30

777

преди 1 година

Очевидно......яко се размирисаха далаверите.

29

Анонимен

преди 1 година

Външния дълг и тока скочиха при ПП. Това са ударили и забогатяха..

28

Анонимен

преди 1 година

Ако си срещу "матрьошките" - си срещу целия български народ. Само духачитe се правят ,че не го разбират , но ще им го набием в задницитe .

27

Анонимен

преди 1 година

Не могат да преглътнат факта, че за ч3п за зеле не стават и почнаха да си съчиняват заговори срещу тях.

26

Нане

преди 1 година

На тия това им е последен валс и сбогом любима... =))) парламент повече само през крив макарон...

25

Анонимен

преди 1 година

Не сте ги ударили. Искам да видя как пернишките престъпници, набедени за мма спортисти, Кралевите първоетажници и гешевите охранители идват сами да дават показания от страх за сигурността си. Това ще стане само с качулки за Гешев, Доган, Пеевски и Борисов, руската путинска четворка.

24

Анонимен

преди 1 година

Къде е раздавачът на постове Сабрутов, да обещае някой пост в Световната банка, нежели примами някой депутат за мнозинство? Сабрутов не знае, къде са костите на българския цар Самуил, също и процедурите в НС, когато се приемат закони. Направо се изложи в панорама.

23

Анонимен

преди 1 година

Отдавна вече се освободихме от промишленото иго, а така също и от селскостопанското, армейското, образователното. С бурни темпове ни освобождаватот игото на природните ни ресурси. Сега, като се освободим и от енергийното иго, ще бъдем съвсем свободни, т.е. освободени от всичко.

22

До 14

преди 1 година

Питай Гешев, той ги пази.

21

Анонимен

преди 1 година

Ударихте кьоравото, ама много бързахте да бърните чувалите и се оляхте. Била ли такова грабене, бе? Как се харчат 9 милиона лева за 9 дни? То бива, бива лакомията, ама като излезе оядената въшка на челото и пръска от щастие. Къде са парите от хазната, бе аламколовции? Кой ще ви повярва като народа не пасе трева, а всеки ден зарежда гориво и храна? Коалиционен партньор ви казва, че сте крадци. Не го казват от опозицията. Вашите хора, където без тях нямаше да има правителство го казват. МОШЕНИЦИ!

20

Бау

преди 1 година

Точно така е, както го казва човекът!Тиквари и чалгари скочиха, че им се разваля сарай - рахатлъга и агаларството!

19

Анонимен

преди 1 година

Наркоманите от ПП реват.

18

Анонимен

преди 1 година

Това е самата истина, фитосанитарните контрол на границата струва на българина 5000 лв. на час, а това е само една от многото хранилки на мафията. През болници, проекти, магистрали изтичат милиарди на година в джобовете на мафията. За това сме най-бедни, най-кратко живеещи в най-мръсната държава.

17

Анонимен

преди 1 година

Другари, светът се обърка тотално с падането на СССР. Съжалявам че не съм се родил тогава за да се гръмна и да си умра с идеята за един по-добър свят.

16

Анонимен

преди 1 година

Не става само с говорене, трябват дела. ПП направи всичко, което поиска Путин и БСП, въпреки изявленията си срещу агресора. Не даде оръжие на Украйна, спря развитието на България, поиска руска газ, въпреки санкциите. Посочи руска офшорка, да внася газ в България. Постави бивш шеф на Сбербанк която е под санкции, за шеф на ББР. Лорер тръби, да приемем руски икономески мигранти.. .

15

Анонимен

преди 1 година

Борисов сигурно ще осъди държавата за задържането му.

14

Анонимен

преди 1 година

Коя мафия ?няма доказателства или повдигнати обвинения или някой в затвора )коя тази мафия и на тоя бизнес на които подарявате много милиарди бря имена фирми кои?

13

Циркаджии

преди 1 година

Аз пък току що пристигнах на жп гара Етрополе.

12

Анонимен

преди 1 година

И как я ударихте мафията?Като се направихте на"мъже" и Русия ни спря газа,като сте на път да вдигнете ветото за Северна Македония или пък като си бъркате по дупките-Кирчо и Льонка,та ка я ударихте тая мафия?*** се вихри яко,Лукойл ни прави на луди с цените на горивата!

11

Анонимен

преди 1 година

да бе видехме Ви как я ударихте, един нескопосан арест на банкянската тииква, който след това беше обявен за незаконен от съда, ЦИРКАДЖИИ!