255

Бай Х

преди 1 година

Тошко Йорданов ни казваше, че сме нищо- и баце беше така.....ама преди това им пълнише гушите ...после ги унижавашеэ и те си траяха и се усмихваха....и после пак им даваше...и така......те затова си налягаха парцалите.....а славчо не е по даването той само ги убижда....е така няма да стане

254

268

преди 1 година

Ти си поредния хомо ,трябва да се изчисти държавата от азисовците

253

Край

преди 1 година

Всичко това се лекува с МАЖОРИТАРНИ избори в 2 тура. Тогава няма депутати - "НИЩО" няма ХристинКИ. Така обаче Азис щял да стане депутат. Че Азис е в пъти повече личност при това самонаправил се от 98% от сегашните "народни представители", които всъщонст народа нито ги знае нито иска да ги знае.В момента ни пишат законите хора, които никой от нас никога не ги е избирал, а са подредени/назначени от Трифонов, Киро, Бате и Корнелия и Доган. Гласувайте си още за абревиатури.

252

ГЕРБер

преди 1 година

Защо не напуснахте парламента бе момчета честни? Яви се на избори да те видим. По улицата ходиш ли? Наистина си НИКОЙ

251

Луд с лопата

преди 1 година

Аз не съм хомосексуалист ,като ПП и ИТН.Всички за *** реват ,че чак ще се съдерат.Напъни се да измислиш нещо малко по така ,не като току що измътено в клозета.

250

писал истината

преди 1 година

каква истина си ти е ,лъжливо и крадливо микере

249

Истината

преди 1 година

Ами, че то вие сте си нищо... Нямаше да сте депутати без Дългия. Всички знаем, че хората гласуваха за него.

248

Луд с лопата

преди 1 година

Анонимен хомо ,Слави няма да управлява сам цялата държава.От самото начало това иска ама няма да стане.Да се маха в учиндол където родом е от там а всички го мразят.Лапайте и се потапяйте .

247

Анонимен

преди 1 година

Радулов, без Слави да те вкара в листите щеше да си останеш едно слабоизвестно с нескопосаните си коментари по сигурността десарче, как си станал професор всеки се досеща, ама как стана Предател, всички го видяха, вие десарчетата впрочем никога не сте имали морал и достойнство... Позор Радулофф, на стари години!

246

Луд с лопата

преди 1 година

Какъв певец е Слави ,шоумен ,все едно хазарта да е певец , чалгата и рапа не са песни ,а простотията на обществото .

245

Димитър

преди 1 година

Сега Тошко Африкански ще види, че той е голямото нищо. Пълен ***.

244

уффф

преди 1 година

Вие сте нищо, но и Тошко е нищо. Без майтап, липсва ми Боци.

243

Финансист

преди 1 година

Такива ми ти работи ги разправяше Тошко от ИТН. При това от трибуната на парламента на наречената от президента на Албания бъдеща западна България. Тарикати депутатки и депутати не пискат, но като останат без заплати, ще се превърнат в обикнове просещи със закон за субсидиите на политическите партии. Честито на политическите лидери на България.

242

BG

преди 1 година

Така е ! Нищо си при Бареков, нищо си и сега. Просто си нищо !

241

АМИ

преди 1 година

факт е БЕ комунистическа УТР...РЕ---пко,вместо да си пратен в екирисажа ти в НС,и преподавател,много сте такива, например р,Гечев.

240

Пян_Гъ

преди 1 година

Целият зор с платените протести (с 20-тина пияници и нарко-мани по кръстовищата) беше да се махнел "модела Борисов" и "модела Доган". ОК. И к'во? Стана ли по-добре? Изчезна ли корупцията? Дойде ли промяната? Нека протестърите кажат защо са на път да провалят 3-и парламент, защо "Възраждане" расте и защо ГЕРБ водят класацията. Да дават и ОТГОВОРИ, НЕ САМО ДА КРЕЩЯТ С/у "СТАТУКВОТО".

239

Един Българин

преди 1 година

Така изглежда един т.ъ.п професор! При това е комунист и ченге.

238

Само да уточня:

преди 1 година

Правилно ви са казвали,че вие наистина сте НИЩО и половина! И ДА!!! Чалгарят ви вкара в Парламента с гласовете на продъненото чалгарско поколение,което нито ви е чувало,нито виждало!Вие сте гнусни предатели,кариеристи,интересчии и далавераджии! Като се мислите за толкова важни и значими,защо се наредихте зад гърба на чалгарите,а не си направихте собствена партия! Отговорът е ясен,нямаше да имате и един процент!Редно е не да се пришивате към новите си господари,а да напуснете Парламента! Търтеи!

237

Един Българин

преди 1 година

Така изглежда един *** професор! При това е комунист и ченге.

236

Сата НАТО

преди 1 година

Радуловски, само един въпрос, защо не се отцепи веднага след като ти е казал че си нищо? ----///----- Защото би било глупаво и Дългия бо клуг нямаше да го заболи.