315

Hellooo

преди 1 година

Моля дооругарко пък той ми каза да направя така .Аз не съм такъв.ХАХАХАДетска градина с оправдания и обвинения

314

гост

преди 1 година

АМИ , ПРАВИЛНО Е КАЗАЛ . ТАЗИ ПАРТИЯ ИТН Е СЪЗДАДЕНА ОТ СЛАВИ ТРИФОНОВ И НЯМАШЕ ДА БЪДЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА . СЕГА ТРЯБВА ДА НАПУСНЕТ ПАРЛАМЕНТА И ПРЕДАТЕЛИТЕ ДА БЪДАТ СМЕМЕНИ С СЛЕДВАЩИТЕ В СПИСЪКА НА ИЗБОРИТЕ . ОТВРЕТИТЕЛНИ ЮДА СТЕ ВИЕ . ТЕЗИ , КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ИТН СЕГА СА ПРЕДАДЕНИ ОТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ . КАТО ИСКАТЕ СИ СЪЗДАДЕТЕ ВАША ПАРТИЯ И ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА . ОСТАВКА НА КРАДЛИВИТЕ ЛЪЖЦИ ОТ ПП .

313

Бичето Филмът

преди 1 година

Посягаше ми и ме докосване с мръсните си ръце!

312

Куку

преди 1 година

Типичен милиционер-мързелив,свадлив и винаги готов за предателство.

311

Анонимен

преди 1 година

Тоя гущер на снимката какво се оплаква.Страх го е да не остане на празна ясла..30 години едни крадци викат,дръжте другите крадци.Аз съм крал ти си крал той е крал.Ние сме крали ,вие сте крали те са крали.Накрая няма пари,нищо ще теглиме заем и нов дълг.И така игрите продължават.

310

Анонимен

преди 1 година

Тия п_мияри все едно някой ги е бил да влязат в партията. Ощипани моми.

309

DFT

преди 1 година

Защо не напуснахте по-рано,а сега.Професори,доктори стават политици и защо ли?Досега Слави не беше ли мафия?

308

Анонимен

преди 1 година

В НБУ работата доста намаля , пенсийката не достига друго си е депутатската заплата

307

Анонимен

преди 1 година

Без значение дали това е вярно или не, на този Радулов трябва да му забранят докато е жив да припарва до парламента. Ако е вярно, защо е мълчал толкова време? Ако не е вярно, защо лъже? И в двата случая заслужава "черен печат" за парламента.

306

баба мара

преди 1 година

като не познавате лидера защо се съгласявате да ставате депутати правилно ви еказал че сте нищо защото сега го доказахте оставка и напускате нс това е назависимостдругото оставането в нс е лицемерие до последно

305

Анонимен

преди 1 година

Доносник и предател са синоними. Както и ченге и предател. А професор и ченге е оксиморон. Оксиморон, който вирее още само по нашите географски ширини.

304

АнонимеН

преди 1 година

ЧЕСТНА ФИЗИОНОМИЯ АЛА ДЖАБА ХАИТЯНИНА!

303

Анонимен

преди 1 година

"Партията била с лидер, когото депутатите не познавали".................. ама това хич не ви попречи да се намърдате на избираеми места в листите преди изборите, нали така?...

302

Анонимен

преди 1 година

Сетила се Мара да се побара... Що не се изтъпани пред медиите, КОГАТО Тошко ви е казвал, че сте нищо - тогава да се възмущаваш и обиждаш. ТОГАВА да напуснеш, ама не партията, а парламента! В който си се намърдал само и единствено щото си се присламчил към Слави Трифонов. Какво сега - след месеци - ми ревеш като ощипана мома. Пфу... ей с такива продажни плазмодии е пълна политиката, от край време.

301

Анонимен

преди 1 година

Ами че вие от политическа гледна точка сте баш НИЩО, бе, Николайчо кой беше там... Хората не са гласували за теб (ни те знаят, ни те познават), а за Слави - това всеки средноинтелегентен го схваща. Ти не ли?

300

Антинатовец

преди 1 година

Народът трябва да направи така че партии като ПП,ИТН и ДБ да не са повече в парламента както изчезнаха РЗС,ВМРО и НФСБ. С цялата си наглост със своят областен управител на София Слави си позволи да иска изгонване на Тв Алфа от офиса и въпреки че телевизията си е плащала всички наеми до сега . Но враждата между Слави и Сидеров е много стара показаната на времето гей целувка между мутрите Слави и Борисов отприщи още враждата към Сиеров . Но напъните на Слави да грабне офиса на Алфа няма да успее.

299

Kiro

преди 1 година

Прав е Тошко, другараю ченге от ДС.

298

народът

преди 1 година

ЩОМ НАРОДЪТ СМЕ НИЩО, НЯМА ДА СТЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ... ЗАЩО ТОЛКОВА СИ ПОВЯРВА ТРИФОНОВ? И СЕ ДЪРЖИ НАГЛО, СЕГА ОТНОВО ТРЕСЕ ДЪРЖАВАТА ...

297

БайКольо

преди 1 година

Вероятно сте НИЩО, щом заради алчност и желание да сте във властта, първо сте се хванали на хорото с чалгата, а после дори я зарязахте. Няма бивш чалгаджия

296

гербер

преди 1 година

Ти СИ нищо.