292

Чугунолеяр

преди 1 година

Доказано от практиката е, че американците винаги помагат на по-слабите и трошат вратовете на силните. Така ще стане и сега, а що се касае до президента на Полша, то той е човек на място и е смел като Зеленски, докато нашиту мушмуроци са пусита.

291

А от бело

преди 1 година

нуждае ли се?!? Или бункера е пълен с пакети "пудра захар"... Обърши си напудрения нос, зеленясал!

290

От хората

преди 1 година

Този ще ни въвлече в трета световна война, която реално се води.Ако НАТО-вските държави не спрат оръжейните доставки за Украйна нещата отиват на зле.Хора от планетата Земя,осъзнайте се,не вървете по акъла на Зеленски.

289

Пикая на Русия

преди 1 година

и на русуфилите. Айде марш в Росиии

288

Анонимен

преди 1 година

Бобифона не подкрепя никого. Неговите мисли и измисли са против добрия тон и чувството за мярка. По скоро е троль който е против Русия съжалявам.

287

Анонимен

преди 1 година

Момче ти пикаеш на себе си бе защото не си схванало посоката на вятъра.

286

Пикая на Русия

преди 1 година

Оръжие за Украйна

285

Анонимен

преди 1 година

Редакцията вие ли сте спрели лайковете към моите коментари. Нещо ме съмнява от още от вчера. Изведнъж цъфва бобифон с коментар към 200 и косур дори по зле а сме вече 300 и кусур. Сто коментара назад. Защо отвличате с бобифона вниманието на хората от важните неща, огорчение.

284

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Относно Житото Русия по принцип не тори земеделските земи" Поредната глупост.

283

Анонимен

преди 1 година

South Front има публикации и видеа,които показват реалната ситуация в Украина.

282

Анонимен

преди 1 година

Току що чух гласа му по радиото. Защо радиото пуска гласа на този човек който дори с тембъра на гласа си проповядва война убийства и най лошото Хитлеризъм. Но в България и в ЕС не той а медиите които му дават директен ефир са тези които насаждат омраза. Бг президентството защо мълчи. Ние окупирана страна ли сме. Това е предателство на медиите.

281

Анонимен

преди 1 година

Нагло човече. Как само размахва пръст на "страните партньорки". Май Украйна и в частност нейното президентче имат нужда не от оръжие, а от кокаин.

280

Анонимен

преди 1 година

Защо радиото пуска гласа на този човек който дори с тембъра на гласа си проповядва война убийства и най лошото Хитлеризъм. Но в България и в ЕС не той а медиите които му дават директен ефир са тези които насаждат омраза.

279

До 343

преди 1 година

Да, разбира се, в Сирия Русия е убивала в промишлени количества американски ***, погребвайки ги под сградите в които са се крили като плъхове. И това е хубаво и правилно: вчера брадатковците, днес бендеровците, утре ще видим. Моята лична прогноза е че след десетина години оцелелите и превъзпитани (като чеченците) укри от Малороссийская Республика в въвтава на РФ ще денацифицират прибалтийските ратаи на ФАЩ, че те са най пискливи. А ти как мислиш, кой е следващия абониран за РУСКИЯ ВАЛЯК?

278

Анонимен

преди 1 година

До 342,,, Предпочитам Африканският съюз.Спор нямаше,но го спечелихте.Желая ви хубав и успешен ден.

277

Анонимен

преди 1 година

До Ванга "В Украйна ще стане като в Сирия." Значи признавате, че в Сирия Русия е нанасяла повсеместни разрушения и индискриминантно е избивала хора. ИСТИНАТА ИЗЛИЗА НАЯВЕ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН!

276

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 341 Придължава "загрижеността" за ЕС. Само не става ясно, какво ви интересува ЕС, вие нали искате да сте в Евроазиатския съюз? Не се грижете за ЕС, а се ориентирайте да проучвате новите си "възможности". Направили сте избор, сега не се отмятайте от него под фалшивия претекст за "загриженост".

275

Анонимен

преди 1 година

До 338,,,,Вие сте в монологов режим,а не в диалогов.Етикетирането не означава наличие на аргументи.Можете ли да се аргументирате каква е ползата на ЕС от толерирането и финансирането на Украина,особено след завземането на областите с ресурси от Русия?

274

Ванга

преди 1 година

В Украйна ще стане като в Сирия. Там също с години, докато руската армия бавно и методично си вършеше работата, западната пропаганда пишеше дойчазелевски аналитични статии как русия и асад били разгроменти и носели чудовищни загуби, как путин ще падне от власт, как русия е пред фалит. И лееше тази истерика пред либералните баламурници в туитър. Но в един прекрасен ден въоръжените брадатковци внезапно свършиха Вички, които бяха готови да строят халифат с автомат в ръце бяха убити или осакатени.

273

232

преди 1 година

До Боби 332. Явно не правиш разлика между производство и добиване. Руснаците не произвеждат почти нищо. Я ми обясни как се произвежда газ. Газа се добива просто защото го има на дадено място. Дори земеделието на руснаците им е на принципа - квото поникне. За пример в Бълтария добив на пшиница от декар за 2021 около 595 кг. В Русия за същия период - 250 кг от декар.