръчигелно е да се учи руски, разрешение за работа в Русия се издава след изпит по руски език.

197

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 257 "Руската икономика измести германската от мястото и на пета световна икономика" А Путин е най-красивия мъж в Русия. :)

196

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 252 "150 хиляди беше редовната им армия на украинците, а с мобилизираните мъже между 18-60 години може и към милион да са в момента." Сега е момента да ти кажат да ползваш търсачка. :))))

195

До 246

преди 1 година

"Президент: Украну сьогодн захища 700 тисяч вонв" - 21 Май 2022, Украинска Правда. Къде отидоха останалите 550,000?

194

ХХХ

преди 1 година

Че за какво са им противоракетни оръжия ? Нали казаха че на Русия ракетите са им свършили :)

193

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 250 "И на тях им казвам- ползвайте търсачка." Странно, че за всичките пъти, когато съм чел такива излитания, не съм прочел някой русофил да се намеси и да каже, "ползвайте търсачка". Явно наум си "казвал", или, което е реалното, си оставял просто да си лъжат, щото така устройва господарите ти. :)