22

Лъки

преди 1 година

От индиец кисело мляко и от украинец работа!

21

Лъки

преди 1 година

От *** кисело мляко и от украинец работ!

20

Do 17

преди 1 година

Ганка: ей сега ше се направя на перфектната, всезнаеща и винаги права

19

Анонимен

преди 1 година

Тия големи работници ще излязат.

18

До 18

преди 1 година

Българите от чужбина можеш да ги върнеш само в ковчег. Имам предвид квалифицираните. Разните му там общаци - да, те сами се връщат след като вече са негодни за физически труд. Що се отнася до болестите... Русия е водеща държава по заразени със СПИН. Но никога не сме спирали да дрънчим рускини. Също и украинки, полякини, чехкини и др. Живея в Несебър от 25 години. Няма такъв, който да върне стройна украинка.

17

до 16

преди 1 година

Не е точно така, както го смяташ. Влизат на абсолютно всякакви възрасти. Но дори и да беше така, както пишеш - и след 10-15 години не искам да има тук украинско поколение. Иначе доста им се иска единият родител да е българин, тук си прав/а. Само, че малък брой ще ги огрее. На доста коментари попаднах от гларуси, които казват, че се чудели дали да не пробват с някоя украинка, но ги е страх от болести. По-скоро да мислим как да върнем българите от чужбина, а не как да се подмени населението с урки

16

Таня

преди 1 година

Г***ньо: "Тия украинци само лежат по плажовете. Да се махат!"....Пак Г***ньо: "Тия украинци ни вземат работните места! Да се махат!"....Пак Г***ньо: "Да бе, ей сега ще му бачкам на тоя за 1200лв на месец. Съсипаха я тая държава"

15

До 13

преди 1 година

Какво значи да ни "претопят"? Да кажем, че днес им се роди първото поколение. След 10-15години то ще е.... на 10-15 години. Да не говорим, че поне 70% от новородените ще са с един български родител. Обогатяването на генофонда е много важно. България е в непрестанна демографска криза и това няма да се промени от самосебе си. Една държава израства, когато броя на хората в нея нараства. Ако постоянно намаляваме, то ние се претопяваме сами.

14

Анонимен

преди 1 година

Нашите негодници, пак намериха роби за така наречения ни "туристически сектор"

13

Асан

преди 1 година

От 1000 само 30 бачкат и то у хотела другите веднага у ТКЗС-то :)))

12

до 7

преди 1 година

"Да си намират работа и да остават тук. Лошо няма, дори напротив."Не знам дали ще си на същото мнение, след като ни претопят след 10-15 години.

11

Анонимен

преди 1 година

В Украйна принципа е много вожд, малко индианец.

10

Анонимен

преди 1 година

Урките, които станаха известни с "благия" си нрав, не желая да ме обслужват по заведенията и хотелите (да вземат да ми се изплюят в яденето). Хубавото е, че вече ковид мерки няма и мога свободно да отида в Гърция, където нито ще ми съдерат кожата с цените, нито ще слушам урки по цял ден.

9

Анонимен

преди 1 година

Не е за хвалене, но положението е тежко, за тях без съмнение, но и за нас нищо светло не се очертава, заради "Тяхната война". Направиха я политиците европейска война, голяма грешка, сега остава да чакаме и да видим докъде ще стигне войната и нейните последици.

8

do 2

преди 1 година

на социални до другия сезон и чакат да се прибират в родината

7

Анонимен

преди 1 година

Да си намират работа и да остават тук. Лошо няма, дори напротив. Украйнският е близък до българския, така че ще научат бързо езика. Не ме е яд на хора, които си търсят работа и се опитват да бъдат полезни. Яд ме е на готованковци, които си мислят, че сме длъжни да им плащаме разходите. ОК, в началото бягаха от война и беше нормално да подадем ръка за известно време. Ако на мен ми се случи и аз бих искал да има някой, който да ми помогне. След няколко месеца обаче е време да запретват ръкави...

6

Анонимен

преди 1 година

Е какво ще готвят тези пишман готвачи в кухнята? Борш, шчий и гречка ли? Отврат!

5

анонимен

преди 1 година

И за нас наемите са високи, но държавата не ни плаща част от тях и други облаги също нямаме

4

гледайте

преди 1 година

Филмът "Децата на Донбас" - истории от първо лице за войната в Източна Украйна.

3

Анонимен

преди 1 година

Пианисти, екскурзоводи, рецептионистки, е поне една бачкаторка немали?