62

фаэа

преди 1 година

От 1000 - 30. Значи процента е мизерабълен. Значи повечето искат просто лежанка на аванта. Против съм! В другите страни или работиш или просиш. Няма хотели, няма програми. Но ние тука сме цъфнали и вързали и да обгрижваме укрите сме опрели...

61

Toни

преди 1 година

До Анонимен55Малко късно но все пак ще пробвам.Я ме просветли къде са тези места-но без home office-харесва ми да работя с хората лице в лице.За сведение говоря 4 езика и изпратих преди 3 години 14 CV.Бих се радвал ако си прав и за тези 3 год. нещо се е променило.

60

Анонимен

преди 1 година

" Стотици украинци вече работят " - КАПКА В МОРЕТО... А ОСТАНАЛИТЕ ПРЕТЕНЦИОЗНИ ХРАНТУТНИЦИ ДОКОГА ЩЕ ГИ ОБГРИЖВАМЕ?

59

Няма такъв тъпан

преди 1 година

Стотици работели, ами десетките хиляди на които плащаме спа-то, кога ще заработят?

58

Анонимен

преди 1 година

Охааааа... набараха на леба мекото! Първо - по 15 лева на ден, после 60/40, после още помощи от бюрото по труда... хахаха. Еееех!

57

Да

преди 1 година

ама снимката е от Созопол!

56

Анонимен

преди 1 година

До Пуржо - Не се притеснявай. За да изчезнем българите, светът трябва да изчезне, а ако светът ще изчезва, последният човек, който ще дръпне шалтера ще е българин... :)

55

Анонимен

преди 1 година

До Toни - Не знам колко е 1/3 от заплатата ти, но в Бг да вадиш 2500-3000 лева чисто (стартова заплата) само с това да знаеш чужд език (стига да не е английски, а някакъв друг) изобщо не е трудно. Дори елементарно. Трябва ти CV, след това да кандидатстваш на няколко места поне и си готов до 2-3 седмици макисум. Не вярват тези, които не са пробвали или тези, които не знаят езици и не могат да пробват. Даже няма значение къде точно в Бг живееш, защото вече на много места предлагат home office.

54

Анонимен

преди 1 година

""Животът в чужбина изобщо не е това,което си представят тези,които никога не са живяли там." В смисъл?" - Кое не разбираш? Ако не си живял в чужбина си мислиш, че там парите растат по дърветата и че "всичко е цветя и рози". *** и ще разбереш. По-добро от личния опит няма.

53

Българин

преди 1 година

Украински приятели и съюзници, България НИКОГА няма да ви остави сами в тази страшна беда, КОЯТО ВИ СПОЛЕТЯ!

52

Отидоха ..

преди 1 година

... на кино руските опорки за "лошите, мързеливи" украинци, с които русофилите се опитваха да насъскват общественото мнение срещу тях. Ами сега?

51

Анонимен

преди 1 година

"Българите от чужбина можеш да ги върнеш само в ковчег. Живея в Несебър от 25 години. Няма такъв, който да върне стройна украинка."Защо пък само в ковчег? На доста българи тук ще им е много по-добре, ако взимат същите пари като в чужбина (спрямо стандарта). Което е напълно възможно, ако спрат да ни крадат наши и чужди ***. Относно това, което си писал за украинките, СПИН-а и че няма кой да ги "върне", явно по-младите ти "колеги" ги "връщат" или поне така твърдят (може просто да ги е срам)

50

"професионална

преди 1 година

Хахахахаха

49

мак

преди 1 година

Когато свърши летният сезон как ще ги интегрират? По зимните курорти може би.

48

Уйчо

преди 1 година

"Интегриране" - знаете ли въобще значението на думата!???! Толкова простотия по тия форуми ..

47

Анонимен

преди 1 година

До Иван - тези които са беженци ще си намерят нещ друго. Работа в България се намира. Особено за тези на които им се работи и имат някаква квалификация.

46

до Иван

преди 1 година

Пак ще работят,тези хора не са мързеливи.

45

Анонимен

преди 1 година

А такааа,българина като е мързелив и злобен на му сега!И после пак ще се оплакваме че украйнците ни взели работата.

44

Иван

преди 1 година

Това е временна заетост. Въпросът е какво ще правят тези хора, когато свърши сезона. Приветствам всеки, който иска да се труди, това е похвално. За съжаление това са една малка част от хората, другите искат да лежат на гърба на някой друг.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен -|Стотици работни места по-малко за българите.| - Пич, украинците се хващат и работят точно на такива места, на които българите не искат да работят. Евтина работна и работлива ръка. За това се от години използват украинци да работят лятото по черноморието. Издават им се работнически визи и идват у нас на гурбет. Добре че сме ние, защото на запад до скоро не ги пускаха.