335

Ти да видиш!

преди 1 година

Само, че така се настанихте на депутатските места, пък сега видите ли се оплаквате.....

334

Анонимен

преди 1 година

Тошко ф обича да записва разговорите си с хората и да ги пуска в ефир, да ги подлага на детектор на лъжата, все едно сам-самин е разследваща институция, но днес, когато лъсна, че е уредил синчето по втория начин на сладка длъжност в МВнР се оказа, че това било "личен въпрос". Да те уличат в корупция (защото това е търговия с влияние, също вид корупция) е личен въпрос! Дано се усетят тия, дето два пъти са се излъгали да гласуват за тях.

333

Eдин Българин

преди 1 година

Днес, моля, скрийте снимката на този гущер!

332

Че то ако бяхте

преди 1 година

НЕЩО, досега сто пъти да сте скочили!Защо чак сега?

331

Анонимен

преди 1 година

Ами ти си - нищо. Провален бивш ченгесар. Ако не беше Слави, ти нямаше да си в парламента. Като не си го познавал, защо се кандидатира? Ми, защо не излезе от парламента? СЛед като не си съгласен напусни. Никой не е гласувал реално за теб. Ти нямаш твои гласоподаватели. Даже жена ти нямаше да гласува за теб ако не беше Слави. Така, че всичко, което казваш си го знаел по време на 3 изборни кампании, *** кимаше и викаше добре. Сега обаче изведнъж реши, че си протива, ама оставаш в парламента.

330

Гъзпром

преди 1 година

нелепи ченгеджийски сглобки Made in KGB... слави и той се оказа кремълски ***. че и цялата му партия. за половината българи турското робство не е свършило. а за 1/3 те още живеят под византийско робство. другите държави отидоха до Марс, а България брои жълти стотинки (корупционни)

329

МУТРИ ВЪН

преди 1 година

МУТРИ ВЪН

328

луд

преди 1 година

Правилно ви е казал вие сте слуги на НАРОДА , ТОГАВА ЩО НЕ НАПУСНА КАТО ВИ КОМАНДВА ТОШКО МММ ТАРИКАТ МУАЛЛЛ

327

Анонимен

преди 1 година

До Bogito. А вие, непоръбените чалгари , какви сте: едни слуги, които априори се кланяхте на учиндолкия,който чак след 14 години получи дипломата си за виолист от тогавашния ректор на консерваторията. Намериха се млади чалгари като вас,които ви дадоха гласовете си и вие си повярвахте, че сте хванали Господ за шлифера. А си бяхте най-обикновени екземпляри с примитивни разбирания! Сега пирамидата падна и се присламчихте към ГЕРБ.Те ще ви използват депутатските гласове и ще ви сиктердосат.

326

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ

преди 1 година

Тези хора какво предадоха? Слави ли или за това, което се бореха? А те за какво се бореха? За разраването на ГЕРБ и Мафията от власт. Сега какво правят останалите от ИТН прегърнаха се с тези срещу , които се бореха. Не знам в тази ситуация според мен останалите в ИТН предадоха тези , които са гласували за тях

325

Bogito

преди 1 година

Агенти и комсомолци винаги са си били нищо. Само за пред партията са нещо, иначе като хора - винаги сте си били - нищо. Безбожници, майцепродавци.

324

Анонимен

преди 1 година

Тези 5 мравки им остава още седмица -две мигове на слава и след това отиват в небитието, като всички парламентарни мравки, отцепили се от своите партии-майки.

323

Анонимен

преди 1 година

Предател

322

Анонимен

преди 1 година

Ха ха. Ами вие сте нищо наистина. Прав е бил и вие го доказахте.

321

Анонимен

преди 1 година

Правилно ви е казвал! Нищо сте!

320

Анонимен

преди 1 година

До баба мара Сега Тошко Йорданов ще разбере, че без депутати е нула, дори две нули. Да не говорим, че ИТН е вече бита карта за Народното събрание. Кой ще гласува за тези с гюбеците?

319

Анонимен

преди 1 година

Да и ти го доказа. Не те е излъгал Тошко.

318

Истина

преди 1 година

Предателите са нищо. Винаги си остават предатели. Поне си мълчете.

317

Край вече

преди 1 година

Браво! Вече няма Слави да ви казва как да гласувате. Вече кирчо и кокорчо ще ви казват. Ама скоро и те няма да ви казват, така че ... спете спокойно.

316

Анонимен

преди 1 година

Тия от кастинга да не си мислят, че някой е гласувал за тях?